reklama
M
m_ktosia
Gość
joanna koniec pologu ? no to rewelacja, tylko zazdroscic
witaj channah, u ciebie wszystko tez super, niezle
a ja mam ciagle jednego szwa co mnie denerwuje, okresik sie konczy, siadam juz normalnie, rowniez na tej pilce do skakania
seksik jak na razie jeszcze nie wypalil
nadwaga 5 kg mie sie utrzymuje i mam ogromny apetyt i nie zapowiada sie na zmiane tej sytuacji, mam dola bo udziory grube i wymiekam, nie podobam sie sobie :-(
zaczelam cwiczyc, brzuchow to tak ze 100 na raz, troche innych cwiczen, rozciagania, wypadow na uda i tylek, bylam tez pobiegac, 20 minut i czerwona na mordzie, zziajana, spocona wrocilam do domu, oj dluga droga przede mna , marze o plywaniu ale jeszcze czekam az mi sie wszystko zagoi jak trzeba...
brzuszek troche lepiej bo zaczynam wchodzic w stare spodnie ale to tak zaciskajac w pasie...i luzna ta skora...
dopiero minelo 3 tyg od porodu a mi sie wydaje ze to 3 miesiace
witaj channah, u ciebie wszystko tez super, niezle
a ja mam ciagle jednego szwa co mnie denerwuje, okresik sie konczy, siadam juz normalnie, rowniez na tej pilce do skakania
seksik jak na razie jeszcze nie wypalil
nadwaga 5 kg mie sie utrzymuje i mam ogromny apetyt i nie zapowiada sie na zmiane tej sytuacji, mam dola bo udziory grube i wymiekam, nie podobam sie sobie :-(
zaczelam cwiczyc, brzuchow to tak ze 100 na raz, troche innych cwiczen, rozciagania, wypadow na uda i tylek, bylam tez pobiegac, 20 minut i czerwona na mordzie, zziajana, spocona wrocilam do domu, oj dluga droga przede mna , marze o plywaniu ale jeszcze czekam az mi sie wszystko zagoi jak trzeba...
brzuszek troche lepiej bo zaczynam wchodzic w stare spodnie ale to tak zaciskajac w pasie...i luzna ta skora...
dopiero minelo 3 tyg od porodu a mi sie wydaje ze to 3 miesiace
majkam
mama Danielka i Karolinki
u nas seksik do 6 tyg potem bedziemy cos eksperymentowac
na razie jeszcze czuje blizne po cc, ostatnio probowalam zrobic smieszne 10 brzuszkow i do teraz czuje jak mnie cos przy cieciu ciagnie:-( na boki
wiec poczekam jeszcze 2 tyg
co do biegania to raczej nie umiem sobie siebie z tymi balonami pelnymi milki wyobrazic po 5 km pewnie by wisialy do kolan
na razie jeszcze czuje blizne po cc, ostatnio probowalam zrobic smieszne 10 brzuszkow i do teraz czuje jak mnie cos przy cieciu ciagnie:-( na boki
wiec poczekam jeszcze 2 tyg
co do biegania to raczej nie umiem sobie siebie z tymi balonami pelnymi milki wyobrazic po 5 km pewnie by wisialy do kolan
M
m_ktosia
Gość
a to prawda nie fajnie sie biega z tymi mleczarniami ja mam teraz 80c wiec nie jest tak zle, ale do biegania ubralam obcisly stanik plus obcisla koszulke i bylo niezle,
a tak pozatym to przez te cycki nie mozna sie nawet spokojnie na brzuchu polozyc bo boli mnie, nie wspominajac ze M nie ma dostepu do cycuchow bo zaraz ciekne, oj nie czuje sie specjalnie seksi ostatnio...
a tak pozatym to przez te cycki nie mozna sie nawet spokojnie na brzuchu polozyc bo boli mnie, nie wspominajac ze M nie ma dostepu do cycuchow bo zaraz ciekne, oj nie czuje sie specjalnie seksi ostatnio...
M
m_ktosia
Gość
m ktosiu juz kiedys pisalam ze mleczka najwiecej cieknie w czasie orgazmu na samym poczatku to glupie uczucie czasem sie mozna przyzwyczaic.
co ty? ja tam nie wiem bo jeszcze nie doszlam do tego etapu
Joanna P.
:))
No teraz nie wiem tak bylo z pierwszym maluchem ale mialam tyle mleczka w piersiach ze mleczko lecialo mi strumieniem a pozniej jak sie laktacja wyregulowala to tylo pare kropel.P)rzyznaje jest to troche wstydliwe ale ukochany musi sie przyzwyczaic do tego bo wkoncu chcial dzidzie miec na swiecie.
reklama
M
m_ktosia
Gość
poki co na razie jak sie przytulamy z M to mam na sobie stanik z wkladkami ale przeciez to jest bez sensu tak w ubraniu sie zabierac do rzaczy,
nie wspomne ze innym problemem jest placzace niemowle nieopodal wolajace akurat w tym momecie o zajecie sie nia
nie wspomne ze innym problemem jest placzace niemowle nieopodal wolajace akurat w tym momecie o zajecie sie nia