reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Przyjemnego świętowania:-)
Ja też popijam herbatkę z malinkami i zaraz brykam pod kołderkę, żeby się wygrzać i nie dać choróbsku

reklama
ja tez dzis nie mialam w sklepie sily normalnie jak jakas babuszka po osiemdziesiatce... ale przynajmniej zakupy sie udaly i Jerzowi pare rzeczy przybylo:)

magda ciosek kiedys chcialam syna uczyc jedzenia lyzką samemu, dalam mu na te okolicznosc kaszke z kakao wiec Cie doskonale rozumiem

Katik gratuluje premi i polowki, mnie brakuje jeszcze pare dni i tez bede swietowac:) odbijasz sobie za tego polskiego pecha:-)

uhhh....
ja musze rzucic slodkie - tak mnie wzielo na slodycze, od jakis 3 dni nie umiem sie rozstac z batonikami, dzisiaj marcepan i lody, wczoraj grzeski i milka..... przedwczoraj mleko czekoladowe zageszczane....
ghhhrrrrr :confused2:
musze z tym skonczyc :-(....
no i 4 dni temu obdtawilam caly mcdonald - zaczepiste sa te nowe mczestawy, sa naprawde meeeega duze mniaaam.....
oby mi Dzikus wybaczyl te wyzerki...
dzisiaj gdyby nie P. to obrabowalabym pizzerie z dwoch maxi z boczkiem i podwojnym serem!!!! - jestem wsciekla na siebie ;/...

Ostatnia edycja:
Nie dość ,że premie dostałaś to już polowa za tobą ......takim to się powodzi.:-D:-D
No, dzis o dziwo jakis szczesliwy dzien mialam... ale tak mam zawsze w piatek 13stego! Nawet prawko zdawalam w piatek 13stego i zdalam za pierwszym razem :tak::tak::tak::tak::tak:

Katik gratuluje premi i polowki, mnie brakuje jeszcze pare dni i tez bede swietowac:) odbijasz sobie za tego polskiego pecha:-)
Dzieki, dzieki!
Ja to juz dawno wszem i wobec powiedzialam, ze nam sie lepiej wiedzie tutaj, nie wiedziec czemu z dala od rodziny...

Ewka, jak mi sie potwornie podoba imie Twojego synka, jak piszesz o nim Jerz...

Ide do wnny. Potem z ksiazeczka do lozka, i mam nadzieje, ze Mala uraczy mnie takimi kopniakami jak wczoraj przed snem.
Milych snow ciezaroweczki!!!!!!!!!!!!!

13x13 no to masz niezlego zboja w srodku... Moj na szczescie tylko skacze do przodu ;)

Zwazylam sie dzis. Od poczatku ciazy niecale 3 kg na plusie. Brzucho niewiele wiekszy niz w 15 tygodniu, ale wyglada na to, ze wszystko dobrze ;)

kto rano wstaje temu Pan Bóg daje :-) he he jestem dzis pierwsza
Katik wszystkiego naj z okazji połówki :cool2::happy2: oby druga była jeszcze przyjemniejsza i zleciała jakto mówią "z górki"
ja będę świętować w poniedziałek :tak:
mówie Wam tak sie nie wysypiam ostatno ze szok, jak wspominalam jestem bez meza u rodzicow. Hania budzi mis ie kilka razyw nocy na picie, tak wiec chodze do kuchni grzeje herbatke jak dla niemowlaka a do tego ze 3 razy zmieniam jej pampersa w nocy :szok:
a myslalam ze troche sie wyspie miedzy dziecmi!!!!
Hanie karmilam rok i 2 miesiace

Dzień Dobry foremki w jakże piękny deszczowy poranek.
U mnie dziś był okropna nocka , bardzo boli mnie prawa noga a dokładnie udo, w momentach kiedy próbowałam się obrócić na prawy bok , ból był nie do wytrzymania więc co chwile się budziłam. :wściekła/y:Zastanawiam się czy to tylko nerwoból czy coś się dzieje :-(Do Szanownego M.zadzwonili dzis z pracy ,że ma przyjechać tak więc pewnie z Pati spedzimy cały dzień w piżamach , bo nie będziemy nawet nigdzie wychodzić :sorry:

a myslalam ze troche sie wyspie miedzy dziecmi!!!!
Marzycielka :-D:-D:-D

dZIENDOBRY........PARAM MAM JUZ IMIE..MOJ MEZULA JUZ PODJAL DECYZJE I NIE MA MOWY O INNYM IMIENIU!
MILEGO DNIA

AGA 002 PEWNIE COS SIE NACIGNELO ALBO JAKIS NERWOBOL..BEDZIE DOBRZE!

reklama
Dzień doberek....ale mi się dobrze spało- aż do momentu kiedy jakiś doooopek nie zadzwonił z Banku z ofertą kredytu....wrrrr pogoniłam go na szczaw:-)
Jak tylko właczyłam TV na dzień dobry usłyszałam- PIERWSZA SMIERTELNA OFIARA AH1N1 W POLSCE.....o kurde sobie myślę zaczyna się- a za chwilę- pacjent zmarł w szpitalu w Gdańsku....powiem Wam szczerze że jestem przerażona :szok:a na dodatek boli mnie troche gardło.....łoo matko- chyba zabunkruje sie w domu, ale czy to normalne??nie można dać się zwariować chyba
a tak poza tym to nie mogłam spać pół nocy, bo byłam taka podekscytowana wiadomością , że będziemy mieli syneczka:laugh2:

Do góry