reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

z ostatniej chwili:
wątków zamknietych juz nie zakładaja, ale zamkniete sa grupy spolecznosciowe, wiec sio ze zdjeciami na grupe kwietniowek, która załozyła ania i chwalic sie brzuchami :-)

reklama
Netula oby, pewnie nudzisz sie już niemożebnie. Coś mały ten mój dzidź do waszych, ale przynajmniej się będzie łatwo rodził:).

Evcik81
witamy. Dopiero sie dowiedziałaś o ciąży, czy dopiero nas znalazłaś?

Alcazar i evcik81: Witajcie!!

Coyote: ale fajniusio.... U mnie brzusiu ciągłe bulgotanie no i "ssanie"... hihihi

onna: rozumiem Cie doskonale, kurcze ja mam mdłości coraz rzadziej, ale jak mnie dopadną to szkoda gadac:( a na domiar najbardziej mi dokuczaja kiedy jestem bardzo głodna... i co tu jeść jesli wszytko wywołuje odruch wymiotny???:( Bądzmy dobrej myśli:)

Wiecie co tak czytam wasze posty i wiecie ze ja jeszcze nie miałam usg, czekam na nie- może przyszły tydzień podczas wizyty u lekarza!! I strrasznie sie martiwe i stresuje:(

I do tego tak zimno jest brr...:)

Pozdrawiam:*

reklama
hej kwietnióweczki :-)
ja wczoraj poczułam motylko, któy mialam wrażenie że zaczął frunąć z boku brzusia a skończył na środku :-D:-D:-D jejku ale byłam szczęśliwa
dziś ciasza.....może go później posmyram, żeby się poruszał :-):-):-)

a dziś mam jakiś spadek formy - nic mi się nie chce i jakoś taka przytłumiona chodzę :eek::eek::eek:
widzę że jest nas coraz więcej - witam nowe przyszłe mamusie !!! :-):-):-)

Do góry