reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Judyto, Marku....całym sercem jesteśmy z Wami....

Qrcze u Nas wczoraj temperatura, myslalam ze zęby, bo czwórka do końca się nie przebiła, ale poniewaz marudzil dalam mu nurofen, po paru godz znowu temp i nastepna dawka nurofenu na noc, obudził sie o 5 rano z temp, znowu podalam nurofen, teraz jest 9.00 a on jest ciepły i juz ma 37,3. No nic, musze do lekarza z nim jechac, bo cos się chyba wykluwa, póki co innych objawów niet.

Zielona, kwintesencja wszystkich emocji, które czuję... dziękuję :)

Judytko, Marku, jesteśmy z Wami w tym szczególnym dniu...

Wronia, ja tak miałam w czwartek, potem doszła biegunka... oby to jednak same ząbki były...
Nata, zdrówka dla Julci...
Love, daj znać co i jak po badaniach:tak:

Ale głowa mi pęka... dziewczyny szaleją... no i chyba koniec mojego pisania...

Qrcze u Nas wczoraj temperatura, myslalam ze zęby, bo czwórka do końca się nie przebiła, ale poniewaz marudzil dalam mu nurofen, po paru godz znowu temp i nastepna dawka nurofenu na noc, obudził sie o 5 rano z temp, znowu podalam nurofen, teraz jest 9.00 a on jest ciepły i juz ma 37,3. No nic, musze do lekarza z nim jechac, bo cos się chyba wykluwa, póki co innych objawów niet.
mój tez mial jakis czas temu gorączke przez kilka dni
tylko i wylacznie goraczke, zbijalam regularnie co 8 godzin jak nrofen przestawal dzialac
zero kaszlu ani kataru
przeszlo z dnia na dzien
taki wirus chyba

reklama
Do góry