reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

u nas chorobowo także nie mam na nic czas - praca, dom, przedszkole i w końcu mamy choróbsko :(

Wronka oj remontowo - już chyba skończyliśmy zostały jeszcze dodatki. Mebli w sypialni nie ruszałam bo fachowiec szuka mi sposobu jak ich nie uszkodzić i zrobić to dobrze i bez wynoszenia z domu.

Gosieńko - mam nadzieję, że już niedługo sama wszystko ocenisz fachowym okiem :)

Aniez -Twoja rodzinka ogólnie zdyscyplinowana jest :)

reklama
Ospa potwierdzona. Na szczęście dzięki szczepieniu tylko kilka kropek ma od wczoraj, a dziś już przysychają. Na razie do wtorku w domu siedzimy, zobaczymy co dalej. Karola dzięki swojej siostrze z zaskoczenia szczepionkę dostała, także może nie zachoruje. Obie dom roznoszą koncertowo, a ja już głowę kwadratową z tego wszystkiego mam.

Nata, zdrowia dla Julki. Z jakiej okazji antybiotyk dostaliście?
Aga, współczuję bólu, może to już coś się zaczyna?
Aniam, dwie dawki były ok. rok temu. Pielęgniarka szczepiąca Karolę była w szoku że po szczepieniu zachorować można.

Hej , byłam wczoraj z Natalki wynikami u lekarza i przy okazji sama się zbadałam i dostałam skierowanie do laryngologa bo błonę mam matową i prawdopodobnie płyn w uchu. Całe szczęście Natalki wyniki są dobre nie ma lambli ani helicobacter mocz też w normie. Więc nie wiem skąd u niej to posikiwanie w majtki i częste bóle brzuszka.

aga ty już w każdej chwili możesz pękać trzymam &&&
nata, onka zdrówka dla waszych dziewczyn
basia wkurzający jest ten czas oczekiwania do specjalistów, krew człowieka zalewa jak musi tyle z dzieckiem czekać
filonka pochwal się jaki biznes w Białymstoku rozkręcasz ? teraz będziesz miała okazję wpaść do mnie na kawkę a może w jakiejś bawialni byśmy się spotkały to dzieciaki by się wyhasały :-)
dorotko trzymam &&& za poprawę u Paulinki i za terapię Twojej mamy
gosienko super, że jesteś ambitny masz plan do świąt już tylko tydzień został.
wronka czym teraz się wozisz? ;-)

Mamusiu, Oli koleżanka często skarżyła się na bóle brzuszka wyszło że ma piasek w nerkach, podobno dużo dzieci to ma i częściej dziewczynki

Witam się...
żyje... ale na nic czasu nie mam... A. wrócił z wyjazdu i cieszymy się każdą wspólną chwilą.

Więc udanej niedzieli i wpadnę znowu.

witam,widzę za naprawdę pustka tu panuje :zawstydzona/y:
u nas weekend za szybko minął, jak zwykle zresztą;-) szkoda że tak wiało okropnie, ale nie było najgorzej:-)

wspaniałego tygodnia życzę wszystkim :-D

Czesc Kobitki. Ja tez o Was nie zapominam ale jakos tak czas ucieka miedzy palcami :/ Alicja tydzien byla zdrowa to znow ma gila. Dramat. Kiedy wreszcie te syfy sie skoncza. Piszecie o niesluchajacych dzieciach- Julcia to chyba No1 w niesluchaniu mnie. Czasem to juz dola lapie co ja mam robic. Bylismy z nia u psychologa ale nie wiele pomogl. Zazdroszcze Aniez usluchanych chlopakow.
Mamo Paulinki wspolczuje i duzo sily zycze.
Onka dobrze ze szczepienie zlagodzilo przebieg ospy.
Mamusiu Julcia tez skarzy sie czesto na bole brzuszka i nie wiem czemu.
Agnieszka milego czasu z rodzinka zycze.
Pozdrawiam Was cieplo.

cały weekend tutaj nie zaglądałam, a tutaj takie pustki...my w weekend robilismy Qbie imprezke urodzinową, bo w przyszłym tygodniu wielkanoc no i jest u taty, więc musiałam robić teraz.
Gości mieliśmy mało, bo kasy brak na coś większego. w sobotę była moja mama, babcia i brat z rodziną. w nd wpadł mój tata ze swoją żoną - nie chciał w sb aby mamusi nie wkurzać... W każdym razie Q bardzo zadowolony z prezentów. Byłam tak zajęta organizacją, że nie mam żadnych zdjęć :-( tort był od cieślikowskiego w kształcie głowy scoobie doo. Kubalek zachwycony był, a tort wszystkim smakował :-)
po tygodniu w końcu odzyskaliśmy samochód - bo był w naprawie... niestety mamy pewną zagwozdkę: samochód robił mąż mojej przyjaciółki. u nich ciężko z kasą, a że on lubi auta naprawiać to uznaliśmy, że damy im dorobić. w końcu ponad 1000zł robocizny piechotą nie chodzi... ale... na liczniku jest więcej km niż powinno być, paliwo mniej niż powinno być, no i okruchy przy foteliku dziecięcym wskazują, że chyba korzystali z naszego samochodu zanim go odebraliśmy... co ciekawsze wczoraj mogliśmy odebrać autko dopiero wieczorem, bo po zrobieniu zbieżności w naszym autku mieli jakieś plany gdzieś pojechać... tyle, ze nie mówili nic że naszym autkiem... sytuacja trochę mało fajna, tym bardziej, że w sierpniu mamy jechać na wspólne wakacje. :eek:

