Dzieñdoberek
Obiecałam sobie być na bieżąco i co i jak zwykle
Czasu nie mogę znaleźć, albo tak ja w zeszłym tygodniu wiele się działo.
Helenka była w domu bo jej pani się rozchorowała i urodziny w przedszkolu musieliśmy przełożyć na tą środę , ale dała sobie wytłumaczyć tylko że jak ona jest w domu to ja za dużo zrobić nie mogę ;-)Więc dzisiaj z wielką radością odstawiłam ją do przedszkola
Mateusz zaliczył mały wypadek który zakończył się założeniem szwu na nosie
stres był duży bo na następny dzień pisał test trzecioklasisty i bałam się że nie będzie się mógł skupić, ale wyszło podobno dobrze bo dla niego największym problemem nie był test tylko to że dzieci szew zobaczą ;-)
Emil na szczęście nic nie wywinął oprócz strzelenia gola który spowodował że zdobyli pierwsze miejsce w zawodach piłkarskich:-)
Niedzielę mieliśmy super udaną ;-)Uwielbiam jeździć tam gdzie czuję się jak w domu
Monia bardzo dziękuję :-)
Wronka przyjaciele moich przyjaciół są też moimi przyjaciółmi ;-) i proszę mi tu oczy porządnie wytrzeć :-) To ja też chcę się waszym autkiem przejechać, coś czuję że będą majowe babskie przejażdżki
;-)
Aniez mam nadzieję że jazda bez trzymanki nie była zbyt długa ;-) a twoje dzieciaki to jak dla mnie z reguły zdyscyplinowane i już mi się buzia uśmiecha że będę miała takiego zięciunia
Filonka &&&& aby wszystko ci się udało
Aniam wiesz nawet jak bym tego fb miała to ja po prostu nie mam czasu kompa otwierać :-(a tel mam stary i net mi chodzi jak muł tak więc zostaje dzwonienie , albo poczta pantoflowa ;-)
Anna zdrówka i &&& aby się dzieciaki nie zaraziły. Znasz mnie jak na pupie nie usiądę
zresztą mąż Aniezowej chce ze mną interesy robić, będziemy handel obwoźny uskuteczniać, jajka, warzywka ;-)
nic to trzeba słoiki zapełniać przed wakacjami
Mięcho dla W rośnie
Dorotko przytulam, jestem i nieustannie &&& trzymam aby się polepszyło.
Onka zdrówka dla Natki
Basia to zakładamy klub nieperfekcyjnych pań domu;-)
Nata zdrówka dla Julki. Ocenię ocenię ale moje oko nie jest fachowe oj nie ;-)
Mamusia zdrówka dla ciebie, dobrze że wyniki Natalki ok . Gołębia do was wysłałam :-)
Agnieszka nie ma za co, radość dziecka bezcenna :-) widzę że zapracowana jesteś więc spokojnie ciesz się mężem ile się da
Aga czytałam twojego posta i już myślałam że się poród zaczął
Ella zdrówka dla Alicji
Kici super że urodziny Kuby udane :-) Jak cię sytuacja z samochodem męczy to porozmawiajcie ze znajomymi bo niepotrzebne są niedomówienia zwłaszcza ze na wakacje mamcie jechać .
Uciekam zwierzyniec ogarniać bo dzisiaj przyjeżdżają kaczki a jeszcze nie mam dla nich miejsca uszykowanego i oczywiście zapomniałam że w poniedziałek umówiłam się z gościem od kurczaków
Miłego dnia kobietki