reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Hej laseczki!
Marteczka, nie martw sie przygotowaniami domeczku. Zdążycie. Myśmy wprowadzili się ostatecznie w remont. Tzn wszystko było pomalowane, ale nawet kuchni nie miałam. Działała łazienka. Ale to wystarczyło, mieliśmy własny kat :-) Marcin urodził sie 11 października 2002 roku, a kuchnie zamontowali nam... 6 marca 2003 roku. Dałam radę, serio. Nie to co wkoło się liczy, ale to co w sercu, naprawdę :-)
A jeśli chodzi o spotkanie, to 12 mam wizytę u lekarza obok Arkadii, wiec byłoby dobrze. Ponieważ jest to ode mnie 24 km w jedna stronę, to nie uśmiecha mi się jechać następnego dnia znowu taki kawał, bo mnie ostatnio coś jazda samochodem wykańcza... Więc chętnie się spotkam, ale np gdzieś bliżej południowej części Warszawy np. Sadyba lub cóś takiego.

reklama
Marteczka nic się nie przejmuj, dacie radę zobaczysz i jeszcze się będziesz śmiała że tak panikowałaś ;-)!!! Odzywaj się częściej do nas zawsze Ci coś pomarudzimy to Ci czas będzie inaczej leciał i może troszkę spokojniej :-)...
Ja podtrzymuję to co mówiłam, że ja postaram się dostosować do terminu :tak:, ale może niech się każda wypowie czy 12 czy 13 bardziej jej pasuje i wtedy spotkamy się w dniu w którym będzie możliwość spotkać się w większym gronie? Bo jak widzę chyba nie trafimy na datę w 100% pasującą każdej;-)... Osobiście zależałoby mi najbardziej na arkadii, bo na sadybie to nawet nie wiem czy kiedyś byłam :sorry2: ale jak coś to będę Was szukać ;-)...

MI dziewczynki pasuje i jedno i drugie tak samo :) 13 mam wizyte w szpitalu ale mam byc przed 10 wiec trudno mi powiedzieć o której dokładnei wyjade jak Paniusia Lekarka raczy sie pojawić:)
co do sadyby to ode mnie to rzut beret wiec tam moge nawet z dnia na dzien hehe:)
musze wam powiedziec ze od paru dni bolaly nie mega brodawki i co dzis sie budze a po lewej stronie mam koszulke na zolto poplamiona:) lekki szok nie powiem:) - ale może to od tego ze wczoraj na szkole rodzenia miałam nauki karmienia hehe:)
z reszta co zabawne jak przystawiałam lalke do cyca to moja malutka w brzuchu bardo nie ładnie kopała lalke :)
Pamiętam Jotemka jak mi opowiadałaś o przeprowadzce w remont i powiem ci to mnie podtrzymuje:)
Robiłam wczoraj badania krwi i powiem wam że albo ten femibion ma taki skład żelaza ze mi go nie brakuje albo nie wiem bo mam hemoglobine 12,1 wiec jak na ciąże to aż dziwnie!:)
Super ze jesteście:)

Marteczka masz rewelacyjne wyniki i trzeba sie cieszyć!!! Ja biorę tylko zelazo. I magne B6. Jednak nie jestem systematyczna.
Kobietki, mi jednak pasuje ten 12ty najbardziej,ok 10. W Arkadii. A 13tego to Sadyba.

ja sie dostosuje. Jesli sroda to odpadam, moze nastepnym razem. Jesli czwartek - to miejsce mi jest obojetne :) na sadybie nigdy nie bylam ale chyba trafie :D

Magda

poniżej adres Saydyby:)
Centrum Handlowo - Rozrywkowe Sadyba Best Mall
ul. Powsińska 31
02-903 Warszawa

ja jestem za czwartkiem w sadybie:) Joulaetto czy Ty dasz rade?

No to co laseczki? Jutro 10 w Sadybie? Będę koło Coffee Haven Od wejscia głownego po lewej stronie na samym końcu :-)
Kto się jeszcze pisze??? ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja będę i liczę że się nie spóźnię bo mam po 9 wizytę w szpitalu ale będę na pewno:) szpital mam blisko więc licze ze mi się tam nie przeciągnie:)

Magda? Loka? reszta dziewczyn?

Do góry