monia - dyrektor szafirowy (szafir) w Oriflame ma wypromowanych w swojej strukturze 4 dyrektorów i z obrotu każdego z nich co 3 tygodnie dostaje fajną premię;-)
to ile Ci brakuje ? czy może już ?
Agnieszka, witaj i czekamy na fotorelację :-)
Kupilam dzis Poli takie 'feady bed' -materac do nadmuchiwania obciagniety spiworkiem, bo na przyszly weekend chcemy sie nad morze wybrac i musze miec cos by mloda polozyc a nie gniesc sie we trojke w lozku. Cale popoludnie w nim przelezala, na siedzaco w nim jadla, wyciagnac sie do kapieli nie dala, tylko jak lezala tak w kime poszla. Na.spoicha ja na gore zanosilam i w pizamke ubieralam.
Kupiłam kilka dobrych lat temu takie cóś mojej L...faktycznie uciechy było z tym co niemiara...dzięki, że mi przypomniałaś, wyciągnę dla H ;-)
ja dziś przywiozłam moje 10-letnie szczęście od babci...w końcu rodzina w komplecie...uciechy mamy z niej co niemiara, bo dyskusje z nami urządza, że ma jeszcze 2 dni wakacji, a my juz ją gonimy do szkoły...no i sukces, bo dziś rozpakowała tornister :-)...od razu poleciał do pralki...poza tym molesuje nas o kupno konia ...wczoraj jak z nią telefonicznie rozmawiałam, myślałam, że żartuje, jak po nią przyjechałam - pojęłam, ze to nie żarty...L była przygotowana, wszystkie aukcje obleciała, kilka egzemplarzy wybrała, nam zostawiła jedynie przelew i transport :-):-):-)...no i znów temat rzeka - dlaczego my nie chcemy konia ...nikt nie mówił, że będzie łatwo....
także mamy księżniczek - strzeżcie się ;-)