reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowka w pologu

Majkam u nas tez w kazdym szpitalu twierdza, ze nacinaja tylko w razie koniecznosci. Z tym , ze lekarze/polozne orzekaja czy jest ten zabieg konieczny czy nie, wiec robia co chca.

reklama
A ja jeszcze mam okres już 11 dni :szok:no ale już widze ze to już koncóweczka naszczęscie.

Miesiac i 4 dni - to chyba ze 35 dni po porodzie :dry:
Uplawy sa zoltawo- zanikajace, zprzewazajacym zanikajacym.
Skora na brzuchu nadal wisio, ale chyba troche sie zmieniejsza, jestem dobrej mysli.
Krocze wyglada na wygojone, ale czasem jeszcze jest jakies takie dziwne uczucie, wiec moze w srodku jeszcze sie nie zagoilo.
Cwiczyc moge, ale nie za duzoi intensywnie, bo wtedy brzuch boli.
Wszystkie czynnosci wykonuje bez trudu.

u nas w niedzielę minie 6 tyg i od 2 dni nic mi nie wycieka to może już konic połogu:confused::tak: niestety macica jeszcze się nie skurczyła i mam okropnie obwisłą skórę bleeee!!!!

Karsirko twoja macica napewno sie obkurczyla,brzuszek z czasem sie wchlonie u mnie tez jest i wiem ze to potrwa zanim mi spadnie.

przez tą obleśną skórę to nawet nie ma chęci iść do doktora na sprawdzenie...chyba najpierw mąż mnie zbada :-D

Melduje ze w czwartek dostalam okres. Wczoraj bylo apogeum bo tak obfitego krwawienia to jeszcze nigdy nie mialam :no: ale dzis na razie spokoj i cisza. Musialam przelozyc wizyte u gina ktora mialam umowiona na dzis. Ide w poniedzialek za tydzien.

A ja melduje że brzuchol dalej pobolewa jak na okres a okresu jak nie było tak nie ma,ale wydaje mi się że to dlatego iż siara koloru przezroczystego dalej jest hmmm ciekawe kiedy to się skończy,jest jej niewiele ale jest a przecież nie karmie cycem :baffled: ciekawe zjawisko hehe :tak: moja znajoma,dostała okres dopiero 3 miesiące po tym jak przestała karmić :baffled:

reklama
A u mnie 1 miesiąc 3 dni po porodzie:
krocze super zagojone, nic nie boli, szycia nawet nie widać.
Tylko co mnie najbardziej dziwi....cały czas miałam jeszcze taki śluz podbarwiony, ale było tego niewiele, przerzuciłam się juz na wkładki nawet.....a od dwóch dni znowu krwawienie, nie jakoś bardzo intensywne, ale jednak krwawienie, znowu podpaski poszly w ruch......i nie wiem o co chodzi. Czy ktoras z Was tez tak miala???? :confused: Czy to normalne?

Do góry