reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Sataga spokojnie, jedz sprawdz.
Ja z pierwszym po 5 msc siedzenia w domu mialam dosc po 7 wrocilam do pracy,dlugo tez pracowalam w ciazy.
Teraz juz 9 msc w domu i uwazam ze za szybko zlecialo. A planuje posiedziec ok 16 msc po porodzie w domu.
Ja z pierwszym po 5 msc siedzenia w domu mialam dosc po 7 wrocilam do pracy,dlugo tez pracowalam w ciazy.
Teraz juz 9 msc w domu i uwazam ze za szybko zlecialo. A planuje posiedziec ok 16 msc po porodzie w domu.
Sataga, leć leć!
Doli, 6 dni?!?! Toż to niezły wyczyn
Karina, nie rozchoruj się teraz na koniec!
Aylin, no bardzo mi się podoba ta data a poza tym będzie u nas teściowa a jakoś nie chce mi się z nią tych świąt spędzać, już wolę na porodówce ;P
Doli, 6 dni?!?! Toż to niezły wyczyn
Karina, nie rozchoruj się teraz na koniec!
Aylin, no bardzo mi się podoba ta data a poza tym będzie u nas teściowa a jakoś nie chce mi się z nią tych świąt spędzać, już wolę na porodówce ;P
Ostatnia edycja:
sataga
Fanka BB :)
Czekam jeszcze żeby sprawdzić czy będzie sie utrzymywać jeśli nie to sobie daruje bo jutro rano i tak mam wizytę u lekarza. W każdym razie zestresowałam się przez to. Jeszcze 2 tygodnie i niech się dzieje co chce
Kuklaki
Fanka BB :)
Doli mam teraz w środę za tydzień. Ja się nie spiesze wcale
Czy dziś sie któraś gdzieś wybiera?
Jedno jest pewne. Za 5 dni będzie pierwszy dzidzius
Myla no to jest pewne
Asiorek ja czułam jak się moje 2kg obracało główką w dół. Myślałam że mnie rozerwie więc 3 kg na pewno byś poczuła.
U mnie też położna na ostatniej wizycie rękami macała. Tak mi brzuch obduszała że mylałam że małą ze mnie wypchnie. M miał przerażenie w oczach.
Co do makijażu to Milia zgadzam się z Tobą. Dziecko może być spokojne i bez problemu będzie można tapetę na twarz nałożyć. Poza tym 30 min to makijaż na większe wyjście a wątpię żebyśmy na początku zaraz po porodzie na takowe chodziły. Ja się jakoś szczególnie na co dzień nie maluję. Jak jestem w domu to wcale. Jak gdzieś wychodzę - to tylko delikatny makijaż. Choć do szpitala biorę podkład, kredkę i tusz = tak żeby na wyjście jakoś wyglądać i zamaskować cienie pod oczami
Asia86 dlatego ja wszystko prasuję na siedząco. Inaczej nie dałabym rady.
Margo ja to jeszcze mniej od ciebie sie maluje, choc moze bede musiala zaczac
Doli no to super ze wychodzisz, w koncu tylko juz nie marudz na nic.
Karinka pilnuj sie kurde zebys nie byla chora, no i zdrowka dla Emily.
Asiatipl zdrowka dla corci ty tez uwazaj zeby sie nie zarazic.
