reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej Hej witam popołudniową porą Wszystkie Osóbki:)

Dopiero teraz zagłądam gdyż z rana wybraliśm się za bieganie po sklepah- i co ..nic. Jak narazie ceny w sklepach nas powaliły. Zamierzamy wybrać się do jakiś hurtownii, bo w tych centrach handlowych te ceny to kosmiczne.Ale już wiemy jakie łóżeczko nam się podoba, co byśmy chcieli teraz tylko poszukać gdzie taniej.
Na szczęście dobrze się czułam więc mogliśmy połazić a na koniec poszliśmy na deser tak mi się zachciało:)
Asiakow- ja wiem coś na temat zagracenia, właśnie jesteśmy na wynajętych 33 metrach i myślimy co by tu wywalić na balkon by pomieścić wszystko dla Jeremiego. Na szczęście mam nadzieję że tylko do lipca na wynajętym będziemy a potem już do wymarzonego domku.
Lukcymama-ja liczę na to że zdążymy ze wszystkim, bardzo chciałabym razem zakupić wszystko, bo wiadomo zawsze można na swoją stronę przekabacić a tak nic pozostanie mi zaakceptować to co Szanowny mąż kupi;))
Iwonka- mam nadzieję że dziś już zły foch minął i jest wszystko ok;)
Ladylajla- również witam serdecznie;)
Madziujka- z tym ciśnieniem to wiem co to znaczy. Ja jestem na tabletach właśnie bo miałam 140/100 i teraz muszę brać. Biore 2 dziennie i cisienie mam pawie takie jak powinno być.
Kachurek-bóli takowych jeszcze nie miałam, czasami mnie zagniecie, choć wczoraj po kinie strasznie bolało mnie podbrzusze i prawa czść poniżej krzyża ale połozyłam się i przeszło na szczęście. Mam nadzieję że jeszcze trochę Jeremi poczeka.

Tak mnie wciąż ciekawi jak to zrobiłyście że macie takie fajne obrazeczki- ja to jestem noga z tych rzeczy zeby cokolwiek wprowadzić może któraś mnie poprowadzi:)

Acha- co kupujecie w ramach swojej wyprawki- co gazeta i książka to inne wskazówki, człowiek zgłupieć może;)
pozdrawiam miłej niedzieli życzę;):-)

reklama
Kachurek no pewnie miałas ucisk..oj biduko_Oby juz ten ból się nie pojawił.

Ciesze sie ze u Silki lep[iej. WOgóle spzital ma to do siebie ze uspakaja..a topotrzebne czasem. Niech szybko wracaja do Nas!

Masiek ale pięknie ..ja zawsze chciałam tam jechac wogóle północy mi się chce ;-)

Katja jak to urodziła? Już ? I wszystko oki jest?
A Ty się nei przejmuj..tylko pozytywnie sie nastawiaj ...i bedzie dobrze :-)
Nio urodzila i tak to wszystko o.k jej siostra zdala mi chwilowe relacje.
Masiek ladne fotki, a mam ochote na kraje skandynawskie:)

Super ze Sila ma sie z Alankiem dobrze....jakby co pozdrowcie ja ode mnie...

Masiek--- nie no znowu skurcze ja to bym dygala jakby mnie one tak dopadaly chyba z lozka bym nie wstawala nawet.... i kaczuszke kazala przyniesc hahah tylko ups one tylko sa dla mezczyzna ale maja fajnie hahahqa

Kachurku--- zadne prymuski tylko tak dawno nie mialam sily tu sie rozpisac wiec chcialam nadrobic te dni zalegle w kilka sekund a jak sie rozgadalam tak skonczyc nie moglam hahahahah

An [----ja to narazie lukam cenu na allegro potem w sklepach bede patrzec ale musze dojsc do siebie bo jeszcze jestem slaba za duzo chodzic nie moge.. bo sie szybko mecze a jeszcze nie doszlam tak do konca do siebie po tym cholernym przeziebieniu...

