reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

z ostatniej chwili:
wątków zamknietych juz nie zakładaja, ale zamkniete sa grupy spolecznosciowe, wiec sio ze zdjeciami na grupe kwietniowek, która załozyła ania i chwalic sie brzuchami :-)

reklama
Netula oby, pewnie nudzisz sie już niemożebnie. Coś mały ten mój dzidź do waszych, ale przynajmniej się będzie łatwo rodził:).

Evcik81
witamy. Dopiero sie dowiedziałaś o ciąży, czy dopiero nas znalazłaś?

Alcazar i evcik81: Witajcie!!

Coyote: ale fajniusio.... U mnie brzusiu ciągłe bulgotanie no i "ssanie"... hihihi

onna: rozumiem Cie doskonale, kurcze ja mam mdłości coraz rzadziej, ale jak mnie dopadną to szkoda gadac:( a na domiar najbardziej mi dokuczaja kiedy jestem bardzo głodna... i co tu jeść jesli wszytko wywołuje odruch wymiotny???:( Bądzmy dobrej myśli:)

Wiecie co tak czytam wasze posty i wiecie ze ja jeszcze nie miałam usg, czekam na nie- może przyszły tydzień podczas wizyty u lekarza!! I strrasznie sie martiwe i stresuje:(

I do tego tak zimno jest brr...:)

Pozdrawiam:*

reklama
hej kwietnióweczki :-)
ja wczoraj poczułam motylko, któy mialam wrażenie że zaczął frunąć z boku brzusia a skończył na środku :-D:-D:-D jejku ale byłam szczęśliwa
dziś ciasza.....może go później posmyram, żeby się poruszał :-):-):-)

a dziś mam jakiś spadek formy - nic mi się nie chce i jakoś taka przytłumiona chodzę :eek::eek::eek:
widzę że jest nas coraz więcej - witam nowe przyszłe mamusie !!! :-):-):-)

Do góry