reklama
tez sie z moni postu usmialam, i u nas tez podobnie z tym rozmazywaniem tego rekami po podlodze...Monia- padłam ze smiechu po przeczytaniu Twojego posta- Antek też leje gdzie popadnie, ale w przeciwieństwie do Hanki on rozmauje to rekami potem chce do mnie przylecieć i pokazać ze ma mokre ręce i nim zdązy wystartować leży już w sikach i płacze.... taa! a nocnik stoi obok .
My u fryzjera byliśmy juz jakiś czas temu i było spoko- a że młody znowu zarasta to powtórnie musimy się wybrac.
ja tez musze sie w koncu wybrac z niunia do fryzjera, raz obcielam ja sama... i wiecej tego nie zrobie
a co do lodow to alijka uwielbia, ale tez tak robie jak wy ze na wafelku jej troche podaje z mojego loda
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
również najlepszego dla wszytkich Anek i Hanek :-)
kurcze bylam u stomatologa na kontroli...(innego niż do tej pory). I ten po przejżeniu zębów stwierdził że należy zacząć od zdjęcia kamienia bo przez to mi dziąsła krwawią i pojawia się stan zapalny. No to zdjął...mało nie uciekłam mu z fotela... już wole rodzić i rwać zęby niż to czyszczenie mieć...teraz mnie dziąsła bolą, czuje pieczenie. Robie sobie płukanki szałwią ale cholera nawet gryźć nie umiem :-( niech to jak najszybciej przestanie boleć (powiedział że do jutra powinno przejść) bo chyba osiwieje...
kurcze bylam u stomatologa na kontroli...(innego niż do tej pory). I ten po przejżeniu zębów stwierdził że należy zacząć od zdjęcia kamienia bo przez to mi dziąsła krwawią i pojawia się stan zapalny. No to zdjął...mało nie uciekłam mu z fotela... już wole rodzić i rwać zęby niż to czyszczenie mieć...teraz mnie dziąsła bolą, czuje pieczenie. Robie sobie płukanki szałwią ale cholera nawet gryźć nie umiem :-( niech to jak najszybciej przestanie boleć (powiedział że do jutra powinno przejść) bo chyba osiwieje...
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka dzieki za info kaszelkowe. POczulam sie lepiej. I tak, pomidor to owoc
Dziekujemy za zyczenia zdrowia. Wredzia ma sie swietnie a ja lepiej... Lepiej nie mowic...
Solenizantkom duzym i malym zycze spelniania marzen!
Dziekujemy za zyczenia zdrowia. Wredzia ma sie swietnie a ja lepiej... Lepiej nie mowic...
Solenizantkom duzym i malym zycze spelniania marzen!
Ella1
Fanka BB :)
Witam i ja dzisiaj wreszcie
Anny Anie Aneczki Anusie nasze wszystkie- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN!!!!:-)
Kwiatuszku- najlepszego także dla ślicznej Haneczki
Wronka- cieszę sie, że to jednak 3-dniówka była i juz przeszło
monia- chłop wyrozumiały owszem, ale zaufania to go 10lat uczyłam, dalej kręci nosem, ale co tydzień wychodze i jest ok
annaoj- włosku urosną zobaczysz ja póki co sama grzywkę ciacham i czekam aż reszta urośnie
Kamisia- u nas tez pgoda pod psem okropnie. Juz nie wiem co to za lato :/
AgnieszkaSz-współczuje uczulenia na wit C...biedny smyk..tak lubi owoce a tu kicha :/
Dziś cały dzień sama jestem bo M na siłce a ja się bujam z tą moją nieznośną marudą ;-) probuję od godz cos napisać i mi nie daje, tylko jeczy i "DA!" wszystko Da!
Pogoda mnie wkurza- cały spacer w mrzawce. Mała spała 2,5h a ja 3,5 maszerowałam. Znowu ponad 20km przełaziłam i nogi mi w d wchodzą;-)
I to tyle co mogę napisać bo muszę isć coś zrobić z ta moja iskierką
Anny Anie Aneczki Anusie nasze wszystkie- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN!!!!:-)
Kwiatuszku- najlepszego także dla ślicznej Haneczki
Wronka- cieszę sie, że to jednak 3-dniówka była i juz przeszło
monia- chłop wyrozumiały owszem, ale zaufania to go 10lat uczyłam, dalej kręci nosem, ale co tydzień wychodze i jest ok
annaoj- włosku urosną zobaczysz ja póki co sama grzywkę ciacham i czekam aż reszta urośnie
Kamisia- u nas tez pgoda pod psem okropnie. Juz nie wiem co to za lato :/
AgnieszkaSz-współczuje uczulenia na wit C...biedny smyk..tak lubi owoce a tu kicha :/
Dziś cały dzień sama jestem bo M na siłce a ja się bujam z tą moją nieznośną marudą ;-) probuję od godz cos napisać i mi nie daje, tylko jeczy i "DA!" wszystko Da!
Pogoda mnie wkurza- cały spacer w mrzawce. Mała spała 2,5h a ja 3,5 maszerowałam. Znowu ponad 20km przełaziłam i nogi mi w d wchodzą;-)
I to tyle co mogę napisać bo muszę isć coś zrobić z ta moja iskierką
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Agnieszka Sz-r
i tu Cię zaskoczę POMIDOR TO OWOC :-)pomidor (taa wiem to nie owoc