reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

No tak tylko ja tantum verde tu nie dostane :(
Wyslalam m do sklepu ze zdrowa zywnoscia bo w aptece oczywiscie nic mi nie moga dac ://
Czosnkiem sie leczylam i na razie odpuscilam bo juz mi uszami wychodzil :/

Doliores u mnie remont ciagnie sie juz trzeci miesiac. Bardzo Ci wspolczuje bo wiem ile nerwow to kosztuje. Ale juz odpuscilismy i teraz tylko male rzeczy do wykonczenia zostaja. Kiedy? Nie wiem i nie mam presji...

reklama
Tabasia ale my ta skromnie bo malowanie ( narazie 1 pokój) + nowa szafa-to będzie dopiero hardkor

wkurzam się, bo jestem mega nerwowa a mój mąż glupek zamiast serio ustąpic mi to dolewa oliwy do ognia i odpowiada takim chamstwem , że mam ochotę go zatłuc :dry:

Faceci :/

No my mielismy remont konkretny. Ale dobrze ze najgorsze juz za nami.

Na jaki kolor w koncu sie zdecydowalas?:)

Myslicie ze syrop z cebuli by pomogl??

Tabasia syrop z cebuli jest mega, poza tym, że śmierdzi

wybrałam stonowane kolory "melon" ale wygląda jak jaśniutenki krem/beż + oliwkowa zieleń na 1 ścianę ale to jutro dopiero

póki co jest tak:

2 warstwa mokra - po lewej stary kolor - żółtawy

Zobacz załącznik 640078

Tabasia oscilloccoccinum moze bycza słabe na gardło.
Jeśli stosujesz homeo to są inne, lepsze.
Aylin to nie jest woda z cukrem. Tzn dla tych co nie uważają homeo jako leków to tak, ale dla tej drugiej połówki już nie ;-)
Ja wiem, ze homeopatia działa, sama przeszłam z dziećmi na taki sposób leczenia i cóż..leczy faktycznie, przykłądów mam całe mnóstwo i pomimo, że ciężko jest uwierzyć w skład potencji (mi również bo ze mnie żaden fizyk i chemik) ale widzę jak dzieci reagują na podanie i to mi wystarczy). Ale rozumiem, że sątacy którzy nie uważają homeo jako leki i nic mi do tego ;-)

Na gardło oprócz tych soków (z cebuli teżsuper, można z buraka tak zrobić zapiekając go ścietego i wydziubanego w piekarniku aby puścił sok w tym wydłubanym dołku), jeszcze płukanie wodą z solą i utlenioną właśnie, można psikać propolisem (u mnie leczy on ropne anginy) jest na spirycie wiec można po prostu wypluć, u mnie dobrze o dziwo bo mi mama kazała kupić zadziałał żółty strepsils, aż sama siędziwie ale tak.
Miód często dodatkowo podrażnia, u mnie miód na gardło odpada.
No i cóż...leżeć i grzać siei odpoczywać...trzeba się wychorować czasem niestety.
Ale zdróka życzę, oby przeszło jak najszybciej!!!

Ja wciąż śpiei leżę i kto sięz M kłócił??? To przybijam 5tkę:sorry:.

no u nas podobnie..dopiero jak sieporyczę to zdziwiony, że to nie powód i dobija mnie jeszcze bardziej :dry:
Od kilku dni bardzo jestem słaba, nie jestem w stanie zrobić nic do jedzenia, dzisiaj z drżącymi nogami usmażyłam tę jajecznicę i móię, że nie zrobięobiadu..foch i niedowierzanie bo to tylko 5min a n ma ważniejsze sprawy niż stanie przy garach..i obiadu nie ma a wszsyyc na owocach cały dzień :sorry2:

i to warto przeczytać wtedy
Kłótnia małżeńska czy wojna domowa, czyli 8 przykazań dobrej sprzeczki - Blogodzinka.pl

Ostatnia edycja:
no dokładnie tekst " jeszcze sie porycz" albo " sama jesteś winna " bla, bla, bla działają na mnie masakrycznie :cool:

no tak praczka, sprzataczka, kucharka, gosposia i opiekunka to przeciez takie przyjemne :/

ja już się zawzięłam, póki co robię ile mogę ale jak długo to nie wiem

Hej, podczytuje Was od samego początku, ale ujawnie się dopiero teraz :-). Dwie kreski zobaczyłam początkiem sierpnia po kilkumiesiecznych staraniach. To moja pierwsza ciąża i bardzo wyczekana. Zeszlotygodniowe usg wykazało jednak, że ciąża jest młodsza niż liczona z om - faktycznie zaczęłam 5 tydzień, kiedy pewna byłam, że powinien już być 7. Czekam zatem do kolejnej wizyty początkiem września żeby usłyszeć serduszko :-). Mam nadzieje, ze się tu u Was zadomowie :-).

reklama
Do góry