reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

matko Judyś przerażają mnie takie gadające zwierzęta nie wiem czemu:happy:

R wyjechał i mi smutno samej, wszystko wysprzątałam i teraz męczy mnie nuda :(

Judyta wyzdrowiałaś już ?

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka- buhahahaha... Kuba urządził mi scenę, jak po niego przyszłam, bo on do domu nie idzie (tak mi powiedział, zbój)... co ja mam za dzieci??????? Strasznie jestem ciekawa, co będzie jutro i jak zareaguje bestja na drugi dzień żłobka, prosze o kciukasy, bo on jest dzielny- samodzielny, ale jednak jest też małym brzdylem- badylem :-D

Szybciutko nadrobiłam bo jutro czas się przestawić na wstawanie o 6tej, co dla mnie jest mega trudne. Kurcze wczorajszej nocy nie mogłam zasnąć, cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłam zmieniając pracę... buuu..
Dziś jak zobaczyłam moją pensję to myślałam,że spadnę z krzesła. Ze złości wybierałam się już wydać ją całą bo miałam takiego nerwa,że szok. A w telewizji trąbią,że nauczyciele to nawet 3 tysiące zarabiają, taaa na rękę to chyba przy dwóch etatach.. albo ci z 20letnim stażem i masą nadgodzin:wściekła/y:

U nas ząbkowanie na maxa, Maja budziła się dziś co chwilę w nocy, prawie się nie wyspałam, dziś przed snem też bidulka się męczyła...

Aga zdrówka dla Mareczka oby szybko mu przeszło. A Jaś widocznie się stęsknił za przedszkolem, super,że tak je lubi :)

Aniez no zuch chłopak z Bartusia!

Gosieńka to teraz będziecie miały z Helenką dużo czasu dla siebie, kawa, lody, zakupy i te sprawy. Musimy się na nocne rozmowy w weekend umówić;-)

MamoPaulinki 3mamy kciuki za nowy suwaczek :)))

Daga biedna Olusia, kurcze mam nadzieję,że zacznie się oswajać i szybko jej się spodoba.
Elvie dbaj o siebie, życzę ci aby cała Twoja ciąża przebiegała bez nieprzyjemnych atrakcji:tak:

3majcie się ciepło dziewczyny

Kittek- bo do tzw, średniej liczą się tez pensje profesorskie z uczelni wyższych i prywatnych, jakby zrobili zestawienie pensji nauczycieli (ale z wyłaćzeniem akademickich i dyrektorów szkół) to wyglądałby to zupełnie inaczej :-(

Aniez nawet nie chodzi o średnią, tylko o to,że wszędzie trąbią,że np stażysta zarabia z tego co pamiętam 2700 brutto, taaa chyba mi czołg jedzie. Jak dostanie 1400 na rękę to max.

kittek - wytrwałości, a i pensja wzrośnie. Moja ciocia też zaczynała od śmiesznych pieniędzy, a dziś jest dyrektorem szkoły prywatnej i na zarobki nie narzeka.

Love - a co Ty na majówkach robisz?:-D

Kurcze, pakowania czas nadszedł. Mama już spać poszła, Lenka też lula. Rano jeszcze pójdę ją ucałować, popatrzeć jak śpi i wyjeżdżamy. Cieszę się, że jadę a jednocześnie mi smutno, że Lenka nie może jechać z nami, bo co by ona na biznesowej konferencji robiła..? Lepiej jej będzie w domku. Wracam w niedzielę w nocy lub w poniedziałek. Będę za małą strasznie tęsknić!

A Wy jedziecie ze mną, bo laptopa zabieram;-)

reklama
Aniez nawet nie chodzi o średnią, tylko o to,że wszędzie trąbią,że np stażysta zarabia z tego co pamiętam 2700 brutto, taaa chyba mi czołg jedzie. Jak dostanie 1400 na rękę to max.

taaaaa stażysta 2700, śmieszne. Wczoraj właśnie był u nas kolega nauczyciel kontraktowy i nie ma nawet 2 z przodu, dlatego ma rożne inne zajęcia, nie związane z oświatą

Do góry