reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek czekałam na wieści od ciebie.Widzę że dużo obowiązków masz ale wiem że dasz sobie radę.Dużo siły, zdrówka życzę i cierpliwości dla uczniów;-)
Nasze dzieciaczki już tak mają że wyczuwają zmiany więc pewnie Maja chce sobie nadrobić twoją nieobecność w domu.
Przytulaski i pozdrowionka dla Tomka :-)

reklama
Elvie
gratuluje!!!!
trzymam kciuki za Tymoteusza ;)

przepraszam za moja absencję ale ja tez wirze pracy
jutro apel
w piatek pierwsze zajecia
a we wtorek najgorsze- zebranie z rodzicami ktorzey nie beda zachwyceni zmiana Pani

Witajcie!
Jestem kwietniówką 2011.
I mam ptyanka, będę wdzieczna za odpowiedzi.

Chciałam wiedzieć jaki rozmiar rajstopek kupić dla 6-9 miesięcznego dziecka?

I w jakich rozmiarach bluzeczek, spodni i kombinezonu zimowego chodzą Wasze 1.5 roczne dziciaczki?

Z góry dziekuję za odp.

Jestem :wściekła/y: zgadnijcie kto mi obudził dziecko z samego rana :crazy: Już jest kolejny zgrzyt, już mnie normalnie na sam widok tej osoby ponosi :no:
Jestem nie wyspana, męczyła mnie pół nocy biegunka i boleści brzucha i mam dość tego dnia od samego rana.
Idę bo czuję mały smród...
Wpadnę po rehabilitacji

Dzieciaki w przedszkolu i żłobku, Kuba poszedł 'jak w dym', ale co gorsza Bartek też :szok:... nawet mamuni papa nie zrobił, tylko leciał do autek namierzonych w rogu sali :sorry:

Fajnie jest, bo są w odnowionej części żłobka, kolorowo i przytulnie i czyściutko, panie inne niż były z Kuba, ale będzie git. W sumie test będzie jutro rano, jak znowu pójdzie bez problemu, to będzie OK, a jeśli zacznie się płacz, znaczy się, że tęskni.

Usmiała się tylko, bo mu Pani na pleckach przykleiła naklejke z imieniem i nazwiskiem, no ale faktycznie trudno tyle dzieciaczków na raz zapamiętać :tak:

Mercedess- mój niosi 86, zdarza się 92, ale sa za luźne (tylko to tez zależy od producenta)... no i zalezy jakiego masz bąbla :-D mój jest duzy chłopczyk i od poczatku był duży :-D

Elvie- właśnie- Ty teraz powinnas obstawiać Kwietniówki/ Majówki 2012 :p

Kittek, Kwiatek- powodzenia!

Ostatnia edycja:
Dżem dobry.
No i wakacje się skończyły- co widać dzisiaj było po iloąści aut na drodze i tym samym długości korku....wrrrr
Aniez- ale odażniaki te Twoje chłopaki- super że Bartuś z chęcią podreptał- oby tak było dzis, jutro i zawsze
Kittek, Kwiatuś- Wam moje drogie dużo cierpliwości i sukcesów w pracy
MamaPaulinki- dobrego samopoczucia życzę.

uciekam popracować:)

Hej dziewczynki
trzymam kciuki za pierwsze dni w żłobkach, przedszkolach i szkołach:tak:

mamaPaulinki zdrówka i cierpliwości życzę ;-)
aniez synek super zaakceprował żłobek a jak ty znosisz rozłąkę ja bym chyba cały dzień o niczym innym nie myślała tylko o tym czy Natalkce tam dobrze.

Mercedesss moja córcia nosi teraz rozmiar 86 i 92, jak miała 6miesięcy nosiła 68 a jak miała 9 to 68 i niektóre 74

klient własnie przyniósł szampana bo mu się syn urodził i tak koleżanki chodzą i mnie kuszą żeby otworzyć i skosztować ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Jestem kwietniówką 2011.
I mam ptyanka, będę wdzieczna za odpowiedzi.

Chciałam wiedzieć jaki rozmiar rajstopek kupić dla 6-9 miesięcznego dziecka?

I w jakich rozmiarach bluzeczek, spodni i kombinezonu zimowego chodzą Wasze 1.5 roczne dziciaczki?

Z góry dziekuję za odp.

Moja córka w wieku 6-9 miesięcy nosiła rajstopki na 68
teraz mając 1,5 roku nosi 74/80

Natomiast jeśli chodzi o ciuszki to u nas jest tak
bluzeczki - 74/80 mamy kilka 86, ale są zdecydowanie za duże
spodnie - na 12 - 18 miesięcy
kombinezon - jeszcze nie kupiłam ale planuje na 86 - oczywiście po wcześniejszej przymiarce lub dokładnych wymiarach

reklama
Do góry