kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kici69: a mnie naszło na tuńczyka, właśnie wcinam bułeczke z masełkiem, tuńczykiem, ogóreczkiem i cebulką mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczynki
po wczorajszym usg.
SYNUŚ
dokładne usg połówkowe za 3 tyg.no i z córą przegrałyśmy.
Dziś wyjazd do teściów na weekend troszkę odpocznę.Buziole brzuszki
hahaha do mnie do pracy wczoraj babcia przyjechała z torbą pierogów
więc wczoraj na obiadek były. do tego przywiozła mi dwa słoiki smalcu wiem że to nie zdrowe i takie tam ale mam to gdzieś
uwielbiam babciny smalec
kici69: a mnie naszło na tuńczyka, właśnie wcinam bułeczke z masełkiem, tuńczykiem, ogóreczkiem i cebulką mniam
Ogromniaste gratulacje!!!!!!!Witam dziewczynki
po wczorajszym usg.
SYNUŚ
dokładne usg połówkowe za 3 tyg.no i z córą przegrałyśmy.
Dziś wyjazd do teściów na weekend troszkę odpocznę.Buziole brzuszki
Ja podobnie, też za bardzo nie uważałam na to co jem i małej nic nie było na szczęście.ja za bardzo nie zdziwalam na poczatku karmienia, tylko z takim mocno smazonym uwazalam, a tak to sie nowalijkami nie przejmowalam, czekolade na kopy i truskawy bo akurat byl czerwiec i sezon, ale jak juz pisalam ja mam pancerne dziecko i nic mu nie bylo
O rety ale bym zjadła pierogi:-) a jak pomyśle o takim swojskim smalcu koniecznie ze skwareczkami to aż mi ślinka cieknie:-).hahaha do mnie do pracy wczoraj babcia przyjechała z torbą pierogów
więc wczoraj na obiadek były. do tego przywiozła mi dwa słoiki smalcu wiem że to nie zdrowe i takie tam ale mam to gdzieś
uwielbiam babciny smalec
kwiatuszek u nas było niby widać bo zrobiła mi usg dowcipne i akurat mała była tak ułożona że nic między nóżkami nie wisiało ale może tez udało nam się zobaczyć bo mała jest starsza o tydzień z usg.aga jak masz tyle placic to rzeczywiscie sie wstrzymaj,
w 17 tygodniu bardzo rzadko mozna okreslic plec