reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Z dobrych wieści:

" (...) Święta będą białe

W ciągu kolejnych dni temperatura będzie spadać o kilka stopni, w środku tygodnia może być nawet do -10 stopni Celsjusza. We wtorek w całym kraju spodziewane są także przelotne opady śniegu. Pod koniec tygodnia czeka nas ocieplenie, ale nie potrwa ono długo.

Według meteorologów, nie ma się co obawiać że czekają nas brzydkie i szare święta Bożego Narodzenia. Śnieg ma sypać bowiem już na kilka dni przed Gwiazdką, a także w czasie samych świąt. (...)

Oby tym razem trafili :-)

reklama
heloł:-)

p.s.
mam serniczek, moge sie podzielic:-)

oj kusisz...

Czesc i czołem:tak:

Ja tylko sie witam i jeszcze sobie wskocze pod kolderke a co:sorry:. Byłam zaprowadzic córcię do przedszkola i przechodzilam obok cukierni no i moja pierwsza myśl....a może by tak pączusia do kawusi....hhhmmm.......:zawstydzona/y::-D, ale nie..... rozsądek wygrał:tak: nie dałam się skusic...hehe:-D:-D

Kurcze martwie się co z Iloną....sprawdzam codziennie nk i cisza, mam nadzieje ze wszystko ok.

też się biorę za trenowanie silnej woli, do świąt detox od słodyczy:-)
mam nadzieje że Ilonka po prostu nie ma dla nas czasu!!\

a ja nie wyspana strasznie jestem, Jerz sie na mnie uwziął, stwierdził ze nie pójdzie spać i usypiałam go od 19:45, a zasnął 00:15, normalnie myślałam że mnie trafi...

jutro zabieramy się za jego pokoik, a ja uciekam przed smrodem malowania do mamuśki, więc będę chwilkę od neta odcięta i nie będę do Was zaglądać:-( mam nadzieje ze jakoś to przeżyję...

" (...) Święta będą białe"

Oby tym razem trafili :-)

jakoś nie chce mi się wierzyć, zerkniesz na inna prognoze a sie dowiesz o 20 st. upałach... to już sobie wolę na tę okolcznosć kostką rzucić albo coś, przynajmniej z załozenia wiem że to bzdury:) ale dobrze by było, sanki nam się kurzą w piwnicy, a już w tym roku będziemy brykać na polku mam nadzieję:-)

Aga trzymam kciuki za obronę i wieczorne usg:)

Czesc i czołem:tak:

Ja tylko sie witam i jeszcze sobie wskocze pod kolderke a co:sorry:. Byłam zaprowadzic córcię do przedszkola i przechodzilam obok cukierni no i moja pierwsza myśl....a może by tak pączusia do kawusi....hhhmmm.......:zawstydzona/y::-D, ale nie..... rozsądek wygrał:tak: nie dałam się skusic...hehe:-D:-D

Kurcze martwie się co z Iloną....sprawdzam codziennie nk i cisza, mam nadzieje ze wszystko ok.

daj znać jak tylko coś napisze

w 2 gram nad trójką się zastanawiam czy kupowac w ogóle ale pewnie ciekawosc bedzie silniejsza niż rozsądek :zawstydzona/y:
rany kobieto to Ty masz wszystkie te dodatki?ja nie mam ani jednego:eek::-(

I znów o nastoletnich mamach...a mi się przykro zawsze robi jak ludzie tak podchodzą do tego... ja sama mam za miesiac 20 urodziny , ale staram się jak moge zeby zapewnic mojemu dziecku wszystko co najlepsze i chce byc dobra mamą i wychowac Zosie na porządną mądrą dziewczynkę...:sorry:
I boję się własnie takiej reakcji jak tu na forum, że wyjde z dzieckiem na spacer i ludzie będą mnie wytykac palcami że taka gówniara i z dzieckiem:-:)-:)-(
kurde chyba hormony we mnie buzuja bo głupia się popłakałam :crazy:

katik uważaj na siebie i się nie denerwuj wszystko będzie dobrze

paula --kochana to nie było o tobie , bo sama urodziła Młodego w wieku 19.5 lat. I pisałam już ,że fajnie i,ść z synem pod rękę wyglądając na jego koleżankę:-D:-D a co będzie jak będzie miał 18 i fajnych kolegów :cool2::cool2::cool2: mam tylko nadzieję ,że będę się dobrze trzymać i konserwować :-D:-D

Ja pisałam o 17 czy 16-latkach ,które tam pisza o dziecku jak o lalce , która fajnie jest ubrać , pokazać się itd.A dziecko pomino wszystkich takich fajnych rzeczy to przede wszytskim odpowiedzialność , bycie na każde zawołanie , rozsądek i pewność ,że relacje z innymi nie będą oddziaływać na takiego szkraba.
Mnie wtedy wydawało się jaka to ja jestem odpowiedzialna , dzielna i ze wszystkim sobie poradze a wiem jedno ,że gdyby nie Szanowny to popłynęła bym z "prądem". Kiedy w wieku miesiąca postanowił sobie ,że w dzień śpi a w nocy będzie dawał koncerty mogłam liczyć ,że Szanowny wstanie w nicy a ja będę mogła pospać ,żeby jakoś funkcjonować. Kiedy trzeba było wezwać lekarza do domu nie musiałam martwić się ,czy stać mnie na to , bo on pracował. I dopiero kiedy byłam pewna ,ze mamy juz ustabilizowane życie na tyle aby mieć drugie i zapewnić mu wszystko to co będziemy mogli ,zdecydowałam sie na drugiego trola.
Nie piszę tylko o kasie ale o wszystkich szczegółach ,życia rodzinnego i dlatego nie bierz tego do siebie , bo czytam twoje posty i nie widzę ,żebyś była puściutką laleczką ,która zrobiła sobie laleczkę do zabawy :tak: I naprawdę zdarzają się babki w wieku 30-tki , które są mniej odpowiedzialne od 20-tki

