reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

cos mi BB slabo funkcjonuje :( JOanna sliczny maluszek z czuprynka :) Olusia to kciukamy za jutro :) cobys nie na darmo glodowala :) jutro beda znowu 2 maluszki :) :) normalnie urodzaj marcowy :)

reklama
Olusia, trzymamy kciuki jutro!

Ja nie wiem co w tej ciazy mam za rewolucje zoladkowe... przez dwa dni nie moglam z 2, dzis mam za to biegunkei na dodatek niedobrze mi strasznie... w ciagu ostatniego kiesiaca wiecej razy tak sie czulam niz przez reszte zycia, mam nadzieje ze mala tego nie odziedziczy bo nie wiem co ja jesc bede przy karmieniu piersia...

reklama
Magdalena super!! Zazdroszcze, tak samo Joanna, super, ze juz w domu!

Ja padam na pyszczek, jeszcze sie suszara kreci a jutro od rana mam jeszcze 3 pralki hehe. Troche sie nazbierało przez te prawie 2 tyg!!

Babydust złapał mnie jakis stres, ze nie zdążę ze wszystkim a szafki wołają o pomstę do nieba, tak to jest jak sie ma ograniczona przestrzeń...:sorry2:

Olusia trzymam kciuki!! Wiem, ze jest stres, ja tez sie stresowałam przed wywołaniem spać nie mogłam, przechodziłam w głowie w kolko scenariusz no ale cóż zrobic, trzeba to przeżyć i juz. Nagroda beda dwa skarby!

Ostatnia edycja:
Do góry