Katik
...jestem mamą...
wiesz co, wybacz, bo pewnie jak sie obudzilas to Ci do smiechu nie bylo,a drugi sen, to że urodziłam dzidzię i miała taki dziwnie szeroki nos i zaraz pomyślałam ze to przez o picie alkoholu zanim wiedziałam wiem że to głupi sen i poruszanie zakazanego tematu ale musiałam to opisać, bo podobno wtedy się nie sprawdzi :-)
ale jak napisalas, ze to pewnie od alkoholu, tak parsknelam smiechem
Wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!
ja tez niskocisnieniowiec... z 3 kaw dziennie jeszcze pol roku temu doszlam do jednej, slabiutkiej... moze to tez dlatego ta glowa tak czesto mnie lupie?....katik - kurcze mnie jak glowa boli to mi pol paracetamolu nie pomoze, wzielam caly (ale na dwa razy tak co godzine) a i tak mnie glowa jeszcze bolala, tylko po tej kawie mi przeszlo, dzwonilam dzis do mojej gin i powiedziala mi ze jestesm niskocisnieniowiec (to zreszta wiem) i powinnam kawke pic codziennie i wogole duzo pic - a ja rzeczywiscie za malo pije...
Katik a Ty podstępny ludku tak to sobie wykombinowałaś -ładnie:-)
nie poskutkowalo, nie wyszedl z pokoju do wieczora... chyba przegielam z tym czepianiem sie go :---(
Aniez a nie możesz prowokacji zastosować? do szuflady -najlepiej górnej włożyć jakieś rzeczy z sex szopu -pejcz, wibrator, skórzanego coś itp i ja uchylić jeszcze na dodatek albo gazetki jakieś pikantne -no chociaż zdjecia z netu podrukuj zbereźne hahaha jak jej oczy dęba staną to uwierz mi bedzie się bała koejną szufladę otworzyć wyobraź ją sobie z tymi zdjęciami w rękach
hahaha, ale sie usmialam
Noooo.... pomysl chyba zgapie. Bo jakbym miala (odpukac) upodobnic sie do mojej tesciowej to.........Na fali obiecałam wczoraj synkowi, że ja sobie niedługo spiszę, czego mam jako przyszła niedoszła teściowa nie robić. I dam mu tę listę w prezencie ślubnym, z adnotacją, że jak się rozpędzę, to ma mi ją odczytać
30-40 deko? Matko, nie doluj... ja juz mam +3Dziewczyny, ile Wy już przytyłyście? Wiem, ze już pytałam, ale przeszło bez odpowiedzi.Ja jakieś 30-40 deko
Witaj Evcik !!!!!moje drogie bardzo mi miło dołączyć do grona Kwietniówek - maluszek jest spodziewany na 16.04.2010
już się nie możemy doczekać
pozdrawiam ciepło
Czesc Alcazar !!!!Witajcie dziewczyny! Czy moge sie przylaczyc? Termin mam na 1 kwietnia
Czuję motylki !!!!!!!!
Ruchy to raczej jeszcze nie są, ale wspaniale znowu czuć to uczucie!!!!
ja wczoraj poczułam motylko, któy mialam wrażenie że zaczął frunąć z boku brzusia a skończył na środku jejku ale byłam szczęśliwa
dziś ciasza.....może go później posmyram, żeby się poruszał :-):-):-)
ja tez chce, ja tez chce