reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

To ja dziewczynkui bede was lapac na komoreczki bo po wizyci w szpitalu bede:)
Wlasnie walcze z glutem ale z sukcesami wiec licze ze do czwartku minie:))))
bo nie chcialabym opuscic naszej ustaweczki - gdzie wszystkie maja jeszcze brzuszki:)

reklama
Kchane bardzo Wam dziękuję za zaproszenie. Na pewno zostaję u rodziców ale mam zakaz od lekarza nadmiernego wysiłku a niestety nie prowadze samochodu i nie ma mnie kto do Was dowieźć. Tak więc niestety nie dołączę do Was:-(

Kroczku szkoda, ale nic straconego nie martw się :-)!!! Na pewno jak już będzie ciepło i oswoimy się wszystkie z maluchami to nie raz się gdzieś na spacerek umówimy więc myślę, że Ty jak będziesz u rodziców to dasz radę wtedy z Kubusiem wyskoczyć na letni spacerek z nami :tak:!

Kroczku, bardzo szkoda, oj szkoda, ale Kubuś najważniejszy.
No to laski potwierdzam: 10.30 we czwartek przy Smyku. Potem gdzieś zacumujemy i damy znać Jouluatto i Marteczce.
Magda Ciosek, Madziolina!!!!! A Wy????

Ja chyba dopiero na wiosenny spacerek z dzieciaczkami się z wami wybiorę. Jutro jeżeli dzieciarnia mi planów nie pokrzyżuje to wykorzystam że małż ma drugą zmianę i pojedziemy na zakupy - kurtki wiosenne dla moich modelek, resztę brakujących pierdółek dla maluszka

Ja tez mam ogromna nadzieje ze Kroczkowi po porodzie uda sie do nas dolaczyc :)
Jotemka, bede bardzo wdzieczna za informacje gdzie jestescie. Jesli cos mi sie bedzie przedluzalo w szpitalu to dam Wam znac.

Dziewczynki

ja też będę ze szpitala więc jak wiadomo jak ze mną jest - bede sie odzywac jak bede wolna:) bo chce sie z wami spotkać na pewno!

Warszawianki!!!!! Ostatnia mobilizacja!!!!!!

Mam pytanie która jest chętna na spotkanie poniedziałek-wtorek-środa w Arkadii w godzinach porannych????? Ostatnie chwile z brzuszkami!!!!! Dajcie znać, proszę, mam nadzieję, że jeszcze się szarpniecie na dotoczenie się na kawę/herbatę/sok/ciastko!!!!!

zapraszam!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
O raaany brzmi tak zachęcająco, a ja nie dam rady łeeee:-:)-(!!! W poniedziałek nie mam jak, a co do wtorku to sytuacja wygląda tak, że 12:20 mam USG koło siebie, a potem na 15:00 na Jerozolimskich wizytę... Mąż wziął specjalnie wolne żeby mnie wozić, a między jedną a drugą wizytą muszę jeszcze do pracy wpaść więc cały dzień rozwalony...:-(

Do góry