reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Aga jak to się stało??? Szlas spac mialas nadzieje bo mała się wuercila i co się dalej wydarzyło?
Myla Novak
Bo to nie był żelek przypominam!!!!
Myla Novak
Doli ale czemu wydziedzicze??? Twoja mama pomyślała o każdej ewentualność i,gdybyś sobie np. Z wykształceniem nie poradziła zawsze łatwiej na szosie z takim imieniem
Kuklaki
Hej dziewczyny nie wiem czy ktoś tu o mnie myślał ale pragnę was powiadomic ze dziś rano o 8.50 urodziłam Maje waga 3400 i 55 cm poród naturalny
Gratulacje i witamy Majke. Zdrowka zycze. Ale nispodzianka.
Czyli dzisiaj 2 bobasy. Chyba ze ktos jeszcze ma niespodzianke
reklama
Ale niespodzianka!!!! Aga, gratuluję i witam ze wszystkimi Majeczkę!!!!!!!!! )))))
Joanna, cudony chłopczyk ;o)))
No, wreszcie forum w normie ;o) Pat, Doli, Myla,(i Natasza, która aktualnie poza obiegiem). Wy i Wasze rozmowne przepychanki jesteście dla mnie jak serial komediowy ;o)))))
Doli, termin będzie zależał od szpitala. Moja prowadząca nie pracuje w nim i nic wskazać nie może. Podejrzewa, że będzie ok tydzień przed terminem z OM tj. ok 23.04.
Moja szwagierka np. miała cc dokładnie w dzień terminu z OM, więc zobaczymy po wizycie w szpitalu.
Joanna, cudony chłopczyk ;o)))
No, wreszcie forum w normie ;o) Pat, Doli, Myla,(i Natasza, która aktualnie poza obiegiem). Wy i Wasze rozmowne przepychanki jesteście dla mnie jak serial komediowy ;o)))))
Doli, termin będzie zależał od szpitala. Moja prowadząca nie pracuje w nim i nic wskazać nie może. Podejrzewa, że będzie ok tydzień przed terminem z OM tj. ok 23.04.
Moja szwagierka np. miała cc dokładnie w dzień terminu z OM, więc zobaczymy po wizycie w szpitalu.
Ostatnia edycja: