reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kurcze, nie wyobrażam sobie zostawić małej w przedszkolu teraz, chyba bym nie przeżyła rozstania :zawstydzona/y: i tak nie dałoby się tego połączyć z rehabilitacją bo byłaby zbyt zmęczona... Współczuję Daga ale moze z czasem się oswoi, pozna dzieci i będzie chętniej tam spędzała czas.
Dziś było koszmarnie, mała rzuciła się na materac, nawet podeprzeć się na rękach nie chciała, tylko wyła tak, że gile były na całym materacu, a ona znów miała problemy z oddychaniem. Była śpiąca...
A teraz padła od razu, ale chrapie strasznie :-(
A ja nadal czuję się fatalnie, biegunka przeszła za to przyszły nudności :sorry:

Biedna Paulinka...mam nadzieje że jak się wyśpi wstanie w lepszym humorku
Dorota- a może te Twoje mdłości to początek czegoś dobrego....czego Ci zycze żeby suwaczek staranek zamienił się na suwaczek ciążowy :)

reklama
No i mojego bym za łeb wzięła i się stąd wyniosła ;-) Ale serio to nie wiem, czy się wczoraj pierogami nie strułam... albo pieczonym kurczakiem :zawstydzona/y: Albo zmienię suwaczek :-D

Daga - biedna Ola - ale wierzę, że jutro i każdego następnego dnia będzie lepiej, a Mała się przyzwyczai i będzie do żłobka chodziła z przyjemnością.
Tulam Cię mocno

cześc i czołem
Nadrobiłam co u Was, ale nie mam siły poodpisywac
MamoPaulinki [/B ]Ty na kurczaka nie zwalaj, coś czuję, że suwaka zmienisz:-D
Daga ściskam Olcię, mam nadzieję, że szybciutko się zaaklimatyzuje

tak jak wczoraj się cieszyłam z pięknego dnia tak nie mogło pozostac długo zbyt kolorowo... od 4 do 7:30 był płacz, przepraszam nie płacz ona wyła ,nie wiem chyba ząb idzie ale u nas nigdy nie było atrakcji z zębami...tylko na rękach nie płakała i jak się z nią bawiłam tak więc zaliczyłyśmy nocny maraton . :no: przed 8 zasnęła też z wielkim problemem i przed 10 już się obudziła. teraz znów śpi... i jak tu jeszcze miec czas na drugie ? chyba bym nie dała rady

Daga biedna Ola, takie przeżycie. Ale pewnie z każdym dniem będzie lepiej.
Elvie a ty dasz radę nic mamie nie powiedzieć? Pewnie bym nie wytrzymała i powiedziała.

Daga - biedna Olinka:-( Z każdym dniem będzie lepiej.

mamaPaulinki - trzymam kciuki za suwaczek!!

Filonka - wyprzedziłam, bo Ty się coś za słabo starasz:-p

maonka - ja z mamą jakoś specjalnie blisko nie jestem, więc wytrzymam;-)

U fryzjera nic poza prostowaniem włosów miałam nie robić, ale w drodze mnie pokusiło i kupiłam saszetkę Joanny w kolorze cappucino. Trzymałam ją na włosach 20minut i tylko połysk dostałam, bo mam ciemne kłaki, więc cappucino nie wyszło. A szkoda..
Lenkę z Pajdokracji odebrałam, teraz już słodko lula a ja lecę makaron zapiekany z jabłkami M. robić i łazienkę ogarnąć na przyjazd mamy;-)
A później sprawdzanie pogody i pakowanie, którego nie znoszę:/

Ze wakacje sie skonczyly widac nietylko po korkach ale i po produkcji tutaj.

Czytam pobieznie, bo glizda meczy.

Aleksis, Kochanie, ciotka sciska Cie bardzo mocno. Jestes Zuch dziewczyna i na pewno jutro bedzie juz lepiej. Buzka!

Mercedess - moja to duza dziewczynka. Teraz nosi 86 i 92. Ma tez cos 98... Wszystko zalezy od producenta. Zeszlej zimy nosila rajtuzki rozm. 80 - 86

reszte doczytam moze w nocy, a moze wczesniej :-)

AAAAAAAAAAAa, mloda sama z siebie nauczyla sie "klikac" paluszkami. wiecie pocierajac energicznie palec srodkowy o kciuk. Sprawia jej to wielgasna frajde.

Ledwo funkcjonuje...mój łeb!!!

a z wiadomości przedszkolnych to J. urządził scenę z wrzaskiem,rykiem, płaczem i uciekaniem jak tata po niego przyjechał żeby go odebrać... J. stwierdził że chce spać w przedszkolu :-D :-D
Z kolei M. ma biegunkę... ciekawe po czym??

reklama
Do góry