reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Mi pasuje każdy termin jeśli chodzi o arkadię:tak: bo nawet jak nie dam rady mieć auta to mam dobry dojazd skm a w inne miejsce mogę mieć problem...:sorry2: Z resztą muszę Wam powiedzieć że jak kończyłam robić wyprawkę to w smyku widziałam komplet 2 czapeczek i tak mi się spodobały... ale ich wtedy nie wzięłam a teraz ciągle tego żałuję i już powiedziałam mężowi, że jak się z Wami spotkam w arkadii to chyba pójdę i wezmę te czapeczki bo ich nie odżałuję :-D Więc teraz tylko muszę mieć pretekst jechać do arkadii ;-)

reklama
Dobra, jesteśmy juz dwie na tego 5tego marca :-) Kto jeszcze? Kto jesdzcza?
Madziolina? Magda Ciosek? Jouluatto? Marteczka? L-oka?

hej,

ja 5-tego nie dam rady. Moze byc 6, 7 lub kolejny tydzien. Wybaczcie ale mam teraz tyle latania po lekarzach i tyle tych badan ze nie dostosuje sie tak łagodnie :) ale arkadia mi tez pasuje wiec jakby udało sie zmienic dzien to byloby super. Oczywiscie chetnie wezme udzial w spotkaniu :-D

Magda a w internetowym sklepie Smyka sprawdzalas te czapeczki?

Mi pasuje wlasciwie dowolny dzien w przyszlym tygodniu, z wyjatkiem 3.03.

Dziewczynki wydaje mi się, że któraś z Was posiada w domu piłkę do ćwiczeń. Chyba Marteczka jak się nie mylę:-)??? Mój mąż ostatnio podarował mi takowy sprzęt:-D tylko teraz potrzebuję informacji co na tym najlepiej robić, i czy mogę teraz zacząć ćwiczyć czy może lepiej zaczekać aż skończę 36tc co by małemu za szybko nie pomóc w wydostaniu się na zewnątrz;-)???

Dziewczynki wydaje mi się, że któraś z Was posiada w domu piłkę do ćwiczeń. Chyba Marteczka jak się nie mylę:-)??? Mój mąż ostatnio podarował mi takowy sprzęt:-D tylko teraz potrzebuję informacji co na tym najlepiej robić, i czy mogę teraz zacząć ćwiczyć czy może lepiej zaczekać aż skończę 36tc co by małemu za szybko nie pomóc w wydostaniu się na zewnątrz;-)???
na youtube masz sporo filmów jak wpiszesz "cwiczenia na pilce w ciazy"

kilka linków ponizej:
Ćwiczenia dla kobiet w ciąży - zestaw 22 - YouTube
Gimnastyka w ciąży - YouTube
cwiczenia dla kobiet w ciazy na pilce cz1.avi - YouTube

z tego co wiem to mozesz sobie cwiczyc powolutku i nie forsuj sie od razu, jesli wczesniej nie cwiczylas. Zacznij od 10 minut dziennie i co ktorys dzien dokladaj po ok 5 minut. Ja na pilce cwicze od stycznia :) to bylo od ok 26 tygodnia.

Jouluatto, pewnikiem się nie zjawisz na spotkanie skoro lezeć musisz :-( Z powodu ostatnich wydarzeń to ja zapraszam na spotkanie 6 marca, żeby L-oka mogła być. W Arkadii. A.... Coffee Heaven nie ma przy Smyku, ale spotkajmy sie moze przy tym Smyku, tradycyjnie, co?

Jouluatto, pewnikiem się nie zjawisz na spotkanie skoro lezeć musisz :-( Z powodu ostatnich wydarzeń to ja zapraszam na spotkanie 6 marca, żeby L-oka mogła być. W Arkadii. A.... Coffee Heaven nie ma przy Smyku, ale spotkajmy sie moze przy tym Smyku, tradycyjnie, co?

Super, ja bede na pewno :) no chyba ze skoncze tak jak madzikm dzisiaj.. to nie gwarantuje :-D

Jotemka, no lezec wprawdzie musze, ale posiedziec troche tez chyba moge, zakaz w kazdym razie dotyczyl chodzenia i wysilku ;) Zobacze jaka bedzie sytuacja ze skurczami, jak brzuszek bedzie przed spotkaniem grzeczny, a maz pozbiera sie z kregoslupem i da rade mnie przywiezc i odebrac to postaram sie byc :) Ostatecznie najwyzej bedziemy mieli z synem za darmo kawe w Coffee Heaven do konca zycia, a i na Zelazna z Arkadii nawet blizej niz z domu ;)

reklama
Hejka

no mi 6 pasuje bardziej niz 5 i Arkadia tez:) Choc pewnie się trochę spóźnie jak to po szpitalu!
Jouletto wiesz co wprawdzie do Arkadii cie nie zabiore ze soba bo bede wczesniej na wizycie w szpitalu ale spowrotem jak najbardziej:)

Magda tak ja mam piłke:) obecnie leży w jakimś kartonie ale teksnie za nia bo dzieki niej moje plecki maja super relaks:))

Do góry