reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Lenka
ja tez sie usmialam z Twojego zamilowania do murzynków :)
Agnieszka
wytrwalosci dla MAreczka
u ans 3 czworki sie pokazaly a czwarta nie moze sie przebic :oo:
Love
jak moja Hania byla w szpitalu to pielegniarka naklejala woreczek i polala brzuszek odrobina zimnej wody i siusiu bylo od razu
mam nadzieje ze wyniki beda dobre i wszystko sie uda

Judysiu i Marku
ja również pamiętam i sercem jestem z Wami
[*]

reklama
Nawet niebo żegna Cię tu na ziemi nasza maleńka iskierko, która zgasłaś tak wcześnie...Zawsze będziemy pamiętać Twoje jasne światło, które swym blaskiem zjednoczyło tyle osób...śpij maleńka Kiki
[*]

Judytko, Marku- jestem z Wami myślami i całym sercem w tym ciężkim i pełnym bólu dniu...

Love-mam nadzieję, że udało się złapać siuśki.. czekamy na wieści!

Wronka-zdrowia dla naszego przystojniaka- niech goraczka szybko idzie precz!

U nas noc spokojna, wiec chociaż tyle...

[*] Zosiu - we Wrocławiu tez niebo wciąż za Tobą płacze.. Wierzę, że tam gdzie jesteś jest Ci dobrze.. Opiekuj się nami z góry, proszę.. Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!

Judytko, Marku - myślami i modlitwą jesteśmy dzisiaj z Wami najbliżej jak się da.. Niech Wasza miłość da Wam siłę, by przetrwać ten tak smutny dzień.. Przytulam mocno!

Zdrówka dla chorowitków! Oby z gorączki nie wykluło się nic więcej.

Love - udało się?;-) Daj znać, jak wyniki..

Ella - u nas też spokój dzisiejszej nocy.. Nie zapeszając - Lenka ostatni wyjątkowo dobrze sypia.

Wstałam dziś bardzo wcześnie, bo przyjeżdża do mnie koleżanka, korzystając z tego, że Jej małż ma tu szkolenie. Będzie o 11.00 i razem pójdziemy zapalić światełko dla Zosi..

dzien dobry z małym na kolanach

Judysiu, Marku sercem jestem z Wami, duzo siły dla WAS.

Zdrowia dla waszystkich chorujacych.

musialam wybyc na 2 dni z domu by troche sie oderwac myslami od ostatnich dni.
jesynie co dobre mały od 3 nocy lepiej spi tzn czasem z raz sie przebudzi, a wdzien to tylko raz spi ok 2,5 h

Ostatnia edycja:
Spoczywaj w spokoju malutka
[*]W sercu naszym już na zawsze...
Zosiu- nie mówie żegnaj....mówie DO WIDZENIA .
Judytko, Marku....będziemy się modlić za siłę dla Was w tym najtrudnieszym czasie....

Niebo placze łzami dziecka... taki drobniusieńki deszczyk...

Zosiu[*] Gwiazdko ty nasza, Iskierko...

Judysiu, Marku jestesmy z wami w modlitwie i milczeniu

reklama
Do góry