jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
dziekuje Ci Maupeczko ....
mowisz ze w Meksyku??
to moze ja tez sie przejade ....
postaram sie z nimi wygrac....
mowisz ze w Meksyku??
to moze ja tez sie przejade ....
postaram sie z nimi wygrac....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
USG genetyczne mam 25 wrz. Już nie mogę sie doczekać, bo dawno kropka nie widziałam :-) Mąż być nie może, ale płytę dają, to potem pooglądamy w domku.
A rano odebrałam wyniki i wyszło mi, że od poprzedniej ciąży mój własny i prywatny kot toksoplazmozy do domu nie przytargał... wynik jak był ujemny, tak nadal jest ;-) No, ale skoro przez 5 lat nieustannej bytności z kotem nie nabyłam, to myślę, że przez pozostałych 6,5 miesiąca ciąży też się uda.
:-)
A ja sie pochwale, że mam dziś trzecią rocznicę ślubu :-) Więc laseczki nie liczcie, że bede dzis obecna na forum......w szczególności wieczorem ;-)