Macie moze cos takiego ze jak sie kladziecie spac to nawet jak jestescie zmeczone nie mozecie zasnac bo ciagle po glowie chodzi malenstwo? jak to bedzie ? co trzeba jeszcze kupic?ile casu zostalo ?i tak mam co noc pomimo iz licze dni codziennie ile mi jeszcze zostalo to mowie wam ciagle o tym mysle i tak zasypiam..inaczej nie moge...jakas mania mnie tego przesladuje.

Ja to cos napuchłam dzis na twarzy wczoraj było wszystko ok a dzis? strasznie cos wygladam chyba jakies wody mi sie w organizmie zatrzymaly dziewczyny normalnie nie moge patrzec na siebie cos strasznego nie wiem co sie stalo to tak z minuty na minute od rana cos....a poza tym tylko ten zlosliwy katar doskwiera....

ok ja juz mykam sie kapac zrobic kolacje synkowi i sie troszku poloze plecy mnie bola i na dole takie nerwy na posladkach szarpią..ale lekarka mowila ze to od obciazenia ze siada wszystko na kregoslup....

ok mykam milej nocki...

An30 ja podobnie jak Ty nie mam zbyt wiele, ceny w centrach handlowych tez mnie odstraszają. I myśle że kupie rzeczy na allegro (nie chce zbyt szaleć bo mamy masę wydatków) co do hurtowni w Poznaniu to słyszałam ze na jerzycach coś jest i znajome tam kupowały, ale mówiły że ceny takie jak wszędzie tylko + ze wszystko w jednym miejscu i duży wybór.
Jak masz jakieś namiary na dobrą hurtownie daj znać.

Lady ja staram sie odraniczyć sól (bo ona zatrzymuje tez wode w organiźmie) - co moje chłopaki bardzo krytykują :) jednak na razie rezultat ok (przy pierwszej ciązy bardzo puchłam :shocked2:

Lady coś niepokojąco rzmią te Twoje objawy że puchniesz na twarzy, mam nadzieję że to tylko chwilowe i będzie dobrze bo jak qrde zaczniesz bardziej to może trzeba bedzie do gin pójść, oby lepiej nie.
asiakowjeśli coś namierzę dam znać, nie wiem czy to w tym tygodniu tylko się nam uda. Słyszałam od znajomej że na wylocie z Komornik na Wrocław po prawej stronie jest hurtownia i tam jest wszystko i rzeczywiście taniej, więc pewnie tam się wybierzemy. Powiem jak to tam wygląda.

A tak poza tym to chyba powoli się będę kładła, coś mnie diś Jeremi męczy,ugniata i chyba sobie odpocznę.
Żczę miłej nocki.

Hehe jakoś się tak samo Kachurku wyszło to pisanie do każdej z osobna.
To była pierwsza rzecz jaka tu zauważyłam:-D Współczuję bardzo ucisku.Następnym razem przegoń Synusia jakimś sokiem lub innym smakołykiem, niech się zacznie szybciej ruszać
:-)

Dziewczyny fajne fotki bardzo.

Lady dbaj o siebie.

Asiakow i An przy Luckim byłam w ogromnym szoku jak drogie sa rzeczy dla dzieci. I od tamtej pory raczej kupuje w promocjach i na allegro. No i lumpeksy też sa czasem fajne, ale trzeba umieć szukać. teściowa jest najlepsza w te klocki. Normalnie czasem takie perełki mi przynosi że aż szok.:-)

Sila ściskam mocno. Odzywaj się częściej.:-)

Katja pozdrów koleżankę i dzidzię. Ile wazyła i który to tydzień:confused:

Iwonko a czemu chrzest od razu w kwietniu:confused:

Zaczela 33 tydzien miala termin chyba na 2.04, a z usg na28 marca, a co do wagi sie dopytam.
Dobrej nocki

Heja ja tylko na chwilke zajrzalam do Was przed snem.... Włączyłam vive sobie i nogi tak mnie rwą do tanca ze szok z malym torszke na lozku pobalowalam a teraz zipie jak pies po spacerze..i wszystko mnie boli mąż do mnie jeszcze na dodatek ze jak widzi ze sie tak dobrze czuje to nie widzi problemu bym jutro sama zakupy zrobila dajcie spokoj ....trzeba normalnie lezec jak trup by zobaczyl ze faktycznie zle sie czuje... masakra ach te chlopy....

