reklama
aga002
Fanka BB :)
aaaa, no i jeszcze jedno -
dzis 20 tygodni - POLOWA ZA MNA!!!!!!!!!!!!!
Maz juz chlodzi Metaxe, i obiecal chlapnac drinka pod ta polowke. A ja wlasnie zaparzylam sobie herbatke z malinkami
Nie dość ,że premie dostałaś to już polowa za tobą ......takim to się powodzi.
M
Mka10
Gość
ja tez dzis nie mialam w sklepie sily normalnie jak jakas babuszka po osiemdziesiatce... ale przynajmniej zakupy sie udaly i Jerzowi pare rzeczy przybylo
magda ciosek kiedys chcialam syna uczyc jedzenia lyzką samemu, dalam mu na te okolicznosc kaszke z kakao wiec Cie doskonale rozumiem
Katik gratuluje premi i polowki, mnie brakuje jeszcze pare dni i tez bede swietowac odbijasz sobie za tego polskiego pecha:-)
magda ciosek kiedys chcialam syna uczyc jedzenia lyzką samemu, dalam mu na te okolicznosc kaszke z kakao wiec Cie doskonale rozumiem
Katik gratuluje premi i polowki, mnie brakuje jeszcze pare dni i tez bede swietowac odbijasz sobie za tego polskiego pecha:-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
uhhh....
ja musze rzucic slodkie - tak mnie wzielo na slodycze, od jakis 3 dni nie umiem sie rozstac z batonikami, dzisiaj marcepan i lody, wczoraj grzeski i milka..... przedwczoraj mleko czekoladowe zageszczane....
ghhhrrrrr
musze z tym skonczyc :-(....
no i 4 dni temu obdtawilam caly mcdonald - zaczepiste sa te nowe mczestawy, sa naprawde meeeega duze mniaaam.....
oby mi Dzikus wybaczyl te wyzerki...
dzisiaj gdyby nie P. to obrabowalabym pizzerie z dwoch maxi z boczkiem i podwojnym serem!!!! - jestem wsciekla na siebie ;/...
ja musze rzucic slodkie - tak mnie wzielo na slodycze, od jakis 3 dni nie umiem sie rozstac z batonikami, dzisiaj marcepan i lody, wczoraj grzeski i milka..... przedwczoraj mleko czekoladowe zageszczane....
ghhhrrrrr
musze z tym skonczyc :-(....
no i 4 dni temu obdtawilam caly mcdonald - zaczepiste sa te nowe mczestawy, sa naprawde meeeega duze mniaaam.....
oby mi Dzikus wybaczyl te wyzerki...
dzisiaj gdyby nie P. to obrabowalabym pizzerie z dwoch maxi z boczkiem i podwojnym serem!!!! - jestem wsciekla na siebie ;/...
Ostatnia edycja:
Katik
...jestem mamą...
No, dzis o dziwo jakis szczesliwy dzien mialam... ale tak mam zawsze w piatek 13stego! Nawet prawko zdawalam w piatek 13stego i zdalam za pierwszym razemNie dość ,że premie dostałaś to już polowa za tobą ......takim to się powodzi.
Dzieki, dzieki!Katik gratuluje premi i polowki, mnie brakuje jeszcze pare dni i tez bede swietowac odbijasz sobie za tego polskiego pecha:-)
Ja to juz dawno wszem i wobec powiedzialam, ze nam sie lepiej wiedzie tutaj, nie wiedziec czemu z dala od rodziny...
Ewka, jak mi sie potwornie podoba imie Twojego synka, jak piszesz o nim Jerz...
Ide do wnny. Potem z ksiazeczka do lozka, i mam nadzieje, ze Mala uraczy mnie takimi kopniakami jak wczoraj przed snem.
Milych snow ciezaroweczki!!!!!!!!!!!!!
