reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Mi tam 6 luty pasuje, ale jeśli większości będzie pasował inny termin to się dostosuję :tak:... Co do godziny 10:00 może być :-)

reklama
Mi bardziej 12, bo po pierwsze tego dnia mam wizytę, po drugie nie będę musiała zatrudniać pani do dzieci (liczę, ze juz w końcu pójdą do szkół i przedszkoli wszyscy). W przypadku 6tego zatrudnienie pani jest nieuniknione lub się nie pojawię, a spotkania nie chciałabym omijać, bo naprawdę je miło wspominam :-)

Ja się dostosuję ;-) Kurcze widzę, że ciężko z terminem coś ustalić bo dziewczęta nie bardzo się tu udzielają nie wiem czemu:-(??? Haaalo kobitki gdzie Wy jesteście???:-)

Mi by 12.02 o tyle bardziej pasowal, ze 6.02 moj maz wyjezdza, pewnie jakos okolo poludnia i chcialabym zeby mnie wczesniej przetransportowal z kotami i bambetlami do rodzicow na Kabaty. Ale jesli spotkanie zostanie zaplanowane jednak na 6.02 to sprobuje dotrzec, najwyzej z malym opoznieniem.

Kochane mi 12 nie pasuje na spotkanie :szok: dopiero zauwazylam ze to jest sroda a nie czwratek, wiec moze 13 lutego damy rade?

Hejka
mi jak cos i 12 i 13 pasuje.....mam andzieje ze juz stane na nogi...bo narazie mam mega kryzys tego ze remont w rosole a ja juz mam schizolca ze nei przeniose sie i nie urzadze sobie niczego dla maluszka....albo ze z tych wszytskich stresow mała Olusia pojawi sie duzo wczesniej:((
jeszcze tego jest tona ....o kasie nawet juz nie wspominam.....juz normalnie mam dosc!!!

Hejka
mi jak cos i 12 i 13 pasuje.....mam andzieje ze juz stane na nogi...bo narazie mam mega kryzys tego ze remont w rosole a ja juz mam schizolca ze nei przeniose sie i nie urzadze sobie niczego dla maluszka....albo ze z tych wszytskich stresow mała Olusia pojawi sie duzo wczesniej:((
jeszcze tego jest tona ....o kasie nawet juz nie wspominam.....juz normalnie mam dosc!!!

Nie martw sie, spokojnie dacie rade z najwazniejszymi sprawami. Pokoik zrobcie i jakies wygodne łózeczko dla siebie :) reszta moze byc na spokojnie pozniej :) A jak sie uda to i moze przed Dzieciątkiem zdarzycie. Pamietaj ze stres nie wskazany jest w naszym stanie.

Dzięki Loka!
Kurd wiem ze nie moge sie denerwowac ale kurde jakos moze zmeczenie ze wszytsko tak pod gorke idzie i czas nagli.....
ogolnie jakas sie slabsza zrobilam i to stad! - licze ze to hormony a nie stane sie maruda:)
nie odpowiedzialam ci o szkole...:)
tak chodze i wlasnie dzis mialam zajecia....i okazalo sie ze jak sie dobrze dogada z nimi to oni wpisza nasze zajecia jako lutowe i oddadza kase:) ogolnie zajecia mi sie bardzo podobaja...najbardziej podobaly mi sie te zajecia z połozna co pokazywala pozycje rodzenia o znieczuleniu itd...bo na prawde super babka byla i jakos mi pasowala:)ale ogolnei sa super:) a jak twoje zdanie?

reklama
Marteczka to na pewno hormony :) ja tez mam czasem gorsze dni ostatnio.Głowa do góry :)

Co do szkoły to jestesmy bardzo zadowoleni. Rzeczywiscie zajecia o porodzie byly fajne, mnie sie jeszcze podobały o karmieniu (mielismy w zeszłym tygodniu). Mamy dosyc kreatywna grupe i bylo bardzo wesoło :)

U nas chyba tez sie tak dogadaja wiec pewnie bedzie normalnie refundacja.

Do góry