Luky mamo---- ja tez kurde sledze ciagle allegro bo tam sa niekiedy fajowe rzeczy i mozna dostac w dobrej cenie ....tylko ze pojawil sie problem jak zaczelam tak nie moge powiedziec sobie dosc... ciagle mąz sie na mnie drze a po co Ci tyle rzeczy? nie zdązysz małą nawet w to ubrac ... no ale ja kupilam rozną rozmairówke.. no ale same wiecie jak to coś nie kupic jak nie jest drogie a przy tym takie slodkie....

AN---Asiakow----kurde ta moja buzia naprawde napuchnieta wygladam jak balon jak sie obudzilam taka buzienapucnieta mialam ze szok teraz mija juz dzien ona dalej taka sama .... moze jak sie wyspie odpoczne przez noc mi to zniknie.. bo bnarazie sie przerazilam rozumiem ze sie tyje ale to jest jak jedego dnia być igłą którą nie mozna znalezc w stoku siana a drugiego górą wielką ktorą nuie da sie przehjsc hahaha ale porownanie no ale wiecie o co chodzi... i to z dnia na dzien... no zobaczymy jutro narazie nie bede panikowac....

Jak Wy ostatnio sypiacie? Bo ja strasznie.... męczą mnie ciagle jakieś koszmary ze sie przebudzam.. i nie moge zasnąc... ciagle mi sie sni ze chodza mi po suficie jakies pająki a potem innego dnia ze ktos mnie goni i chce mnie zabic ... jeju ciagle cos zlego co noc... i potem zasnac nie moge krece sie w srodku nocy po domu...potem mala daje czadu ze przez jej kopy nie moge rowniez zasnac... a potem dochodzi problem ulozenia sie i tak w kolko az do rana az sie totalnie tym nie zmecze przysypiam mocno do 8 i koniec snu az do 23 gora 24..i znowu to samo moze z braku snu tak mam ..? jeju zobacze jutro....

I jeszcze powiedzcie mi jak czesto chodzicie do swoich teraz lekarzy bo mi ginka teraz karze co 2 tygodnie sie zapisywac.... Wam tez?

ok juz dosyc marudzenia mojego heheh bo doszlabym jeszcze do setnego pytanka hihihi a wtedy byscie na bank juz zasnely huihihihi hahahah

Kolorowych snów mamuśki) buzka )

Dobry wieczór kochane:tak::-) ja tylko na chwilunie, przywitac sie i zmykam bo jutro musze jeszcze jechać na uczelnie oddać projekt a musze go dokończyć:baffled:
a zakupki super udane:tak: już mamy wsio dla malenstwa i dla mnie:-) na poczatku marca tylko mamy jeszcze kupic wózio z fotelikiem i bedziemy komplet zupełny:-)
Luckymamo prace pisze na temat sieci bezprzewodowej wimax:dry:
ciesze sie ze u Silki i Alanka wsio oki:tak: a i dzisiaj mężuś zabrał mnie na wycieczkę....... do szpitala na porodówkę:-p byliśmy obejrzeć zdjęcia sali porodow rodzinnych
miłego wieczorku buziolki

reklama
Witne sie i ja:-)

Silka my tu czekamy na ciebie

Lady ty choc zadzwon do swojej ginki z tym puchnieciem tak dla spokojnosci, a chlop jak taki madry to pokaz mu co to znaczy jak bedzie umieral z goraczka 37stopni;-) i sam se bedzie musial sniadanie zrobic, :shocked2::tak:, moze doceni:happy2:

Lucky ja wiem ze skrocona szyjka to jeszcze nie porod, z poprzednimi ciazami mialam jeszcze gorzej, wiekszosc ciazy to byl szpital:angry:, mialam nadzieje ze z ta sie smignie:-p, ale jest o tyle gorzej ze tutaj ta opieka jest:no:, i sie martwie, oby do 9 okienka:tak:

Gorace buziole dla Wszystkich kwietnioweczek

Do góry