reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Monia- padłam ze smiechu po przeczytaniu Twojego posta- Antek też leje gdzie popadnie, ale w przeciwieństwie do Hanki on rozmauje to rekami potem chce do mnie przylecieć i pokazać ze ma mokre ręce i nim zdązy wystartować leży już w sikach i płacze.... taa! a nocnik stoi obok .
My u fryzjera byliśmy juz jakiś czas temu i było spoko- a że młody znowu zarasta to powtórnie musimy się wybrac.
tez sie z moni postu usmialam, i u nas tez podobnie z tym rozmazywaniem tego rekami po podlodze...

ja tez musze sie w koncu wybrac z niunia do fryzjera, raz obcielam ja sama... i wiecej tego nie zrobie

a co do lodow to alijka uwielbia, ale tez tak robie jak wy ze na wafelku jej troche podaje z mojego loda

również najlepszego dla wszytkich Anek i Hanek :-) :tak:

kurcze bylam u stomatologa na kontroli...(innego niż do tej pory). I ten po przejżeniu zębów stwierdził że należy zacząć od zdjęcia kamienia bo przez to mi dziąsła krwawią i pojawia się stan zapalny. No to zdjął...mało nie uciekłam mu z fotela... już wole rodzić i rwać zęby niż to czyszczenie mieć...teraz mnie dziąsła bolą, czuje pieczenie. Robie sobie płukanki szałwią ale cholera nawet gryźć nie umiem :-( niech to jak najszybciej przestanie boleć (powiedział że do jutra powinno przejść) bo chyba osiwieje...

Agnieszka dzieki za info kaszelkowe. POczulam sie lepiej. I tak, pomidor to owoc :tak:

Dziekujemy za zyczenia zdrowia. Wredzia ma sie swietnie a ja lepiej... Lepiej nie mowic...

Solenizantkom duzym i malym zycze spelniania marzen!

Witam i ja dzisiaj wreszcie:tak:

Anny Anie Aneczki Anusie nasze wszystkie- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN!!!!:-)

Kwiatuszku- najlepszego także dla ślicznej Haneczki :tak:

Wronka- cieszę sie, że to jednak 3-dniówka była i juz przeszło :tak:

monia- chłop wyrozumiały owszem, ale zaufania to go 10lat uczyłam, dalej kręci nosem, ale co tydzień wychodze i jest ok :)

annaoj- włosku urosną zobaczysz ;) ja póki co sama grzywkę ciacham i czekam aż reszta urośnie

Kamisia- u nas tez pgoda pod psem okropnie. Juz nie wiem co to za lato :/

AgnieszkaSz-współczuje uczulenia na wit C...biedny smyk..tak lubi owoce a tu kicha :/

Dziś cały dzień sama jestem bo M na siłce a ja się bujam z tą moją nieznośną marudą ;-) probuję od godz cos napisać i mi nie daje, tylko jeczy i "DA!" wszystko Da! :baffled:
Pogoda mnie wkurza- cały spacer w mrzawce. Mała spała 2,5h a ja 3,5 maszerowałam. Znowu ponad 20km przełaziłam i nogi mi w d wchodzą;-)
I to tyle co mogę napisać bo muszę isć coś zrobić z ta moja iskierką :tak:

reklama
Do góry