reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowka w pologu

Moja prababcia miala na imie Sabina a mojego M Lucyna i oba imiona bardzo mi sie podobaja. W szczegolnosci Sabina, ale jakos nie dalismy ani tego ani tego imienia. Zreszta na Sabinke to M nie chcial sie zgodzic bo kojarzylo mu sie to ze starsza pania z sasiedztwa ktora miala tak na imie. M ze swoim bratem byli wtedy mali i wolali na nia Kasabina:-p!

reklama
Sami,
u mnie po pierwszym porodzie @ pojawiła się po 6 miesiącach. Wtedy zaczęłam wprowadzać do diety Oli nowe pokarmy i mniej karmiłam piersią.

a mi miesiaczka zaczela sie wczoraj ojjj myslam ze umre zdazylam do gina w ostatniej chwili bo bylam przedwczoraj na kontroli no i po anty i zdazylam hihihi takze od wczoraj bierzemy yasminelle czuje sie odpukac po niej suuper wszystko wygojone tazke koniec dobrego i witaj @ :-):-D

A mi dzisiaj właśnie zaczął się okres - czyli po 5 tygodniach i kurka wodna nie zdążyłam z tabletkami:dry: A tak było już fanie... sucho...

kurcze u mnie szew nie rozpuszczony i gulka w miejscu zszycia, nie jestem zadowolony, mam wrazenie ze lekarka zrobila to na odwal, rahu ciachu, supel i nie jest tak jak wczesniej :no:, dziewczyny czy to sie wygladzi :confused:
no i mam duzy problem, sluchajcie, nie trzymam siusiu tak mocno jak wczesniej :zawstydzona/y:, jak mi sie mocno zachce to musze kucac bo bym normalnie popuscila :szok: czy to minie :confused::eek::no:

M_Ktosiu według mnie to powinno minąc to nieczymanie moczu ale cwicz mięsnie kegla jak naczęściej.

A ten mój okres to mnie wkurza już jak niewiem :wściekła/y:zaczął się w poniedziałek i na początku się cieszyłam bo było go mało ale od czwartku to mnie tak zalewa zę niewiem jeszcze nigdy takiego okresu nie miałam długiego i tyle krwi :szok: czy to normalne????

reklama
m_ktosiu... ta gulka to nie wiem czy normalne ale ja też mam
po Natasi też miałam i się wygładziło... i teraz też mam i takie jakby troszkę jeszcze odrętwiałe to miejsce. w jednym miejscu tak jakby się jeszcze troszkę paprało... z natasią miałam sobie kupić maść stomatologiczną i tam smarować...

Do góry