reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

To ja dziewczynkui bede was lapac na komoreczki bo po wizyci w szpitalu bede:)
Wlasnie walcze z glutem ale z sukcesami wiec licze ze do czwartku minie:))))
bo nie chcialabym opuscic naszej ustaweczki - gdzie wszystkie maja jeszcze brzuszki:)

reklama
Kchane bardzo Wam dziękuję za zaproszenie. Na pewno zostaję u rodziców ale mam zakaz od lekarza nadmiernego wysiłku a niestety nie prowadze samochodu i nie ma mnie kto do Was dowieźć. Tak więc niestety nie dołączę do Was:-(

Kroczku szkoda, ale nic straconego nie martw się :-)!!! Na pewno jak już będzie ciepło i oswoimy się wszystkie z maluchami to nie raz się gdzieś na spacerek umówimy więc myślę, że Ty jak będziesz u rodziców to dasz radę wtedy z Kubusiem wyskoczyć na letni spacerek z nami :tak:!

Kroczku, bardzo szkoda, oj szkoda, ale Kubuś najważniejszy.
No to laski potwierdzam: 10.30 we czwartek przy Smyku. Potem gdzieś zacumujemy i damy znać Jouluatto i Marteczce.
Magda Ciosek, Madziolina!!!!! A Wy????

Ja chyba dopiero na wiosenny spacerek z dzieciaczkami się z wami wybiorę. Jutro jeżeli dzieciarnia mi planów nie pokrzyżuje to wykorzystam że małż ma drugą zmianę i pojedziemy na zakupy - kurtki wiosenne dla moich modelek, resztę brakujących pierdółek dla maluszka

Ja tez mam ogromna nadzieje ze Kroczkowi po porodzie uda sie do nas dolaczyc :)
Jotemka, bede bardzo wdzieczna za informacje gdzie jestescie. Jesli cos mi sie bedzie przedluzalo w szpitalu to dam Wam znac.

Dziewczynki

ja też będę ze szpitala więc jak wiadomo jak ze mną jest - bede sie odzywac jak bede wolna:) bo chce sie z wami spotkać na pewno!

Warszawianki!!!!! Ostatnia mobilizacja!!!!!!

Mam pytanie która jest chętna na spotkanie poniedziałek-wtorek-środa w Arkadii w godzinach porannych????? Ostatnie chwile z brzuszkami!!!!! Dajcie znać, proszę, mam nadzieję, że jeszcze się szarpniecie na dotoczenie się na kawę/herbatę/sok/ciastko!!!!!

zapraszam!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
O raaany brzmi tak zachęcająco, a ja nie dam rady łeeee:-:)-(!!! W poniedziałek nie mam jak, a co do wtorku to sytuacja wygląda tak, że 12:20 mam USG koło siebie, a potem na 15:00 na Jerozolimskich wizytę... Mąż wziął specjalnie wolne żeby mnie wozić, a między jedną a drugą wizytą muszę jeszcze do pracy wpaść więc cały dzień rozwalony...:-(

Do góry