reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Elvie- w Fitness Academy. Najblizej masz w Koronie. Tu masz strone Pokój zabaw dla dzieci

Chlopaki daly rade :) w klubie, w ktorym bylismy salka jest mala, ale zabawek tona :) powiedzieli, ze jeszcze przyjda, zas Kuba probowal mnie wyslac na kolejna dawke cwiczen :)))

Zielona a kto moze podniesc babie cisnienie sie pytam, no kto??? Juz mi troche przeszlo, bo jestem cholerykiem i reaguje impulsywnie, ale nie zmienia to faktu, ze dzien mam zrypany :(

aniez, sruuu, mojito leci do Ciebie na pocieszenie.

504104ba9301d.jpg

Hehehe... Zielona jaki super rozmiar ma ten drink :) i dzieki za przypomnienie :))) skladniki w chacie mam i wlasnie wyslalam slubnego do kuchni, zeby wyprodukowal pocieszyciela w ramach pokuty :)))

Aniez nie smutaj się .

To co maluszka na forum mamy ? Bo cisza cholerka .

No i piąteczek . Jutro madagaskar chyba zaliczę z Szymkiem , bo ma obiecany . Nie może się doczekać poniedziałku i kolegów z przedszkola .

Zielona kurdę nie wiem czy się do ciebie wyrobię do tego 13go . W ten week pracuję jutro i 3 h w niedzielę , a w przyszłym tygodniu mam urodziny SZymka . Może jednak zaryzykujesz ( kuszę tortem :-D:-D )

Hehehe... Zielona jaki super rozmiar ma ten drink :) i dzieki za przypomnienie :))) skladniki w chacie mam i wlasnie wyslalam slubnego do kuchni, zeby wyprodukowal pocieszyciela w ramach pokuty :)))
Niech i dla mnie zrobi, ale Ty wypijesz, bo mi nie wolno i uduszę Zieloną jak mi takie cuda tu wrzucać będzie!!

Elvie, ostatnio wspominalas tez cos o alkoholu ze nie mozesz.... Przypomnialo mi sie wtedy moje picie Karmi przez spory okres karmienia piersia.... Przez to w sobote bedac w polskim sklepie taka ochota na Karmi mnie naszla, ze kupilam kilka butelek i w weekend oproznilam ;-)
Wogole to cos ostatnio sie bezalkoholowa zrobilam. Jakos nawet ochoty nie mam na winko czy drineczki.

Wyobrazcie sobie, ze u nas dzis nad ranem byly tylko 4 stopnie. L wstawal o 6 i wlaczal ogrzewanie, by jego dziewczynki mialy ciepelko jak sie z lozka wygramola.
Ja wstalam przd 7ma i juz bylo 5 stopni. W ciagu dnia wzroslo co prawda do 17, ale jakos tak juz jesien czuc w powietrzu.... Kurcze no, niedane nam bylo sie nacieszyc sloncem w tym roku. Moze w zwiazku z tym zima bedzie sniezna i mrozna??? Taaa, tego by brakowalo by Anglie troche zimy sparalizowalo.

Kupilam dzis Poli takie 'feady bed' -materac do nadmuchiwania obciagniety spiworkiem, bo na przyszly weekend chcemy sie nad morze wybrac i musze miec cos by mloda polozyc a nie gniesc sie we trojke w lozku. Cale popoludnie w nim przelezala, na siedzaco w nim jadla, wyciagnac sie do kapieli nie dala, tylko jak lezala tak w kime poszla. Na.spoicha ja na gore zanosilam i w pizamke ubieralam.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)
Katik - ja nawet karmi średnio mogę, bo Mać ma kolki i nie wiem czy pijąc gazowane mu ich jeszcze bardziej trawienia nie utrudniam:( Karmi zatem piję jedno małe na miesiąc. Temperatury Wam współczuję!! Masakra jakaś tego lata u Was:no: Udanego wypadu nad morze!

Lecę śniadanko szykować i po drzwi jedziemy.

Do góry