reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
ja też już wizyt praktycznie nie mam, ostatnio u położnej 18/03 ale to tylko ciśnienie, ważenie, słuchanie serducha i teraz dopiero 1/04 ktg i położna ale już w szpitalu. Doli usg równie dobrze może ci nie wykryć że dziecko już nie przybiera na wadze, bo powiedzą że błąd pomiaru i nigdy nie są pewni na 100%.

Myla padłam z twoich tekstów hahaha :D:D:D

Tabasia, jak ci się chce to właśnie czopek będzie najlepszy, tak jak Pat pisze, zrobi się poślizg i wypadnie co ma wypaść ;)

dziewczyny a my cały czas nie możemy się zdecydować z imieniem dla małego. już mnie to stresuje, codziennie o tym myślę :/
w niedzielę rano przylatuje teściowa :/ już sobie wyobrażam jak mnie będzie wkur...wiała swoim biadoleniem. chyba ją spytam które imię jej się bardziej podoba i wybiorę to drugie hahaha :)

mnie o dziwo przepuszczaja ostatnio w kazdej kolejce a w Biedronce kasjerka z daleka wolala prosze bez kolejki :) apetytu jakiegos wielkiego nie mam , a nawet nie wiele mi smakuje :/ najgorzej jest z tym leniem ktorego mam masakra jak mi sie nic nie chce najlepiej bym lezala z lapkiem obok i tyle pogoda tez nie najlepsza bo pada i pochmurno i 6 stopni tylko :(

reklama
Do góry