reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pisałam do Magdy jest już po wizycie było opóźnienie wszystko ok w poniedzialek ma sie wstawic w szpitalu na czczo i w pon lub wtorek bedzie miec cc.
Oporzadzi sie w domu i zajrzy do nas :)

To co koniec porodów na dziś??
A może która$ szykuje niespodziankę jak Anemonne?? :)

reklama
Hej dziewczyny:) ale cieżko was było dzis nadgonić :O

Milia gratulacje napisz coś i pokaz maleńką.

Moj termin z usg był na 7 kwietnia. Ale bardzo chciałam wcześniej. Teraz skończyłam 37 tydzien wiec w sumie ciaza donoszona i Lenny gotowy do wyjścia :)

Z jakiś rzeczy które robiłam to ten wiesiołek i to sporo ale głownie łykałam, a ost kilka dni tez jedną kapsulkę z drugiej strony:) on podobno przyspiesza sam przebieg bo wszystko ma lepszy poślizg i jest rozpulchnone i ma to chronić przed pekaniem. ja mam podobno jakies dwa małe szwy. A wczoraj to miałam duzo ruchu nominatów schody dwa razy zaliczyłam czyli 3 piętro po 2 stopnie myslalam ze to głupie ale kto wie? No i kąpiel z dodatkiem olejku szałwiowego podobno naskurczowa.

Vesuna- nie było miejsc na oddziale i po porodzie prEniesli mnie do domu narodzin czyli tam gdzie Ty będziesz :) całkiem miło i ludzie sa ok.

Juz bym wyszła do domu chętnie albo jadła i spała na zmianę :)

Kolejne zapalenie uszka widziałam probowałyście tych domowych kropelek które wklejalam Lei?

Anemonne swietne wiesci :) bardzo sie ciesze!!
Ty tez dlugo pracowalas z tego co pamietam. Ja jutro ostatni dzien,fryzjer a wieczorkiem moze sie skusze na seksik z lubym :p
Znowu mnie lapia skurcze coraz silniejsze i plecy bola baaaardzo.

Natasza przeciwieństwa się przyciągają :D

Pat oj tam oj tam, pij póki ciepłe :p

Anemonne no to podzialalas pięknie i efekt cudny :D

reklama
Do góry