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
13x13 no to masz niezlego zboja w srodku... Moj na szczescie tylko skacze do przodu
Zwazylam sie dzis. Od poczatku ciazy niecale 3 kg na plusie. Brzucho niewiele wiekszy niz w 15 tygodniu, ale wyglada na to, ze wszystko dobrze
Zwazylam sie dzis. Od poczatku ciazy niecale 3 kg na plusie. Brzucho niewiele wiekszy niz w 15 tygodniu, ale wyglada na to, ze wszystko dobrze
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kto rano wstaje temu Pan Bóg daje :-) he he jestem dzis pierwsza
Katik wszystkiego naj z okazji połówki oby druga była jeszcze przyjemniejsza i zleciała jakto mówią "z górki"
ja będę świętować w poniedziałek
mówie Wam tak sie nie wysypiam ostatno ze szok, jak wspominalam jestem bez meza u rodzicow. Hania budzi mis ie kilka razyw nocy na picie, tak wiec chodze do kuchni grzeje herbatke jak dla niemowlaka a do tego ze 3 razy zmieniam jej pampersa w nocy
a myslalam ze troche sie wyspie miedzy dziecmi!!!!
Hanie karmilam rok i 2 miesiace
Katik wszystkiego naj z okazji połówki oby druga była jeszcze przyjemniejsza i zleciała jakto mówią "z górki"
ja będę świętować w poniedziałek
mówie Wam tak sie nie wysypiam ostatno ze szok, jak wspominalam jestem bez meza u rodzicow. Hania budzi mis ie kilka razyw nocy na picie, tak wiec chodze do kuchni grzeje herbatke jak dla niemowlaka a do tego ze 3 razy zmieniam jej pampersa w nocy
a myslalam ze troche sie wyspie miedzy dziecmi!!!!
Hanie karmilam rok i 2 miesiace
aga002
Dzień Dobry foremki w jakże piękny deszczowy poranek.
U mnie dziś był okropna nocka , bardzo boli mnie prawa noga a dokładnie udo, w momentach kiedy próbowałam się obrócić na prawy bok , ból był nie do wytrzymania więc co chwile się budziłam. Zastanawiam się czy to tylko nerwoból czy coś się dzieje :-(Do Szanownego M.zadzwonili dzis z pracy ,że ma przyjechać tak więc pewnie z Pati spedzimy cały dzień w piżamach , bo nie będziemy nawet nigdzie wychodzić
U mnie dziś był okropna nocka , bardzo boli mnie prawa noga a dokładnie udo, w momentach kiedy próbowałam się obrócić na prawy bok , ból był nie do wytrzymania więc co chwile się budziłam. Zastanawiam się czy to tylko nerwoból czy coś się dzieje :-(Do Szanownego M.zadzwonili dzis z pracy ,że ma przyjechać tak więc pewnie z Pati spedzimy cały dzień w piżamach , bo nie będziemy nawet nigdzie wychodzić
Marzycielkaa myslalam ze troche sie wyspie miedzy dziecmi!!!!
Ilona1985
dZIENDOBRY........PARAM MAM JUZ IMIE..MOJ MEZULA JUZ PODJAL DECYZJE I NIE MA MOWY O INNYM IMIENIU!
MILEGO DNIA
AGA 002 PEWNIE COS SIE NACIGNELO ALBO JAKIS NERWOBOL..BEDZIE DOBRZE!
MILEGO DNIA
AGA 002 PEWNIE COS SIE NACIGNELO ALBO JAKIS NERWOBOL..BEDZIE DOBRZE!
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dzień doberek....ale mi się dobrze spało- aż do momentu kiedy jakiś doooopek nie zadzwonił z Banku z ofertą kredytu....wrrrr pogoniłam go na szczaw:-)
Jak tylko właczyłam TV na dzień dobry usłyszałam- PIERWSZA SMIERTELNA OFIARA AH1N1 W POLSCE.....o kurde sobie myślę zaczyna się- a za chwilę- pacjent zmarł w szpitalu w Gdańsku....powiem Wam szczerze że jestem przerażona a na dodatek boli mnie troche gardło.....łoo matko- chyba zabunkruje sie w domu, ale czy to normalne??nie można dać się zwariować chyba
a tak poza tym to nie mogłam spać pół nocy, bo byłam taka podekscytowana wiadomością , że będziemy mieli syneczka
Jak tylko właczyłam TV na dzień dobry usłyszałam- PIERWSZA SMIERTELNA OFIARA AH1N1 W POLSCE.....o kurde sobie myślę zaczyna się- a za chwilę- pacjent zmarł w szpitalu w Gdańsku....powiem Wam szczerze że jestem przerażona a na dodatek boli mnie troche gardło.....łoo matko- chyba zabunkruje sie w domu, ale czy to normalne??nie można dać się zwariować chyba
a tak poza tym to nie mogłam spać pół nocy, bo byłam taka podekscytowana wiadomością , że będziemy mieli syneczka