reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek czekałam na wieści od ciebie.Widzę że dużo obowiązków masz ale wiem że dasz sobie radę.Dużo siły, zdrówka życzę i cierpliwości dla uczniów;-)
Nasze dzieciaczki już tak mają że wyczuwają zmiany więc pewnie Maja chce sobie nadrobić twoją nieobecność w domu.
Przytulaski i pozdrowionka dla Tomka :-)

reklama
Elvie
gratuluje!!!!
trzymam kciuki za Tymoteusza ;)

przepraszam za moja absencję ale ja tez wirze pracy
jutro apel
w piatek pierwsze zajecia
a we wtorek najgorsze- zebranie z rodzicami ktorzey nie beda zachwyceni zmiana Pani

Witajcie!
Jestem kwietniówką 2011.
I mam ptyanka, będę wdzieczna za odpowiedzi.

Chciałam wiedzieć jaki rozmiar rajstopek kupić dla 6-9 miesięcznego dziecka?

I w jakich rozmiarach bluzeczek, spodni i kombinezonu zimowego chodzą Wasze 1.5 roczne dziciaczki?

Z góry dziekuję za odp.

Jestem :wściekła/y: zgadnijcie kto mi obudził dziecko z samego rana :crazy: Już jest kolejny zgrzyt, już mnie normalnie na sam widok tej osoby ponosi :no:
Jestem nie wyspana, męczyła mnie pół nocy biegunka i boleści brzucha i mam dość tego dnia od samego rana.
Idę bo czuję mały smród...
Wpadnę po rehabilitacji

Dzieciaki w przedszkolu i żłobku, Kuba poszedł 'jak w dym', ale co gorsza Bartek też :szok:... nawet mamuni papa nie zrobił, tylko leciał do autek namierzonych w rogu sali :sorry:

Fajnie jest, bo są w odnowionej części żłobka, kolorowo i przytulnie i czyściutko, panie inne niż były z Kuba, ale będzie git. W sumie test będzie jutro rano, jak znowu pójdzie bez problemu, to będzie OK, a jeśli zacznie się płacz, znaczy się, że tęskni.

Usmiała się tylko, bo mu Pani na pleckach przykleiła naklejke z imieniem i nazwiskiem, no ale faktycznie trudno tyle dzieciaczków na raz zapamiętać :tak:

Mercedess- mój niosi 86, zdarza się 92, ale sa za luźne (tylko to tez zależy od producenta)... no i zalezy jakiego masz bąbla :-D mój jest duzy chłopczyk i od poczatku był duży :-D

Elvie- właśnie- Ty teraz powinnas obstawiać Kwietniówki/ Majówki 2012 :p

Kittek, Kwiatek- powodzenia!

Ostatnia edycja:
Dżem dobry.
No i wakacje się skończyły- co widać dzisiaj było po iloąści aut na drodze i tym samym długości korku....wrrrr
Aniez- ale odażniaki te Twoje chłopaki- super że Bartuś z chęcią podreptał- oby tak było dzis, jutro i zawsze
Kittek, Kwiatuś- Wam moje drogie dużo cierpliwości i sukcesów w pracy
MamaPaulinki- dobrego samopoczucia życzę.

uciekam popracować:)

Hej dziewczynki
trzymam kciuki za pierwsze dni w żłobkach, przedszkolach i szkołach:tak:

mamaPaulinki zdrówka i cierpliwości życzę ;-)
aniez synek super zaakceprował żłobek a jak ty znosisz rozłąkę ja bym chyba cały dzień o niczym innym nie myślała tylko o tym czy Natalkce tam dobrze.

Mercedesss moja córcia nosi teraz rozmiar 86 i 92, jak miała 6miesięcy nosiła 68 a jak miała 9 to 68 i niektóre 74

klient własnie przyniósł szampana bo mu się syn urodził i tak koleżanki chodzą i mnie kuszą żeby otworzyć i skosztować ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Jestem kwietniówką 2011.
I mam ptyanka, będę wdzieczna za odpowiedzi.

Chciałam wiedzieć jaki rozmiar rajstopek kupić dla 6-9 miesięcznego dziecka?

I w jakich rozmiarach bluzeczek, spodni i kombinezonu zimowego chodzą Wasze 1.5 roczne dziciaczki?

Z góry dziekuję za odp.

Moja córka w wieku 6-9 miesięcy nosiła rajstopki na 68
teraz mając 1,5 roku nosi 74/80

Natomiast jeśli chodzi o ciuszki to u nas jest tak
bluzeczki - 74/80 mamy kilka 86, ale są zdecydowanie za duże
spodnie - na 12 - 18 miesięcy
kombinezon - jeszcze nie kupiłam ale planuje na 86 - oczywiście po wcześniejszej przymiarce lub dokładnych wymiarach

reklama
Do góry