reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowka w pologu

m-ktosiu z tego co sie orientuje sa rozne rodzaje wkladek i jedne z nich dzialaja tez tak ze nie ma sie okresu wcale albo bardzo malutko no i ona -ta wkladka wydziela chormony tylko w okolicy podbrzusza wiec mozna spoko karmic.:tak: ja chyba zdecyduje sie na tabletki mimo ze drogie i tzeba o tej samej porze MASAKRA:szok:wkladki sie boje!!!:no:

reklama
Wczoraj jak bylam u gina to przepisal mi tabletki anty Jasminelle czy jakos tak bo najwyzsza pora cos zastosowac. No i to plamienie ktore mialam okazalo sie krwiakiem w okolicy rany macicy. Niedobrze. Dal mi jakies tabletki na powstrzymanie plamienia i czopki doodbytnicze :baffled::happy:(bardzo nie lubie) przeciwzapalne. Mam nadzieje ze szybko dojde do siebie.

A mi ginke powiedzial, ze jak karmie piersia i mam duzo pokarmu to wogole nie bede miala okresu. moze sie pojawic jakies plamienie i tyle. Ja narazie nic wzgladajacego na okres nie mialam. :baffled:

KASIU - życzę Ci zeby sie wszystko szybko zagoiło.

A ja melduję, że najwyraźniej połóg zakonczony.....nie krwawię od poniedzialku :-) Poza tym nic mi już nie dolega.....wiec suuuuper.

Tylko te ochydne rozstępy wszędzie mam po ciąży, jak sie dzisiaj zobaczyłam w lustrze z każdej strony to myslałam ze sie rozpłaczę....Chyba kupię sobie taki kombinezon dla nurków i w tym bede chodzić.....:baffled::wściekła/y:

To prawda NICZKO :tak:

A ja wczoraj wyczytałam, że jeślidziecko nieprawidłowo ssie jest malo pokarmu itd czyli ma sie problemy z laktacją, to można szybko okres dostać. I to że zaczęłam mocniej krwawić to faktycznie mógł być okres. A jeśli tak, to kolejny dowód na to że z moim karmieniem nie było dobrze....:no: Zobaczymy co mi gin powie, ale ja dopiero idę 14.06.

Anetka rozstepow to ja tez mam pelno takze nie jestes sama. Ja tez myslalam juz o stroju nurka :tak:. Kurcze czyli z opalanie nici?! A ja mialam takie plany... Szkoda.

KOCHANE A JA WAM POWIEM ŻE BYŁAM NA SOLARJUM KILKA RAZY A ROZSTĘPY ZROBIŁY SIĘ JASNE A W NIEKTÓRYCH MIEJSCACH TO SIĘ ROBIĄ TAKIE BIAŁE TO PRAWIE NIE WIDAĆ :tak:A PRZECIEŻ TE MOJE NA BRZUCHU TO OCHYDA !! ...
NO I 2 MIESIĄCE I 4 DNI PO PORODZIE DOSTAŁAM OKRES I BRZUCH BOLI OCZYWIŚCIE JAK ZAWSZE :wściekła/y:

aaa no i zostało mi to co w ciązy a dokładnie odruch wymiotny na no-spę więc co-męcze się no i odrazu mi się poród przypomina ajjj bolało prawie tak samo hehe tylko 1000000000000000.... razy mocniej,ale co tam,poród przeyżłam to teraz też dam rade :-)

reklama
ja opalanie sobie daruje, jeden sezon mnie nie zbawi a moze znikna te obrzyduchy. narazie mam opalona buzie i rece, bo to zazwyczaj mam odkryte. A tak chodze w spodniach, bo tez mam na udach.
A wy sie czyms smarujecie? Bo ja to mam caly arsenal he he :laugh2:

pamietam ,ze przy okresie mnie bolalo w plecach i przy porodzie tez mialam skurzcze z plecow, hmmm. czyli zgadzalo by sie, ze jest to cos podobnego, ale o innej sile.

Do góry