reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Przeczucie mówi, że chłopak, kalendarz chiński również, chociaż w niego ani trochę nie wierze ;-). Musimy zdecydować, czy chcemy znać płeć wcześniej czy nie, żeby na prenatalnych od razu uprzedzić, zeby się lekarz nie wygadal ;-).

Amisia - miałaś usg przez brzuch czy jeszcze dopochwowo? Chciałabym męża wyciągnąć ale boję się, że go mogą nie wpuścić...

Lakara przykro strasznie.

Amisia super.:-(

Ja dzisiaj na wieczor do gina i sie strasznie stresuje mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.

Ide se upiec ciasto i pieczone pierogi ze szpinakiem:tak:

hej dziewczyny.
Ja mam usg 29.09 i już nie mogę się doczekać żeby mojego dzidziola podejrzeć:-D Pewnie wtedy założy mi gin kartę ciąży i zleci masę badań i znów kolejki w laboratorium masakra.

A co do przeczucie to hmm wydaje mi się że będzie dziewczynka mam smak na slodkie buzie mi wysypało syfami. Przy pierwszej ciąży odrzuciło mnie od słodkiego i na mięso miałam smak i był synuś tak jak czułam. Od początku gadałam do brzucha jak do synusie i ciągle był Antek.

ja w pracy jeszcze nie mówiłam o ciąży ale bede musiała bo 27 impreza odddziałowa i wiadomo alkoholu nie rusze i sie kapna i tak.

A mi z chińskiego wychodzi chłopak. Z córka sie sprawdziło ;) ale chciałabym druga córeczkę...choc jak będzie chłopak to tez super, ważne zeby ciaza przebiegała prawidłowo i maleństwo było zdrowe!

Dolories chcialabym parke ale zobaczymy co bedzie.. wazne zeby bylo zdrowe..

Kuklaki na pewno wszystko bedzie dobrzr.. trzymam kciuki ;-)

Amisia gratuluje po cichu chlopca ;-)

Co do zabobonoe i smakow i wygladow na plec tu ja w to nie wierze w pierwszej ciazy z corka cera idealna urody nie zabrala w biodra poszlo wielki brzuchol od slodkiego odrzucilo do 6 mc jadlam tylko ostre rzeczy nabialu wcale teraz inaczej sie czuje syfy mdlosci tak samo jak w 1 ciazy. Pozatym jem slodkie i sery nabial czasami mam obrzydzenie do miesa ale czasami tylko... z corka jak zobaczylam jajko kurze wymiotowalam odrazu na sam widok teraz zajadam sie jajkami ehhhhh mam nadzieje ze jak inna ciaza to bedzie syn zeby parka bylawiadomo wazne by zdrowe

Amisia już?????????? wow!!!! super! Duży chłopak ! 6 cm nieźle

Szaj no własnie ja juz nie wiem jak z tym chińskim, bo tam trzeba skończone lata dawać to wiek kalendarzowy czy rocznikowy, juz zgłupiałam

Kuklaki trzymam kciuki

neta ja mam smaka na ptysie i napoleony :eek: oczywiście kiełbasa do tego. nie wiem jak mam to rozumieć hehe mam przeczucia na dziewczynkę, ale sama nie wiem co wolałabym, ważne żeby zdrowe było

reklama
Do góry