reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No to co, zeby nie bylo przestoju to jutro czas na Anulke ;-)

A mnie znow skurczybyki lapia, dobrze dobrze, niech tam wszystko sie przygotowuje. Dzis wypralam koszule i staniki do karmienia i poprasowalam i zdokumentami wreszxie zrobilam porzadek. Grzecznie czekaja na polce.

A jutro wizyta z USG :-D juz sie doczekac nie moge :-D

kurde to tylko ja taka opozniona ze wszystkim ? ;) 37 skonczone a pakowac dalej sie boje;) dobra jeszcze z tydzien , ogolnie jestem spokojna ale za czesto tu chyba ostatnio wchodze ;)

kurka wodna, mnie coś zaczyna jakoś dziwnie bolec brzuch, ehh może zasugerowałam się Amisia i dlatego tak mi dziwnie. a mezulu z moja koleżanka trochę podrinkowali i nawet nie byłoby mnie komu zawiezc do szpitala:/

reklama
ojaaaaaa Amisia wielkie gratulacje!!! no to się zaczęło :)

Anulka, ty pewnie na dniach dołączysz do rozpakowanych. niezłe jazdy masz z tym ciśnieniem o_O

Do góry