reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam was wszystkie kochane!!Niebo ja miałam raz robione usg w ósmym tygodniu idę jutro i mam nadzieję,że mi zrobi.Niebo ja tez nie obżeram się bo mi nic nie wchodzi,ani słodkie ani nabiał no nic jem jabłka zupę i bułkę na która też nie mam ochoty jeszcze nic nie zjadłam ze smakiem no prócz kapusty kiszonej mniammniam.Reszta stoi kołkiem.ale to ponoć mija i dopada cię wilczy apetyt gdzięś czytałam że między 12-14 tyg. więc czekam na niego
Lady życzę ci z całego serca żeby ci to przeszło.Nie martw się że schudłaś ja też mam 12 tygodni i schudłam 5 kilo ale ja nie mam apetytu po prostu nie chcę mi się jeść.Czekam cierpliwie aż to minie.A chudnięcie normalnie w pierwszym trymestrze jest.
Natalia bardzo mi przykro wiem co czujesz to moja druga ciąża pierwszą poroniłam.Musisz wykonać badania.Mi po pierwszej nie kazali powiedzieli zdarza się a teraz jestem u innego i pyta dlaczego nie zrobili.nie trafisz za nimi.Natalia koniecznie zaglądaj tu i pisz co u ciebie.
Silka gratuluję ruchów to na pewno to.Moja bratowa miała je też wcześnie i podobnie je mi opisywała.
Pozdrawiam resztę dziewczyn i życzę miłego dnia.Ja to nie mogę się doczekać tej jutrzejszej wizyty siedzę jak na szpilkach:-) BUŹIAKI

reklama
hej kobitki dziekuje za wsparcie...przyzmnam ze stracilam juz nmadzieje....ale teraz w duszy zyjme cicha nadzieja ze wkoncu bedzie ok.

silka...mialam wszystkie badania dotyczace mojemj osoby i jest ze mna wszystko ok.narzeczonego nmie zdarzylismy zbadac bo zaszlam w ciaze ale on ma 16 letniego synma wiec musi z nmim byc ok. 5 pazdziernika jedziemy na spotkanie z gemnetykiem, pozniejm imunolog, a ostatecznmie badanie nasienia....wiem jedno mjuz mnigdy nie chce zajsc w ciaze lipiec-sierpien bo moje ostatnie 3 ciaze wlasnie wtedy sie zaczynmaly....

pozdrawiam was kochanme!!!

...Jak ja sobie radze z nim? nie radze 5 dzien mi glowa peka...staram sie spać moze minie a tu nic... bol taki sam...

kochana dla POCIESZENIA POWIEM,ŻE W 2 TRYMESTRZE BÓLE POWINNY USTĄPIĆ... tak po 4. m-cu..... ja bynajmniej zapomniałam co to migrena......ale pod koniec ciąży znów powróciły... tylko że słabsze i rzadziej.......... spróbuj może homeopatie..... a jak nie pomoże to trzeba zwyczjnie przeczekać........ też niemiłosiernie cierpiałam łażąc z bólu po ścianach:-(
naatalio - bardzo mi przykro:-(

trzymajcie się kobitki

Natalia bardzo mi przykro że straciłaś swoją Dzidzię. Ja też poroniłam w kwietniu i wiem jaka to tragedia. Czy robiłaś już sobie jakieś badania np na zespół antyfosfolipidowy . Są to zaburzenia w krzepnięciu krwi . Takie badania i zresztą inne szczegółowe możesz zrobić w gdańsku na rajskiej w klinice leczenia niepłodności INVICTA. Bo np. w olsztynie nie robią takich badań.

kachurek ja jmestem z elblaga, w olsztynie studiuje tylko i jezdze od marca do tej wlasnie kliniki w madisonie:)))) takze mialam robione badanie wszystko mjest ok...teraz spotkanie z gemnetykiem, imunmologiem i badanie nasienia...ale dziekumje ze mi tak probujecie pomoc....kochane jestescie

Naataalia, ja również łączę się z Tobą w bólu, najważniejsze jest to abyś nie traciła nadzieii na lepsze jutro.....
Wiem, że wszystko będzie dobrze i że znów niebawem będziesz miała upragnione dzieciątko w brzuszku. Wszytkie za to mocno trzymamy kciuki.
Pokazuję się u nas raz na jakiś czas i pisz co u Ciebie....

Lady, współczuję tego bólu głowy, wyobrażam sobie co przeżywasz.....

Silka, rewelacyjna wiadomość o wyczuwalnych ruchach juniora...Niech da troche matce popalić od środka he he he........

Gryzelda, Izis a co u Was słychać?.....

Dziewczyny fotki wklejajcie na nowo załozonym forum...

Ja dopiero idę na pierwsze USG 9 października. Lekarka powiedziała, że nie ma potrzeby iść wcześniej. Mam nadzieję, że te moje jajo jest pełne, bo zaczynam się powoli martwić i wpadać w panikę......

reklama
mateRIA,
Nie martw się Kochanie. Z Twoim Dzidziulkiem z pewnością wszystko jest ok. Zobaczysz je już niedługo i będzie to jedna z najpiękniejszych chwil w Twoim życiu.

U mnie wszystko ok. Jutro odbieram wyniki krwi z Poradni Genetycznej.
Wiem,że to tylko formalność, ale wolałabym mieć to już za sobą.
Poza tym jestem szczęśliwa i czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy.
Dowiedziałam się dzisiaj,że moja koleżanka też będzie mieć Bebilonka.:-)Super.
To dopiero 3 tydzień, więc mocno trzymam za Nią kciuki.
Buziaki

Do góry