reklama
sami
Fanka BB :)
Hana mam nadzieje że wszystko ok będzie
Ja jestem prawie 6 tygodnie po porodzie (w piątek będzie pełne 6 tygodni) i juz mi nic nie leci. Wszystko jest ok.
Ale od wczoraj czuje się tak jakbym miała dostac okres ale jeszcze nic leci tylko takie uczucie dziwne.
Waga stoi w miejscu i cwicze od tygodnia - wczoraj zrobiłam już 100 brzuszków i pare innych cwiczen które robiłam zawsze prezd ciążą.
Kreska na brzuchu nadal jest.
Ja jestem prawie 6 tygodnie po porodzie (w piątek będzie pełne 6 tygodni) i juz mi nic nie leci. Wszystko jest ok.
Ale od wczoraj czuje się tak jakbym miała dostac okres ale jeszcze nic leci tylko takie uczucie dziwne.
Waga stoi w miejscu i cwicze od tygodnia - wczoraj zrobiłam już 100 brzuszków i pare innych cwiczen które robiłam zawsze prezd ciążą.
Kreska na brzuchu nadal jest.
Madziallenka
Optymistyczna
Hana ja mam to samo, juz miałam malo i takiej rozcienczonej krwi, a od kilku dni znów wiecej... Ale to napewno nie okres.. Wkurza mnie to...
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A u mnie wszytsko się zagoiło,krewka nie leci tylko troszQ taka dziffna wydzielinka i tak jak Sami mam czasami okrutne wrażenie że lada moment dostane okres a tu nic :-) hehe już nie pamietam jak to jest jak się ma okres hehe no ale mam nadzieje że brzuchol nie będzie mnie bolał tak jak przed ciążą bo czasami to się z bólu zwijałam ..
Joanna P.
:))
No to czas na mnie od porodu minelo 4 dni krocze mnie nie boli,kregoslup takze siedziec moge bez problemow,nawal pokarmu mam juz 2 dni ale dzielnie z nim walcze i jest juz lepiej.Wydzielina jak to okreslil wczoraj lekarz z domieszka sluzu leci mi juz malo,W sumie boli mnie tylko macica (w czasie ciazy uwierzyc nie moglam opowiadania ze przy drugim bardziej boli ale teraz to moge potwierdzic) a APAP mi nie pomaga i w sumie to moja jedyna dolegliwosc.
reklama