reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowka w pologu

m-ktosiu z tego co sie orientuje sa rozne rodzaje wkladek i jedne z nich dzialaja tez tak ze nie ma sie okresu wcale albo bardzo malutko no i ona -ta wkladka wydziela chormony tylko w okolicy podbrzusza wiec mozna spoko karmic.:tak: ja chyba zdecyduje sie na tabletki mimo ze drogie i tzeba o tej samej porze MASAKRA:szok:wkladki sie boje!!!:no:

reklama
Wczoraj jak bylam u gina to przepisal mi tabletki anty Jasminelle czy jakos tak bo najwyzsza pora cos zastosowac. No i to plamienie ktore mialam okazalo sie krwiakiem w okolicy rany macicy. Niedobrze. Dal mi jakies tabletki na powstrzymanie plamienia i czopki doodbytnicze :baffled::happy:(bardzo nie lubie) przeciwzapalne. Mam nadzieje ze szybko dojde do siebie.

A mi ginke powiedzial, ze jak karmie piersia i mam duzo pokarmu to wogole nie bede miala okresu. moze sie pojawic jakies plamienie i tyle. Ja narazie nic wzgladajacego na okres nie mialam. :baffled:

KASIU - życzę Ci zeby sie wszystko szybko zagoiło.

A ja melduję, że najwyraźniej połóg zakonczony.....nie krwawię od poniedzialku :-) Poza tym nic mi już nie dolega.....wiec suuuuper.

Tylko te ochydne rozstępy wszędzie mam po ciąży, jak sie dzisiaj zobaczyłam w lustrze z każdej strony to myslałam ze sie rozpłaczę....Chyba kupię sobie taki kombinezon dla nurków i w tym bede chodzić.....:baffled::wściekła/y:

To prawda NICZKO :tak:

A ja wczoraj wyczytałam, że jeślidziecko nieprawidłowo ssie jest malo pokarmu itd czyli ma sie problemy z laktacją, to można szybko okres dostać. I to że zaczęłam mocniej krwawić to faktycznie mógł być okres. A jeśli tak, to kolejny dowód na to że z moim karmieniem nie było dobrze....:no: Zobaczymy co mi gin powie, ale ja dopiero idę 14.06.

Anetka rozstepow to ja tez mam pelno takze nie jestes sama. Ja tez myslalam juz o stroju nurka :tak:. Kurcze czyli z opalanie nici?! A ja mialam takie plany... Szkoda.

KOCHANE A JA WAM POWIEM ŻE BYŁAM NA SOLARJUM KILKA RAZY A ROZSTĘPY ZROBIŁY SIĘ JASNE A W NIEKTÓRYCH MIEJSCACH TO SIĘ ROBIĄ TAKIE BIAŁE TO PRAWIE NIE WIDAĆ :tak:A PRZECIEŻ TE MOJE NA BRZUCHU TO OCHYDA !! ...
NO I 2 MIESIĄCE I 4 DNI PO PORODZIE DOSTAŁAM OKRES I BRZUCH BOLI OCZYWIŚCIE JAK ZAWSZE :wściekła/y:

aaa no i zostało mi to co w ciązy a dokładnie odruch wymiotny na no-spę więc co-męcze się no i odrazu mi się poród przypomina ajjj bolało prawie tak samo hehe tylko 1000000000000000.... razy mocniej,ale co tam,poród przeyżłam to teraz też dam rade :-)

reklama
ja opalanie sobie daruje, jeden sezon mnie nie zbawi a moze znikna te obrzyduchy. narazie mam opalona buzie i rece, bo to zazwyczaj mam odkryte. A tak chodze w spodniach, bo tez mam na udach.
A wy sie czyms smarujecie? Bo ja to mam caly arsenal he he :laugh2:

pamietam ,ze przy okresie mnie bolalo w plecach i przy porodzie tez mialam skurzcze z plecow, hmmm. czyli zgadzalo by sie, ze jest to cos podobnego, ale o innej sile.

Do góry