reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowka w pologu

Moja prababcia miala na imie Sabina a mojego M Lucyna i oba imiona bardzo mi sie podobaja. W szczegolnosci Sabina, ale jakos nie dalismy ani tego ani tego imienia. Zreszta na Sabinke to M nie chcial sie zgodzic bo kojarzylo mu sie to ze starsza pania z sasiedztwa ktora miala tak na imie. M ze swoim bratem byli wtedy mali i wolali na nia Kasabina:-p!

reklama
Sami,
u mnie po pierwszym porodzie @ pojawiła się po 6 miesiącach. Wtedy zaczęłam wprowadzać do diety Oli nowe pokarmy i mniej karmiłam piersią.

a mi miesiaczka zaczela sie wczoraj ojjj myslam ze umre zdazylam do gina w ostatniej chwili bo bylam przedwczoraj na kontroli no i po anty i zdazylam hihihi takze od wczoraj bierzemy yasminelle czuje sie odpukac po niej suuper wszystko wygojone tazke koniec dobrego i witaj @ :-):-D

A mi dzisiaj właśnie zaczął się okres - czyli po 5 tygodniach i kurka wodna nie zdążyłam z tabletkami:dry: A tak było już fanie... sucho...

kurcze u mnie szew nie rozpuszczony i gulka w miejscu zszycia, nie jestem zadowolony, mam wrazenie ze lekarka zrobila to na odwal, rahu ciachu, supel i nie jest tak jak wczesniej :no:, dziewczyny czy to sie wygladzi :confused:
no i mam duzy problem, sluchajcie, nie trzymam siusiu tak mocno jak wczesniej :zawstydzona/y:, jak mi sie mocno zachce to musze kucac bo bym normalnie popuscila :szok: czy to minie :confused::eek::no:

M_Ktosiu według mnie to powinno minąc to nieczymanie moczu ale cwicz mięsnie kegla jak naczęściej.

A ten mój okres to mnie wkurza już jak niewiem :wściekła/y:zaczął się w poniedziałek i na początku się cieszyłam bo było go mało ale od czwartku to mnie tak zalewa zę niewiem jeszcze nigdy takiego okresu nie miałam długiego i tyle krwi :szok: czy to normalne????

reklama
m_ktosiu... ta gulka to nie wiem czy normalne ale ja też mam
po Natasi też miałam i się wygładziło... i teraz też mam i takie jakby troszkę jeszcze odrętwiałe to miejsce. w jednym miejscu tak jakby się jeszcze troszkę paprało... z natasią miałam sobie kupić maść stomatologiczną i tam smarować...

Do góry