Miałam dziś koszmarna noc w dosłownym słowa znaczeniu :-( Śniło mi się ,że :-(urodziłam malego ale nie żył :szok:.A wszystko ,ze wczoraj nie ruszał się wieczorem i dziś też siedzi spokojnie. Potem nie mogłam już zasnąć bo tak się o niego bałam.
Teraz stwierdziłam ,że wypiję kawę a jak to nie zadziała zamierzam podłączyć słuchawki do brzucha i puścić mu muzykę. Może się obudzi królewicz:-(

aga na szczęście to był tylko sen... niestety takie sny to normalka w ciąży, bo ciągle się czymś martwimy :eek:

na społecznościowym wrzuciłam swoją fotkę z wczoraj, chciałam się pochwalić sweterkiem od mojego B. :-)

No ja dopiero teraz sie dopisuje jako ze jestem "nowa", widze ze dyskusje ida cala para i sprobuje choc troche to ogarnac, moj termin to 16 kwiecien 2010, tak bardzo nie moge sie juz doczekac mojej ukochanej coreczki. Pozdrawiam pozostale kwietniowki! :-)

ps. pisze bez polskich znakow ale moja "obcojezyczna" klawiatura tylko na tyle mi pozwala :sorry: :-)

No ja dopiero teraz sie dopisuje jako ze jestem "nowa", widze ze dyskusje ida cala para i sprobuje choc troche to ogarnac, moj termin to 16 kwiecien 2010, tak bardzo nie moge sie juz doczekac mojej ukochanej coreczki. Pozdrawiam pozostale kwietniowki! :-)

ps. pisze bez polskich znakow ale moja "obcojezyczna" klawiatura tylko na tyle mi pozwala :sorry: :-)

czesc:-)

napisz cos wiecej o sobie bośmy zadne wiedzy:-D

i potwierdzilas statystykę, ze baby góra:tak:

reklama
Wronka jeszcze raz gratuluje dużego, zdrowego bombla:tak:

Elma hahahaha niech zasieki stawia:-D:-D:-D:-D:-D

Ewka84 ja mam wspaniałą teściową -jest daleko i Ty jak będziesz się trzymała odległości też będziesz miała cudowną synową:-D

Aniam141
bo teściu to równy gość;-)

Martyna33 trafiłaś już do nas "po dotarciu":-) więc teraz już tylko z górki i w spokojnej atmosferze:-D

Magda ciosek noooo oby nie trafiła kosa na kamień:-) nikt nie powiedział ze synowa to będzie szara, cicha mysza;-)

Paulka90
termin terminem a kiedy malutkeij sie w brzuchu znudzi to Ona tylko wie. Po 36tc ciąża już zalicza sie do donoszonej a to przecież cały miesiąc:szok: więc ja w lutym się ze wszystkim będę uwijała. Jeśli chodzi o mnie nie chodzi tyle o wiek co o ułożone życie. Jeśli chodzę do liceum, mam chłopaka od 3 miesięcy i marzę o dziecku -to sorry coś nie tak...

Kamisia1101 a po co ktoś ma udawać ze jest w ciąży??? bo zalatuje mi tu "modą na sukces" moze jakieś streszczenie:tak: albo odcinek pilotarzpwy chociaż:-)

Toska
witaj!!! dopisz się na listę i zapraszamy do nas:tak:

Ella1
lubię Twój suwaczek bo jest tydzień do przodu przed moim i podczytuję co mnie czeka w niedalekiej przyszłości:-D

Dagsila
ja się zastanawiam dlaczego się nie blokuje takich dziwnych ludzi:confused2:

Aga002 jak to??? skąd taki spadek formy:eek: u Ciebie??? no way:confused2: no lanie za takie sny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katik oj nie denerwuj się więcej i nie przemęczaj -my to już nie tylko o siebie dbamy więc kochana -luz a maż dojdzie do siebie -oby lekarz pomógł choć to strasznie długo trwa:-(

Dżizas Kwiatuszku a urodzic w simsach też można i do reala przenieść -jak tak to zaraz kupuję:-D

Kici69
jakaś stabilizacja w zyciu -szkoła, partner -cokolwiek -a nie 16 lat... ja wtedy myślałam jakby tu już 18 mieć i piwa się napić;-)

Zielona Ty do mnie o pesos to tak jakbyś mi mówiła ile to wielbłądów kosztuje:eek::eek::eek::eek::eek:

Elvie3 a ja jeszcze mogę:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak się martwiłaś ze brzuszka nie ma:-D:-D:-D:-D czekam na fotkę mieszkanka dzidzi na zamkniętym:tak:

Aniez uwielbiam słowo kretynka:-D użyłaś go w którymś poście -niby takie nieszkodliwe a tyle znaczy;-) dla kogo wieści dobre to dobre:-( ja mam do zrobienia w święta ponad 1000km
Forget me not dzięki za przypomnienie -kciuki zaciśnięte PANI MAGISTER

Paola
witaj:tak::tak::tak:

No to lista kwietniówek się powiększa:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry