reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzien dobry.
My juz wyspani. Obudzil mnie rano tupot bosych stop, jak Polusia zmierzala do nas sie poprzytulac.
Zbieramy sie na sniadanko a potem na male zakupy.

reklama
my też już po śniadanku...

jutro miał być wielki dzień, bo pierwszy H w przedszkolu i mamy falstart :-(

H ma od wczoraj temperaturę..innych objawów brak...dobrze, że niania jeszcze jest z nami, ale i tak podjadę z nią jutro do pediatry...

Witam:)

U nas noc koszmarna, Maciek gorączkuje od ząbków, więc płacze i marudzi. Czopek już mu 3 razy od wczoraj podawałam i za każdym razem po minucie robił kupę i się czopek nie rozpuścił.

Monia - zdrówka dla Huliganki!

Hejka

Obiecałam że od września będę i słowa dotrzymuję ;-)

Bardzo króciutka relacja, przekazuję pozdrowionka od Isabelowej rodzinki :tak::-) dzisiaj pogoda w miarę i zaliczyliśmy mały wypad w góry pooglądać kolorowe jeziorka, dziewczynki dzielnie wędrowała i apetyt też im dopisał, Tośka wciągnęła aż dwie kiełbasy z rożna :-D Helenka zachwycona i ciągle woła nianiu nianiu czyt. ciocia :tak:super się z Tośką bawią a najważniejszy punkt dnia to karmienie i pojenie kur oraz poszukiwanie jajek:-D Fotki wrzucę jak się trochę ogarnę;-)

Mój małż żyje, rana się goi , do pracy oczywiście chodzi bo jak by mogło być inaczej ale cóż te typy tak mają ;-)

Monia miejsce dla konia jest u nas , wszystko dla mojej synowej :tak::tak::tak::tak::tak:

Buziaczki dla wszystkich kwietnióweczek:-)

Gosienka,zdrowka dla Twojego S. Niech sie chlopak oszczedza, bo takie poparzenie to nie przelewki.

Wroclawianki, macie ktoras namiary na Gosie???

hej dziewczyny,
melduję, że urodziłam:-) Hania już jest na świecie od środy 29 sierpnia. Dziś wyszłyśmy ze szpitala. Jesteśmy całe i zdrowe, dziękujemy za kiukasy. W środę trafiłam do szpitala z ciśnieniem, w domu było wysokie 170/100, w szpitalu mi zbili i po raz kolejny obserwowali. Kiedy o 19 przyszła kolejna zmiana zdecydowano się zrobić mi cesarkę jeszcze tego dnia:szok: byłam przerażona, i jednocześnie szczęśliwa. O 20.25 usłyszałam krzyk mojej córci:-)
Mam nadzieję, że jakiś rewolucji na forum nie było. Trochę poczytałam, ale na szybkiego,więc wybaczcie.
kittek gratuluję umowy!
Pozdrawiamy wszystkie kwietnióweczki.

reklama
Do góry