Renatka ja w karte ciazy to mam jedynie wyniki badan wpisywane, dzis nawet dopytywalam poloznej o wyniki wszelkie i pow. mi ze to musi wystarczyc gdyz oni musza miec wyniki w przychodni zeby w razie kontroli nfz bylo potwierdzenie ze dane badania byly robione skoro wypisano na nie skierowania. No szkoda tylko ze przychodni nie zmienialam tylko lekarza i jakos jeden mi dawal wyniki a ten drugi juz nie ciekawe.. ;-)
Tabasia dobrze ze wszystko ok
Margomari, to ja mam na 9/04 i mam nadzieje ze do swiat urodze
Doli gratuluje wyjscia ;-) choc przy takich obiadach z ciastkami to az zal wychodzic :-)
Sataga trzymam kciuki zeby nic sie nie dzialo jeszcze
Co do pasow tez sie zastanawialam czy to konieczne, czy moze i bez tego brzuch sie moze ladnie sciagnac, bardziej chodzi mi o skore bo kg za duzo to ja nie mam, nie tyje bo jestem na diecie przez cukrzyce
Z tym ogarnianiem siebie, jakos nastawiam sie ze wszystko mozna pogodzic Moj akurat przez pierwszy miesiac ma byc w domu wiec mysle ze bedzie latwiej, a potem juz chyba jakos naucze sie organizowac czas, nie zamierzam sie tez jakos zapuscic, zeby lazic w dresie i w ogole o siebie nie dbac, bo dzieki temu napewno tez i bede sie czula lepiej
A ile bede siedziec w domu to sama nie wiem, ja od poczatku ciazy prawie siedze, bo jak zaszlam to pracowalam niestety na umowe zlecenie, a ze samopoczucie mialam na poczatku tragiczne to musialam po prostu zrezygnowac z tej pracy... jak sie Mala odchowa to po prostu bede musiala czegos szukac, narazie nie mysle kiedy to bedzie, ale zapewne z przyczyn finansowych tez za dlugo w domu siedziec nie bede bo jednak jedna pensja przy dziecku to malo...
Tabasia dobrze ze wszystko ok
Margomari, to ja mam na 9/04 i mam nadzieje ze do swiat urodze
Doli gratuluje wyjscia ;-) choc przy takich obiadach z ciastkami to az zal wychodzic :-)
Sataga trzymam kciuki zeby nic sie nie dzialo jeszcze
Co do pasow tez sie zastanawialam czy to konieczne, czy moze i bez tego brzuch sie moze ladnie sciagnac, bardziej chodzi mi o skore bo kg za duzo to ja nie mam, nie tyje bo jestem na diecie przez cukrzyce
Z tym ogarnianiem siebie, jakos nastawiam sie ze wszystko mozna pogodzic Moj akurat przez pierwszy miesiac ma byc w domu wiec mysle ze bedzie latwiej, a potem juz chyba jakos naucze sie organizowac czas, nie zamierzam sie tez jakos zapuscic, zeby lazic w dresie i w ogole o siebie nie dbac, bo dzieki temu napewno tez i bede sie czula lepiej
A ile bede siedziec w domu to sama nie wiem, ja od poczatku ciazy prawie siedze, bo jak zaszlam to pracowalam niestety na umowe zlecenie, a ze samopoczucie mialam na poczatku tragiczne to musialam po prostu zrezygnowac z tej pracy... jak sie Mala odchowa to po prostu bede musiala czegos szukac, narazie nie mysle kiedy to bedzie, ale zapewne z przyczyn finansowych tez za dlugo w domu siedziec nie bede bo jednak jedna pensja przy dziecku to malo...
reklama
Aga u mnie w przychodni tez tak jest ze wyniki zostaja w karcie ale mozna zrobic kopie ksero (oczywiscie odplatnie )
Tabasia a co ci wczoraj powiedzieli na te bole ?
margo ciaza jest donoszona po zakonczonym 37tc wiec tak naprawde mozesz rodzic ................ od soboty
boszzzz z czego ja sie smieje
ja po pierwszym porodzie mialam tylko 16 tyg macierzynskiego wiec dosyc szybko wrocilam do pracy po drugim porodzie po 11 miesiacach wyladowalam w Danii z dziecmi w pracy a teraz mam zamiar posiedziec 1,5 roku w domu czyli po wakacjach 2016 roku mam zamiar rozgladac sie za nowa praca
Tabasia a co ci wczoraj powiedzieli na te bole ?
margo ciaza jest donoszona po zakonczonym 37tc wiec tak naprawde mozesz rodzic ................ od soboty
boszzzz z czego ja sie smieje
ja po pierwszym porodzie mialam tylko 16 tyg macierzynskiego wiec dosyc szybko wrocilam do pracy po drugim porodzie po 11 miesiacach wyladowalam w Danii z dziecmi w pracy a teraz mam zamiar posiedziec 1,5 roku w domu czyli po wakacjach 2016 roku mam zamiar rozgladac sie za nowa praca