reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kittek- ja wiem ile zarabiaja nauczyciele i wiem, co sie z tym wiąże (m.in. dzieki tej wiedzy nie zdecydowałam sie ani na specjalizację, ani na karierę w zawodzie) :-( ale o czyms trzeba gadać, to gadają, a potem mąż mojej znajomej nauczycielki, łacha z niej za przeproszeniem 'ciągnie', dopytując co z tymi kokosami robi, bo on ich w domu nie widział ;-)

Babeczki jaka dzisiaj produkcja:tak:

Love Zosiak to wcale nie jest chudzinka:-) fotka w okularach boska do schrupania:-)

Elvie bardzo dziękuję że mogę z tobą pojechać;-) udanego wyjazdu a to że będziesz tęsknić za Lenką to normalne my rodzice tak mamy:tak:

Kittekczekam na wieczorne pogaduchy i wcale ci się nie dziwię że masz doła z powodu pensji :no:

Agnieszka zdrówka dla Mareczka a Janek wasza mała wyścigówka to wiadomo było że w przedszkolu ze swoją energią nie będzie się nudził i pewnie tato przyszedł w najmniej odpowiednim momencie:-D

Zielona gratulacje dla Kostki,fajnie jest obserwować jak nasze maluchy uczą się czegoś nowego :tak:

MamoPaulinki mam nadzieję że czujesz się już lepiej a twoje kłopoty zdrowotne to tylko znak że wkrótce zmienisz suwaczek:tak::-)

Aniez i co próbowałaś z tym markerem :-p Kuba to dzielny chłopak ale jak by co to kciuki zaciśnięte:tak:

Judyta fajny filmik

Filonka zawsze możesz zawalczyć o srebrny medal;-) bo złoto należy do Elvie:-p

Tak mi się jeszcze przypomniało że w naszej wiejskiej szkole zawitał mega przystojny pan od w-f a ile to radości sprawiło wszystkim uczennicom i nie tylko :-
p;-) teraz jest przynajmniej na czym oko zawiesić:-D

Spokojnej nocki kobietki

dzień dobry

Gosienqa ona tylko na zdjęciach tak wygląda:-)
Pan od wfu powiadasz hoho

ileż tu uczycielek :nerd:

u nas pobudka 6:30 ,ale jakoś się wyspałam

zjadłyśmy śniadanko i miałyśmy leciec na bazarek , ale oczywiście musiało zaczęlo padac.

Gosienka- cienkopis dałl rade i cos niecos tam widac :p

B. poszedl tak, jak wczoraj i sama jestem ciekawa, jak bedzie po poludniu, no i w poniedzialek... dla neigo bonusem jest to, ze moze chodzic, wiec na sale wbiega i sie cieszy, ale duzo dzieci dzisiaj plakalo, wiec pewnie mu sie udzieli, no nic... w domu tez placze (wczoraj zrobil mi mega scene, bo nie pozwolilam mu isc przy ulicy 'luzem' tylko za raczke, jak wyszlismy z parku, gdzie biegal luzikiem, ale byl ryk... normalnie glusiec :-) stanowilismy atrakcje turystyczna :-D

Dzieńdoberek:-):-):-)

Chłopcy z radością wstali do szkoły:szok: , tatuś ich zawiózł, śniadanko uszykował a mamusia musiała tylko dać buziaka i z powrotem wskoczyłam do łóżka aby przytulić się do córci , trochę jeszcze pospałyśmy:tak:
Teraz jesteśmy po śniadaniu i wypadałoby w końcu się ubrać:-) bo mam dzisiaj plan generalnego porządku w kuchni:tak:

love u nas dziś ładnie i też zamierzam zrobić szybkie zakupy na bazarku bo głodomory wrócą ze szkoły i pierwsze co zrobią to przegląd garów:-D

Aniez jak dziecko głośno płacze to zawsze jest to atrakcja turystyczna;-) bo wszyscy się zastanawiają co mu jest i albo groźnie patrzą na rodzica bo jaki on jest że nie pozwala dziecku na wszystko albo mruczą coś do dziecka że ma być grzeczne bo inaczej je ktoś zabierze:no:

Miłego dnia:-):-):-)

aniez skąd ja to znam ,
tylko wyjdziemy na dwór a mała juz za pasy od wozka ciągnie i mówi ap ap
wyciągam ją ale żeby za rękę z mamą iśc ? to chyba jakiś żart wyrywa ręke krzycząc NIEEE a jak ją wezmę na ręce bo jadą samochody to wije się jak piskorz i krzyczy niemiłosiernie. :-(

Witam się z rana, ja już pranko zrobiłam ale czuję się bleee :-( Odstawiłam wszystkie uzywki ale kawki z mleczkiem nie umiem sobie odmówić i mam... znów mnie mdli :no: chyba muszę przeprosić się ze zbożówką ;-)
Mała znów nie śpi od 7 :wściekła/y: a ćwiczenia o 12, czyli w porze, kiedy ona będzie już padać z nóg :-( kolejna zmarnowana godzina...
Love twoja córcia świetnie wygląda, wcale nie jest chuda, spytaj kogoś kto widział moją glizdę :-D waży ledwie 7,5kg a ma już chyba z 80cm wysokości, to jest dopiero laska :-D

Zmykam, mała chce kakę :sorry2:

reklama
Witanko :-D
Pierwsze co mi w pamięci zapadło to zdjęcia Zosi. Love gdzie ona chuda?? matko kochana toż to dziecko wygląda zdrowo! Ale skoro wiecie że jej waga leci w dół to warto szukać :tak:
Dzisiaj już miałam od rana przypominajkę od J. żeby tata broń boże nie przyjechał za wcześnie do przeszkola :-D
Taaaa głośny ryk i wrzask... czasami sie zastanawiam który bardziej sie drze :eek:

No i zaczęli remont drogi koło mnie... jak auta powoli jadą ... no miodzio!! :-D Ale przestanie być miodzio jak zaczną łupać i ubijać ...

Do góry