reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez a nie możesz prowokacji zastosować? do szuflady -najlepiej górnej włożyć jakieś rzeczy z sex szopu -pejcz, wibrator, skórzanego coś itp i ja uchylić jeszcze na dodatek:-p albo gazetki jakieś pikantne -no chociaż zdjecia z netu podrukuj zbereźne hahaha jak jej oczy dęba staną to uwierz mi bedzie się bała koejną szufladę otworzyć:-D:-D:-D:-D wyobraź ją sobie z tymi zdjęciami w rękach :rofl2::rofl2::rofl2:

Kochana, ja już ją sobie zwizualizowałam z tym, co ona mogła w naszych szufladach znaleźć i dostarczyło mi to sporej radości :-) Mój dom, moja twierdza, jak to mowią. A nad mężem sie pastwię: niech ustawia mamusię. Ja co jakiś czas mam przeprawę z moją, jak się mamcia zagalopuja to ją pionuję, to on też może, prawda?

Na fali obiecałam wczoraj synkowi, że ja sobie niedługo spiszę, czego mam jako przyszła niedoszła teściowa nie robić. I dam mu tę listę w prezencie ślubnym, z adnotacją, że jak się rozpędzę, to ma mi ją odczytać :-D

reklama
INFANRIX - IPV + Hib
to ta szczepionka którą szczepiłam niunię skojarzona, płatna 3 w 1 i z tego co wyczytałam to ni zawiera tego thimerosalu czyli rtęci wiec chyba ok, uffff. tylko na to wzw B szczepią w szpitalu nawet sie nei pytaja czy ktos chce....

Kwiatuszku ja nie chciałam nikogo straszyć!!! przepraszam jeśli tak wyszło -ja nie potrafię się wczytać dokładnie w ten artykuł bo nie mam pojęcia nic o szczepieniach dla dzieci:no: ale tam przecież nie chodzi o wszystkie szczepionki tylko o niektóre zawierające rtęć. Odkryto to i nawet był o tym wywiad w tv ostatnio. Dlatego tutaj to przedstawiam bo to już nie są plotki skoro tak to rozdmuchali

No widzisz i o to chodziło -żeby sprawdzać czym szczepimy dzieci. Super

Aniez dobry pomysł z ta listą:-) tylko wiesz co -dopisz gwiazdkę i małym drukiem ze listę możesz dowolnie modyfikować bez zgody drugiej strony bo chyba każda przyszła teściowa myśli że będzie dobra:-D

dZiewczyny, buuu, znów mnie mdłości męczą od rana i jeszcze mi się marud włączył. Zupełnie nie wiem co mogłabym zjeść bo na wszystko mnie odrzuca, a głodna jestem. Próbuję wciągnąc galaretkę, ale co ja z obiadem zrobię :(

waniliowa, z bólem brzucha mocnym to ja bym się jednak skonsultowała z lekarzem. O ile masz możliwość kontaktu, myślę że zawsze lepiej sprawdzic Chociaż jeśłi się plamienie nie pojawia to może być od rozciągania.

coyote, no właśnie, była już mowa o jakimś jednym wątku zamkniętym (ja tam jeszcze nie dotarłam) Zdrówka dla synka!

13x13 pomysł z szuflada dla teściowej niezły, a jakby to jeszcze była męża szuflada ;)

Ostatnia edycja:
dZiewczyny, buuu, znów mnie mdłości męczą od rana i jeszcze mi się marud włączył. Zupełnie nie wiem co mogłabym zjeść bo na wszystko mnie odrzuca, a głodna jestem. Próbuję wciągnąc galaretkę, ale co ja z obiadem zrobię :(

waniliowa, z bólem brzucha mocnym to ja bym się jednak skonsultowała z lekarzem. O ile masz możliwość kontaktu, myślę że zawsze lepiej sprawdzic Chociaż jeśłi się plamienie nie pojawia to może być od rozciągania.

coyote, no właśnie, była już mowa o jakimś jednym wątku zamkniętym (ja tam jeszcze nie dotarłam) Zdrówka dla synka!

13x13 pomysł z szuflada dla teściowej niezły, a jakby to jeszcze była męża szuflada ;)

mi pomagały nektarynki. jedyna rzecz jaka nie śmierdziała...

reklama
dzis dorwalam moja lekarke. Mowila mize w pon na usg dokladnie zbada szyjke bo moze jakis polip sie pojawil i on tak krwawil albo peklo naczynko...Ale przynajmniej maluszka poogladalam. Ma 6,6cm ale byl zgiety wiec ma wiecej no i pupcia ladnie nam krecil:) A dzis juz oprawie nie brudze ufff wiec moze w poniedzialek mnie puszcza

Do góry