reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Ja bede, nie gwarantuje ze sie nie spoznie bo rano jade na badania, a jak zemdleje czasem to mi zejdzie zanim znowu wsiade za kółko :) ale bede wiec czekajcie na mnie! :) i niegdzie nie uciekac - w razie duzego spoznienia bede Was szukac w Coffee Heaven!

reklama
Ja tym razem muszę odpuścić :-:)-:)-( mąż ma jutro służbę, a musi zabrać auto bo się przegląd kończy i w piątek rano od razu po pracy jedzie to załatwić. Baaardzo żałuję, ale mam nadzieję że ponowicie spotkanie w niedługim czasie i może wtedy w arkadii się uda to wtedy jak coś to zawsze jakoś tam dotrę... Miłego spotkania Wam życzę :-:)-:)tak:

Ja tez bede :) Nie obiecuje ze na 100% punktualnie, musze rano odebrac badania z Kabat, bo popoludniu mam wizyte u gin. Jesli nie uda mi sie byc rowno o 10, to szukac Was w Coffee Heaven?

Laseczki, szykujemy jakieś spotkanie?
Może byc Arkadia, Targówek - okolice IKEA, może Sadyba?? Zastanówcie sie czy chcecie. W Arkadii jestem 14tego marca - bo wizyta o 9.40. Pomyślcie i dajcie znać :-) To ostatnie nasze takie ruchy z dzidziolkami w brzucholkach :-)

Dziewczynki

ja bardzo chetnie:) bo wyrwe sie z tego ferworu walki nprzeprowadzkowo \- porzadkowego:)
mam tak jeszcze brak internetu wiec jak tylko mi sie uda bede was czytac:)
14 to pozno moze wczesniej bo ja mam nadzieje ze Ola jeszcze posiedzi w brzuszku ale....:)
Mi oczywsice najbardziej Sadyba ale jesli bedzie Arkadia tez sie rusza bo bardzo chetnie was zobacze:)

reklama
Moja propozycja to środa 5tego Miejsce dowolne dla mnie Może być Arkadia. Co Wy na to?

Do góry