reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

MASIU ja do tej pory nie moge kaszlnąć bo boli i mam skórę na około jakby poparzona jak dotykam:baffled: jeju kiedy to się zakończy...a chciałabym drugie bobo:-D

reklama
Iwonko dziękuję za zaproszenie, nie o ciebie chodzi te baby bo to dwie dzisiaj mają po 50. suki jedne. jedna to matka mojego byłego i jej znajoma mojego byłego była teściowa. one mnie uważały za prostytutę. Cholerka ja myślałam że baby po 50 mają inne zajęcia niż śledzenie co ja robię itd.
Tak się wkurzyłam na nie dzisiaj. Choć teraz widzę, że całe szczęście, że nie pokazywałam na nk. Leonka i Wojtka.
Aduś ale pokrecone z nas baby. Jakbyśmy już zapomniały jak nasze organy wewnętrzne zostały potraktowane nerki, żołądek, pęcherz skopany, ja jeszcze mam pamiątkę od ciąży czyt. zgagę. I po tym wszystkim chcemy jeszcze jedno bobo.
Jejku jak ja bym chciała jeszcze jedno maleństwo, jak sobie pomyślę, że za jakiś czas dom przestanie pachnieć niemowlaczkiem to mi się już smutno robi.
Ba oprócz Leona mam jeszcze dwa psy, w tym jedną rozpuszczoną totalnie Mopsię. Aż mi wstyd czasem jaka to bandziora, zazdrosna jest o pieszczoty, trąca Leo jak siedzę na kanapie, włazi na stoły, wykłóca się o michy, smakołyki, porywa moje i Leo ubranka, W. włazi na poduszkę w nocy.
Psia bańdzior, ale mamy z nią wesoło. A Leo uwielbia jej chrapanie, niuchanie.
Aż czuję się czasem zazdrosna jak na jej widok się uśmiecha albo się do niej śmieje:rofl2:

ale się rozpisałam jak nie powiem kto:laugh2::-)

MASIU za kogo?????Ludzie co za babska nie mają co robic stare lampucery:no:

no Masiu mi się marzy Zuzia normalnie zakochałam się w tym mym synku i chce więcej więcej:-) ale fakt nie ma co skakać po CC

Aduś dobrze czytasz nazwały mnie prostytuta, tak powiedziały dzieciom, jak przyjechałam do mojego byłego i mojej koleżanki bo on się z nim związała. A wiem jakie to zawistne i złośliwe więc się ich trochę boję. Więc wolę by nie wiedziało za dużo osób o Leonku i W.
Leoś wykąpany, po jedzonku szybko zasnął. Chyba dzisiejszy dzień go porządnie wymęczył. Bo nawet nie protestował kiedy odkładałam go do łóżeczka. Bo wątpię czy zrozumiał, że o bujaniu może sobie zapomnieć. :tak:
Kurcze chmurzy się i chmurzy ale nic nie pada:nerd: mogło by trochę lunąć bo sucho.
A w mieście to kurz i piasek leci w oczy

Witam wieczorową porą:-)

za nami dzionek udany bardzo

znów lataliśmy po sklepach po południu, ale wtbraliśmy kafelki do przedpokoju kabinę i całe wyposażenie lazienki:-)jutro kupujemy:-)

Jeremi był w miarę spokojny choć na koniec był już niecierpliwy:-)

zrobilismy też zakupy wieksze spożywkę jutro mamy gości znajomi przychodzą koleżanka z roboty z mężem obejrzec w końcu kasete ze śluby haha prawie po roku:-)a i poplotkować bo jest ona w 3 misiącu ciąży :-)prowadzi ją też moja gin:-)

a ja sobie dzis na solarkę poszłam a co na 15 minutek były nowe lampy więc na więcej nie szłam zobaczymy czy płakac nie bede hahah:-):-)

miłej nocki dla Was

a Iwonko ja bedę może chwilę po 12 ale to dam znac jak bede jechać, małż zawiezie:-)

Ale się wkurzyłam. Na naszej klasie zrobili od dziś usługe, że widać kto ostatnio oglądał twój profil. Fajnie wiedzieć kto ogladał mój profil, ale juz nie będę mogła niezauważenie podgladać moich bylych facetów!:crazy::-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No my tez lazilismy po sklepach, mamusia se buciki kupila, i spodniczki, no i torebeczke:rofl2:, od razu lepiej:-D;-)
Cieciunio spi, siostra ni ma:-(, a ja znowu z Wami:rofl2:
Masiu:szok: durne babsztyle
Wy juz o kolejnych dzidziach, boshe jak dobrze ze ja zaspiralowana bo tez by mi glupoty zaczely po glowie chodzic;-):-D
Adus Zuzia powiadasz:rofl2:

Glodna jestem cos trza na ruszt rzucic:-)

:-(ale lipa z ta nasza klasa :-(..............ja sobie lubilam tak popodgladac ..tu i owdzie a teraz trza jakis inny profil zalozyc taki na cele szpiegowskie:-D:-D:-D

Dzien dobry wszystkim z rana.

Kasiu pisze do Ciebie w sprawie termosu o ktorym wczesniej pisalas do przechowywania wody czy masz jakis specjalny czy to jest ten zwykly herbatowo kawowy????????????????:-)

U nas o.ki dziuba mala rozrabia gada,nogami wierci.lize raczki itd...Jestem juz na sztucznym mleku.

Zycze milego dnia,ja dzis robie wypad na zakupy schudlam juz 15 kg ale jeszcze sie nie mieszcze w soje ciuszki i tza se cosik kupic.:szok:Nastepne super wydatki,ale to sama przyjemnosc.

Meza rodzice sa w kiepski stanie i chca zebym do nich przyleciala pokazac mala ale tam juz 40 C i nie wiem co mam robic zapytam pediatre w czwartek kolejne szczepienie.A wy co mi radzicie??????????????????????????????????

KATJA zdanie będą podzielone ja myśle,ze na tydzień możesz pojechać ludzie jeżdża ze swoimi dziećmi po całym świecie ale zapytaj peditray jak mała zdrowa to czemu nie tak jest moje zdanie....ja sama miałam wyjeżdżać za granicę z małym ale ze względów osobistych teraz nie mogę także myślę,że nie będzie problemu....jeżeli dziecko zdrowe ja nie widzę przeciwskazań żadnych wiadomo musisz uważać ale bez przesady

pytałaś Kasi ale ja ci powiem ja mam w zwykłaym termosie turystycznym

reklama
Do góry