reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam jestem majowka 2010 chcialabym sie zapytac czy moze jest tu jakas osoba z bialegostoku ktora zna dobrego lekarza od USg,chodzi mi o plec:-) dziekuje i zycze zdrowka wam
kochana plec to zazwyczaj kolo 20tc sie poznaje....
13tc - odczekaj i tyle...
ja tez dopiero na polowkowym sie dowiem co to za aliens tam u mnie siedzi....

reklama
mycha-30 gratuluje SYNA
ostatnio rzadko zaglądam bo co raz to jakieś choróbsko mnie dopada jak nie alergia to teraz mam infekcje górnych dróg oddechowych i antybiotyk trzeba brać ehhh:wściekła/y: jedyne co mnie pociesza to że maluszek od czasu do czasu da znać mamie i kopnie z całej pary zauważyłam że najbardziej jest ruchliwy gdy jedziemy samochodem:-)
pozdrawiam wszyskie mamusie miłego weekendu

Karola tak jak piszesz, co bedzie to bedziemy kochaly:) jak samopoczucie?? dalej Cie mecza te uplawy??

Aga tez bym nie dala tyle kasy w 16tc bo nie ma pewnosci ze zobaczysz co i jak, tzn nigdy nie ma pewnosci ze sie uda podgladnac, ale tak kolo polowy ciazy szanse sa juz calkiem spore:) tez mi ciezko wytrzymac, ale jakos musimy dac rade:)

...

Ja bym już wiedziała gdyby moje dziecie chciało współpracować bbuuuu..

kwiatuszek.pregnet mam synka Jakub 8 lat w maju do komunii i córcię Julię 5 lat a teraz synuś:)ale powiem wam że Kuba od początku grzeczniejszy:)co do jedzenia to od początku kwaśne i ostre zero słodyczy jakoś nie mam ochoty,za to pożeram kilogramy ogórków konserwowych,kiełbasy i jajek a do tego ketchup pomieszany z majonezem pychotka i jakoś miałam przeczucie że będą jajeczka:)gorąco pozdrawiam:)
a teraz naszła mnie ochota na maślankę...

ketchup z majonezem przytargał mi J z niemiec jak teraz był bo tez mam na to smaka he he

Nareszcie weekend:-):-). I całe szczęście, bo jakoś marnie się czuję, głowa mnie boli i coś czuję, że jakieś przeziębienie mnie bierze

Gratuluję synków, jakiś wysyp chłopców się szykuje. Wojna będzie czy co?

Co do diety karmiącej to mnie przez jakiś tydzień karmili jakimiś kurczakami z warzywami kompletnie bez smaku, bo przypraw żałowali albo królikiem, którego nie znoszę. Potem się zbuntowałam i jadłam już normalnie, oczywiście unikałam jakiś mega ciężkich potraw, żeby potem nie cierpieć razem z maleństwem. Nie dajmy się zwariować.

Też będę miałam pierożki po niedzieli:-):-). A teraz z córcią wcinamy kanapeczki z Nutellą

mycha30 - gratuluje syneczka

kici - ale mi narobilas smaka na taki domowy smalec ze skwareczkami :dry: i co ja biedna teraz zrobie, do grudnia musze czkac

Jeszcze pare godzin i jak wejde do lozka to chyba przez caly weekend nie wyjde. Pojechalam dzis na zakupy, jeden sklep obeszlam i musialam wracac, bo sie zmeczylam :no: No ale jeden prezent kupiony. Jeden dziennie i do swiat sie powinnam wyrobic ;-):-)

Ilonka, Mycha - super gratulacje pod te jaderka !!!!!!!!!!!!!!!

Mój dzidziuch znalazł sobie nowe zajęcie -ze stopnia bólu jaki wczoraj czułam wywnioskowałam że zaparł się nogami o moją nerkę i pchał głową w brzuch:szok::szok: masakra!!! leżeliśmy z S -patrzymy a tu się coś z prawej strony brzuch podnosi -radość była krótka bo jak zaczął pchać w te nery to myślałam że mi bok oderwie:confused2::confused2::confused2: bolał brzuch bok krzyż plecy -ciężko mi było później zasnąć... co będzie jak urośnie i siły nabierze:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
no no no, ale masz tam buszujacego w zbozu :-D:-D:-D

Katik mnie lekarz uprzedził że ok 20 tc będzie bolało -bo dziecko szybko rośnie jest już duże i niestety -ni ebać się wtedy brać nospy. Trzymam kciuki zeby minęło za niedługo -pewnie w pracy siedzisz 6h co???
tez mam nadzieje, ze to ustapi lada moment, albo przynajmniej troche sie uspokoi...
A w pracy to ja niestety albo stoje, albo biegam z klientami. Ostatnio zaczelam sobie coraz wiecej pracy organizowac na siedzaco, ale to wychodzi tak 1/4 dniowki...

dziewczyny moi rodzice przyjechali do nas na odwiedziny i zgadnijcie co dzis na obiad??? - PIEROGI :-):-):-)
aaaaaaaaaaaaaallllllllllllleeeeeeeeeeeee mi slinka poleciala :-D:-D:-D

Weekend!!!!! Tak sie ciesze!!!!
I podobnie jak Elvie - zaczynam twerdzic, ze kobiety w ciazy sa bardziej efektywne... Przynajmniej ja potrafie lepiej sprzedac swoja prace, i dzis po polgodzinnej rozmowie z szefem na temat sprzedazy - zostalam doceniona na maxa -
dostalam premie 100%:-D:-D:-D

Alez jutro poszaleje w sklepie i kupie sobie cos tylko i wylacznie dla wlasnej przyjemnosci!!!!!!!!!!!!

reklama
aaaa, no i jeszcze jedno -

dzis 20 tygodni - POLOWA ZA MNA!!!!!!!!!!!!!

Maz juz chlodzi Metaxe, i obiecal chlapnac drinka pod ta polowke. A ja wlasnie zaparzylam sobie herbatke z malinkami :-D:-D

Do góry