gosienkag76
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem.
Wszystkim Aneczkom i Haneczkom najlepszego
Dzisiaj cały dzień w rozjazdach i dopiero teraz nadrobiłam co u was
Elvietrzeba było dać loda Lence to by syreny nie było
Wronka moje trzy egzemplarze jak gorączkują to zawsze koło 40 stopni widać taki ich urok.Ciesze się że z Boryskiem już lepiej.
MoniaHelenka jak zrobi siku na podłogę to idzie do kuchni po ręcznik i wyciera
Kamisia pogoda będzie jak gosienkowa rodzinka pojedzie na wczasy
Kici mam nadzieję że piwkowanie się udało i dasz radę jutro iść do pracy;-)
AgnieszkaBiedna ta twoja formuła jeden:-( a jak ty miałaś usuwany ten kamień że teraz tak cię boli.Po ultradźwiekach nie boli...
Ella cierpliwosci dla Julika, Helenka tez ciagle chodzi i mówi "da"
salamandra o chłopcy tak już mają że lubią błotko, u nas to zawsze najfajniejsza zabawa, kalosze na nogi i heja do kałuży
Anna Helenka tez ma mało włosków ale pocieszę cię że Emil też długo był łysolkiem a teraz ma aż za dużo włosów Jeszcze będziemy czesać kitki
Katik oj brzydka żonka;-)
Aniezkilogramy zgubisz a najważniejsze że dobrze się bawisz
Kittek teraz to się nas nie pozbędziesz( soczki, ogóreczki, winko z zeszłego roku które zapomnielismy) no i trampolina;-)
Justa to kiedy w końcu będziesz koło tej Legnicy bo Daga szykuje imprezkę
Dobra to by było na tyle.
Muszę zrobić listę na wakacje, cholerka jak tu spakować naszą piatkę i niczego nie zapomnieć
Miłego wieczorku i spokojnej nocy:-):-):-)
Wszystkim Aneczkom i Haneczkom najlepszego
Dzisiaj cały dzień w rozjazdach i dopiero teraz nadrobiłam co u was
Elvietrzeba było dać loda Lence to by syreny nie było
Wronka moje trzy egzemplarze jak gorączkują to zawsze koło 40 stopni widać taki ich urok.Ciesze się że z Boryskiem już lepiej.
MoniaHelenka jak zrobi siku na podłogę to idzie do kuchni po ręcznik i wyciera
Kamisia pogoda będzie jak gosienkowa rodzinka pojedzie na wczasy
Kici mam nadzieję że piwkowanie się udało i dasz radę jutro iść do pracy;-)
AgnieszkaBiedna ta twoja formuła jeden:-( a jak ty miałaś usuwany ten kamień że teraz tak cię boli.Po ultradźwiekach nie boli...
Ella cierpliwosci dla Julika, Helenka tez ciagle chodzi i mówi "da"
salamandra o chłopcy tak już mają że lubią błotko, u nas to zawsze najfajniejsza zabawa, kalosze na nogi i heja do kałuży
Anna Helenka tez ma mało włosków ale pocieszę cię że Emil też długo był łysolkiem a teraz ma aż za dużo włosów Jeszcze będziemy czesać kitki
Katik oj brzydka żonka;-)
Aniezkilogramy zgubisz a najważniejsze że dobrze się bawisz
Kittek teraz to się nas nie pozbędziesz( soczki, ogóreczki, winko z zeszłego roku które zapomnielismy) no i trampolina;-)
Justa to kiedy w końcu będziesz koło tej Legnicy bo Daga szykuje imprezkę
Dobra to by było na tyle.
Muszę zrobić listę na wakacje, cholerka jak tu spakować naszą piatkę i niczego nie zapomnieć
Miłego wieczorku i spokojnej nocy:-):-):-)