reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Czyli jak rozumiem widzimy się 6-tego w arkadii??? Godzina 10:00 jak zawsze czy jakaś inna? Ja póki co się piszę i mam nadzieję, że mi nic nieoczekiwanego nie wypadnie jak ostatnio ;-).

Loka dzięki za info z tą piłką.
Marta to szukaj jej w tych kartonach szybko i nie męcz tych biednych pleców ;-):-)!

reklama
Marteczka wielkie dzieki! Chetnie skorzystam jakby co :)

Ja dzis dostalam wizyte kwalifikacyjna w Sw Zofii na 6.03 o 10:00, wiec jesli nie bedzie tam jakiejs obsuwy i syn uprzejme nie bedzie wybieral sie w droge na swiat to powinnam dotrzec okolo 11-11:30.
Niestety innego terminu do wyboru nie bylo - nastepny wolny proponowali 17 marca, a to juz za pozno.

Możemy sie umówic na 11 skoro marzycie o zakupach w Arkadii, mozemy o 10.30 żydowskim targiem a na Jouluatto poczekamy, damy znać gdzie sie rozsiadłyśmy i już :-)
Laseczki, dogadujmy sie bo czasu coraz mniej ;-)

Ja nie mam nic na ten dzień zaplanowane poza spotkaniem z Wami :-):-)!!! Tak więc godzina czy 10:30 czy 11:00 mi pasuje. Dostosuję się do Was bo nie wiem jakie macie poranne zadania poza spotkaniem ;-)

Magda, to umówmy się na 10.30. Rano wskoczyc chesz po czapeczke do Smyka? ja zaliczę kilka sklepów na bank... Zaczełam w końcu przygotowywać rzeczy dla Bąbla :-)

Czapeczki udało mi się kupić w sobotę :-) Bo musiałam pojechać po grubszy kocyk i resztę rzeczy do szpitala;-). Ale nie ma problemu będę na 10:30 przy smyku jak zawsze?

reklama
ja tez moge byc na 10:30 :) juz po godzinach korków wiec spokojnie powinnam dojechac. jesli 11 wam bardziej pasuje - tez sie dostosuje :) generalnie ja bede czy na 10 czy na 11 czy nawet na 12 :D wiec decydujcie Wy na ktora godzine :)

Ostatnia edycja:
Do góry