reklama
Miesiac i 4 dni - to chyba ze 35 dni po porodzie
Uplawy sa zoltawo- zanikajace, zprzewazajacym zanikajacym.
Skora na brzuchu nadal wisio, ale chyba troche sie zmieniejsza, jestem dobrej mysli.
Krocze wyglada na wygojone, ale czasem jeszcze jest jakies takie dziwne uczucie, wiec moze w srodku jeszcze sie nie zagoilo.
Cwiczyc moge, ale nie za duzoi intensywnie, bo wtedy brzuch boli.
Wszystkie czynnosci wykonuje bez trudu.
Uplawy sa zoltawo- zanikajace, zprzewazajacym zanikajacym.
Skora na brzuchu nadal wisio, ale chyba troche sie zmieniejsza, jestem dobrej mysli.
Krocze wyglada na wygojone, ale czasem jeszcze jest jakies takie dziwne uczucie, wiec moze w srodku jeszcze sie nie zagoilo.
Cwiczyc moge, ale nie za duzoi intensywnie, bo wtedy brzuch boli.
Wszystkie czynnosci wykonuje bez trudu.
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
u mnie od wczoraj jest troszke sluzu podbarwionego krwia ale malutko i brzuch troszke boli ale to chyba nie okres
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Melduje ze w czwartek dostalam okres. Wczoraj bylo apogeum bo tak obfitego krwawienia to jeszcze nigdy nie mialam ale dzis na razie spokoj i cisza. Musialam przelozyc wizyte u gina ktora mialam umowiona na dzis. Ide w poniedzialek za tydzien.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A ja melduje że brzuchol dalej pobolewa jak na okres a okresu jak nie było tak nie ma,ale wydaje mi się że to dlatego iż siara koloru przezroczystego dalej jest hmmm ciekawe kiedy to się skończy,jest jej niewiele ale jest a przecież nie karmie cycem ciekawe zjawisko hehe moja znajoma,dostała okres dopiero 3 miesiące po tym jak przestała karmić
reklama
A u mnie 1 miesiąc 3 dni po porodzie:
krocze super zagojone, nic nie boli, szycia nawet nie widać.
Tylko co mnie najbardziej dziwi....cały czas miałam jeszcze taki śluz podbarwiony, ale było tego niewiele, przerzuciłam się juz na wkładki nawet.....a od dwóch dni znowu krwawienie, nie jakoś bardzo intensywne, ale jednak krwawienie, znowu podpaski poszly w ruch......i nie wiem o co chodzi. Czy ktoras z Was tez tak miala???? Czy to normalne?
krocze super zagojone, nic nie boli, szycia nawet nie widać.
Tylko co mnie najbardziej dziwi....cały czas miałam jeszcze taki śluz podbarwiony, ale było tego niewiele, przerzuciłam się juz na wkładki nawet.....a od dwóch dni znowu krwawienie, nie jakoś bardzo intensywne, ale jednak krwawienie, znowu podpaski poszly w ruch......i nie wiem o co chodzi. Czy ktoras z Was tez tak miala???? Czy to normalne?