Witam:)

Lenę po 2 tygodniach chorowania i dochodzenia do siebie wysłałam do przedszkola, bo tym razem niania zachorowała, nie mam jej od piątku i nei wiem czy w ogóle do Świąt dotrze, bo piątek i tak chciała wolny. Walczę zatem sama z małym potworkiem i zaraz wybywamy do piaskownicy.

sonia, Ella - moja na brzuszek narzeka jak jeść już nie chce.
onka - super, że szczepienie złagodziło ospę. Zdrowiejcie szybko!
Ella - leczcie tego gluta szybko i nowych nie łapcie bo czekamy na Was!
kici - chyba czeka Cię poważna rozmowa ze znajomymi. Z drugiej strony nie wiem ile tam nabite tych km było, bo jak ja oddawałam do serwisu to zawsze +70km na liczniku miałam, bo po robocie testowali.

Zmykam do stwora bo pomocy potrzebuje.
Miłego poniedziałku!

reklama
Dzieñdoberek

Obiecałam sobie być na bieżąco i co i jak zwykle :zawstydzona/y:Czasu nie mogę znaleźć, albo tak ja w zeszłym tygodniu wiele się działo.
Helenka była w domu bo jej pani się rozchorowała i urodziny w przedszkolu musieliśmy przełożyć na tą środę , ale dała sobie wytłumaczyć tylko że jak ona jest w domu to ja za dużo zrobić nie mogę ;-)Więc dzisiaj z wielką radością odstawiłam ją do przedszkola:tak:
Mateusz zaliczył mały wypadek który zakończył się założeniem szwu na nosie :no: stres był duży bo na następny dzień pisał test trzecioklasisty i bałam się że nie będzie się mógł skupić, ale wyszło podobno dobrze bo dla niego największym problemem nie był test tylko to że dzieci szew zobaczą ;-)
Emil na szczęście nic nie wywinął oprócz strzelenia gola który spowodował że zdobyli pierwsze miejsce w zawodach piłkarskich:-)

Niedzielę mieliśmy super udaną ;-)Uwielbiam jeździć tam gdzie czuję się jak w domu Monia bardzo dziękuję :-)

Wronka przyjaciele moich przyjaciół są też moimi przyjaciółmi ;-) i proszę mi tu oczy porządnie wytrzeć :-) To ja też chcę się waszym autkiem przejechać, coś czuję że będą majowe babskie przejażdżki :-p;-)

Aniez mam nadzieję że jazda bez trzymanki nie była zbyt długa ;-) a twoje dzieciaki to jak dla mnie z reguły zdyscyplinowane i już mi się buzia uśmiecha że będę miała takiego zięciunia:-D

Filonka &&&& aby wszystko ci się udało :tak:

Aniam wiesz nawet jak bym tego fb miała to ja po prostu nie mam czasu kompa otwierać :-(a tel mam stary i net mi chodzi jak muł tak więc zostaje dzwonienie , albo poczta pantoflowa ;-):-D

Anna zdrówka i &&& aby się dzieciaki nie zaraziły. Znasz mnie jak na pupie nie usiądę:-D zresztą mąż Aniezowej chce ze mną interesy robić, będziemy handel obwoźny uskuteczniać, jajka, warzywka ;-):-D nic to trzeba słoiki zapełniać przed wakacjami :-pMięcho dla W rośnie :tak:

Dorotko przytulam, jestem i nieustannie &&& trzymam aby się polepszyło.

Onka zdrówka dla Natki

Basia to zakładamy klub nieperfekcyjnych pań domu;-):-D

Nata zdrówka dla Julki. Ocenię ocenię ale moje oko nie jest fachowe oj nie ;-)

Mamusia zdrówka dla ciebie, dobrze że wyniki Natalki ok . Gołębia do was wysłałam :-)

Agnieszka nie ma za co, radość dziecka bezcenna :-) widzę że zapracowana jesteś więc spokojnie ciesz się mężem ile się da :-p

Aga czytałam twojego posta i już myślałam że się poród zaczął :-D

Ella zdrówka dla Alicji

Kici super że urodziny Kuby udane :-) Jak cię sytuacja z samochodem męczy to porozmawiajcie ze znajomymi bo niepotrzebne są niedomówienia zwłaszcza ze na wakacje mamcie jechać .

Uciekam zwierzyniec ogarniać bo dzisiaj przyjeżdżają kaczki a jeszcze nie mam dla nich miejsca uszykowanego i oczywiście zapomniałam że w poniedziałek umówiłam się z gościem od kurczaków :rofl2:

Miłego dnia kobietki

Do góry