reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kittek- ja wiem ile zarabiaja nauczyciele i wiem, co sie z tym wiąże (m.in. dzieki tej wiedzy nie zdecydowałam sie ani na specjalizację, ani na karierę w zawodzie) :-( ale o czyms trzeba gadać, to gadają, a potem mąż mojej znajomej nauczycielki, łacha z niej za przeproszeniem 'ciągnie', dopytując co z tymi kokosami robi, bo on ich w domu nie widział ;-)

Babeczki jaka dzisiaj produkcja:tak:

Love Zosiak to wcale nie jest chudzinka:-) fotka w okularach boska do schrupania:-)

Elvie bardzo dziękuję że mogę z tobą pojechać;-) udanego wyjazdu a to że będziesz tęsknić za Lenką to normalne my rodzice tak mamy:tak:

Kittekczekam na wieczorne pogaduchy i wcale ci się nie dziwię że masz doła z powodu pensji :no:

Agnieszka zdrówka dla Mareczka a Janek wasza mała wyścigówka to wiadomo było że w przedszkolu ze swoją energią nie będzie się nudził i pewnie tato przyszedł w najmniej odpowiednim momencie:-D

Zielona gratulacje dla Kostki,fajnie jest obserwować jak nasze maluchy uczą się czegoś nowego :tak:

MamoPaulinki mam nadzieję że czujesz się już lepiej a twoje kłopoty zdrowotne to tylko znak że wkrótce zmienisz suwaczek:tak::-)

Aniez i co próbowałaś z tym markerem :-p Kuba to dzielny chłopak ale jak by co to kciuki zaciśnięte:tak:

Judyta fajny filmik

Filonka zawsze możesz zawalczyć o srebrny medal;-) bo złoto należy do Elvie:-p

Tak mi się jeszcze przypomniało że w naszej wiejskiej szkole zawitał mega przystojny pan od w-f a ile to radości sprawiło wszystkim uczennicom i nie tylko :-
p;-) teraz jest przynajmniej na czym oko zawiesić:-D

Spokojnej nocki kobietki

dzień dobry

Gosienqa ona tylko na zdjęciach tak wygląda:-)
Pan od wfu powiadasz hoho

ileż tu uczycielek :nerd:

u nas pobudka 6:30 ,ale jakoś się wyspałam

zjadłyśmy śniadanko i miałyśmy leciec na bazarek , ale oczywiście musiało zaczęlo padac.

Gosienka- cienkopis dałl rade i cos niecos tam widac :p

B. poszedl tak, jak wczoraj i sama jestem ciekawa, jak bedzie po poludniu, no i w poniedzialek... dla neigo bonusem jest to, ze moze chodzic, wiec na sale wbiega i sie cieszy, ale duzo dzieci dzisiaj plakalo, wiec pewnie mu sie udzieli, no nic... w domu tez placze (wczoraj zrobil mi mega scene, bo nie pozwolilam mu isc przy ulicy 'luzem' tylko za raczke, jak wyszlismy z parku, gdzie biegal luzikiem, ale byl ryk... normalnie glusiec :-) stanowilismy atrakcje turystyczna :-D

Dzieńdoberek:-):-):-)

Chłopcy z radością wstali do szkoły:szok: , tatuś ich zawiózł, śniadanko uszykował a mamusia musiała tylko dać buziaka i z powrotem wskoczyłam do łóżka aby przytulić się do córci , trochę jeszcze pospałyśmy:tak:
Teraz jesteśmy po śniadaniu i wypadałoby w końcu się ubrać:-) bo mam dzisiaj plan generalnego porządku w kuchni:tak:

love u nas dziś ładnie i też zamierzam zrobić szybkie zakupy na bazarku bo głodomory wrócą ze szkoły i pierwsze co zrobią to przegląd garów:-D

Aniez jak dziecko głośno płacze to zawsze jest to atrakcja turystyczna;-) bo wszyscy się zastanawiają co mu jest i albo groźnie patrzą na rodzica bo jaki on jest że nie pozwala dziecku na wszystko albo mruczą coś do dziecka że ma być grzeczne bo inaczej je ktoś zabierze:no:

Miłego dnia:-):-):-)

aniez skąd ja to znam ,
tylko wyjdziemy na dwór a mała juz za pasy od wozka ciągnie i mówi ap ap
wyciągam ją ale żeby za rękę z mamą iśc ? to chyba jakiś żart wyrywa ręke krzycząc NIEEE a jak ją wezmę na ręce bo jadą samochody to wije się jak piskorz i krzyczy niemiłosiernie. :-(

Witam się z rana, ja już pranko zrobiłam ale czuję się bleee :-( Odstawiłam wszystkie uzywki ale kawki z mleczkiem nie umiem sobie odmówić i mam... znów mnie mdli :no: chyba muszę przeprosić się ze zbożówką ;-)
Mała znów nie śpi od 7 :wściekła/y: a ćwiczenia o 12, czyli w porze, kiedy ona będzie już padać z nóg :-( kolejna zmarnowana godzina...
Love twoja córcia świetnie wygląda, wcale nie jest chuda, spytaj kogoś kto widział moją glizdę :-D waży ledwie 7,5kg a ma już chyba z 80cm wysokości, to jest dopiero laska :-D

Zmykam, mała chce kakę :sorry2:

reklama
Witanko :-D
Pierwsze co mi w pamięci zapadło to zdjęcia Zosi. Love gdzie ona chuda?? matko kochana toż to dziecko wygląda zdrowo! Ale skoro wiecie że jej waga leci w dół to warto szukać :tak:
Dzisiaj już miałam od rana przypominajkę od J. żeby tata broń boże nie przyjechał za wcześnie do przeszkola :-D
Taaaa głośny ryk i wrzask... czasami sie zastanawiam który bardziej sie drze :eek:

No i zaczęli remont drogi koło mnie... jak auta powoli jadą ... no miodzio!! :-D Ale przestanie być miodzio jak zaczną łupać i ubijać ...

Do góry