reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kurcze, nie wyobrażam sobie zostawić małej w przedszkolu teraz, chyba bym nie przeżyła rozstania :zawstydzona/y: i tak nie dałoby się tego połączyć z rehabilitacją bo byłaby zbyt zmęczona... Współczuję Daga ale moze z czasem się oswoi, pozna dzieci i będzie chętniej tam spędzała czas.
Dziś było koszmarnie, mała rzuciła się na materac, nawet podeprzeć się na rękach nie chciała, tylko wyła tak, że gile były na całym materacu, a ona znów miała problemy z oddychaniem. Była śpiąca...
A teraz padła od razu, ale chrapie strasznie :-(
A ja nadal czuję się fatalnie, biegunka przeszła za to przyszły nudności :sorry:

Biedna Paulinka...mam nadzieje że jak się wyśpi wstanie w lepszym humorku
Dorota- a może te Twoje mdłości to początek czegoś dobrego....czego Ci zycze żeby suwaczek staranek zamienił się na suwaczek ciążowy :)

reklama
No i mojego bym za łeb wzięła i się stąd wyniosła ;-) Ale serio to nie wiem, czy się wczoraj pierogami nie strułam... albo pieczonym kurczakiem :zawstydzona/y: Albo zmienię suwaczek :-D

Daga - biedna Ola - ale wierzę, że jutro i każdego następnego dnia będzie lepiej, a Mała się przyzwyczai i będzie do żłobka chodziła z przyjemnością.
Tulam Cię mocno

cześc i czołem
Nadrobiłam co u Was, ale nie mam siły poodpisywac
MamoPaulinki [/B ]Ty na kurczaka nie zwalaj, coś czuję, że suwaka zmienisz:-D
Daga ściskam Olcię, mam nadzieję, że szybciutko się zaaklimatyzuje

tak jak wczoraj się cieszyłam z pięknego dnia tak nie mogło pozostac długo zbyt kolorowo... od 4 do 7:30 był płacz, przepraszam nie płacz ona wyła ,nie wiem chyba ząb idzie ale u nas nigdy nie było atrakcji z zębami...tylko na rękach nie płakała i jak się z nią bawiłam tak więc zaliczyłyśmy nocny maraton . :no: przed 8 zasnęła też z wielkim problemem i przed 10 już się obudziła. teraz znów śpi... i jak tu jeszcze miec czas na drugie ? chyba bym nie dała rady

Daga biedna Ola, takie przeżycie. Ale pewnie z każdym dniem będzie lepiej.
Elvie a ty dasz radę nic mamie nie powiedzieć? Pewnie bym nie wytrzymała i powiedziała.

Daga - biedna Olinka:-( Z każdym dniem będzie lepiej.

mamaPaulinki - trzymam kciuki za suwaczek!!

Filonka - wyprzedziłam, bo Ty się coś za słabo starasz:-p

maonka - ja z mamą jakoś specjalnie blisko nie jestem, więc wytrzymam;-)

U fryzjera nic poza prostowaniem włosów miałam nie robić, ale w drodze mnie pokusiło i kupiłam saszetkę Joanny w kolorze cappucino. Trzymałam ją na włosach 20minut i tylko połysk dostałam, bo mam ciemne kłaki, więc cappucino nie wyszło. A szkoda..
Lenkę z Pajdokracji odebrałam, teraz już słodko lula a ja lecę makaron zapiekany z jabłkami M. robić i łazienkę ogarnąć na przyjazd mamy;-)
A później sprawdzanie pogody i pakowanie, którego nie znoszę:/

Ze wakacje sie skonczyly widac nietylko po korkach ale i po produkcji tutaj.

Czytam pobieznie, bo glizda meczy.

Aleksis, Kochanie, ciotka sciska Cie bardzo mocno. Jestes Zuch dziewczyna i na pewno jutro bedzie juz lepiej. Buzka!

Mercedess - moja to duza dziewczynka. Teraz nosi 86 i 92. Ma tez cos 98... Wszystko zalezy od producenta. Zeszlej zimy nosila rajtuzki rozm. 80 - 86

reszte doczytam moze w nocy, a moze wczesniej :-)

AAAAAAAAAAAa, mloda sama z siebie nauczyla sie "klikac" paluszkami. wiecie pocierajac energicznie palec srodkowy o kciuk. Sprawia jej to wielgasna frajde.

Ledwo funkcjonuje...mój łeb!!!

a z wiadomości przedszkolnych to J. urządził scenę z wrzaskiem,rykiem, płaczem i uciekaniem jak tata po niego przyjechał żeby go odebrać... J. stwierdził że chce spać w przedszkolu :-D :-D
Z kolei M. ma biegunkę... ciekawe po czym??

reklama
Do góry