reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Crp świadczy o stanie zapalnym w organiźmie i może przez wzgląd na pesser który masz to Ci to zaleca

Ja już pisałam że to też od lekarza zależy bo mój mi co miesiąc zaleca crp
Wiem.ze o stanie zapalnym ale ja niewiem czemu mialabym się skopcic właśnie. Fakt może pessar

Myla

leje ze śmiechu
nigdy wiecej nie rob takich przerw i nie zaniedbuj cór swoich bo widzisz co się dzieje!

no jak widać nigdy nie zadrapałam się do krwi w środku..a może to wcale nie były okresy comiesięczne to od drapania własnie.. :confused::confused::cool2:
Może... A nie przygryzlas sobie tez nigdy? Wargi mniejszej czy tez większej? :sly::sly::sly::sly:

reklama
Myla....cudowna jesteś, że tak wierzysz w moje możliwości, ale nie wyjęłam sobie żeber i taka giętka nie jestem :p :cool:

Haha, Myla, jak zaczniesz edukować córkę w kobiecych sprawach, to będzie zabawnie :-D

No właśnie ja będę musiała powtórzyć gbs, bo teraz w szpitalu nie chcieli mi uznać, ze niby za wczesnie robiony... a mam wpisane w kartę ciąży nawet, ze jest dodatni. Wkurzaja mnie z tym, bo znowu z brzucholem na fotel się ładowac, to w innym miejscu niż moja ginka i kasa znowu...
A mam od 2012 stwierdzone nosicielstwo i zawsze z tym problem ktoś ma, bo nie wierzy, tak im cieżko podac osłonowo antybiotyk...

Doli ja nie myslalam wcale o zebrach, bardziej o wargach zelkach hehe... Wybaczcie mam glupawke straszna...przepraszam ...to było głupie.
Sama się skarce-

Załączniki

• 1424698673369.jpg
    1424698673369.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 33
A ja nie wiem kiedy mi lekarz zrobi, bo mówił na ostatniej wizycie, że musimy zrobić gbs, ale powiedział, że mamy jeszcze czas. Myślę, że na następnej wizycie, ale to bedzie dopiero początek 35 tyg, to też może być za wcześnie, choć kolejna pewno na początku 38 to z kolei może być za późno

reklama
Doli, ja właśnie tego nie rozumiem, skoro jest stwierdzone nosicielstwo i wiadomo, że juz jest na całe życie (a przeszłam kilka antybiotykoterapii na to), to po cholerę robić za każdym razem od nowa... ale cóż, trudno :(

Myla, a szyjka jak?

Do góry