reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam was wszystkie kochane!!Niebo ja miałam raz robione usg w ósmym tygodniu idę jutro i mam nadzieję,że mi zrobi.Niebo ja tez nie obżeram się bo mi nic nie wchodzi,ani słodkie ani nabiał no nic jem jabłka zupę i bułkę na która też nie mam ochoty jeszcze nic nie zjadłam ze smakiem no prócz kapusty kiszonej mniammniam.Reszta stoi kołkiem.ale to ponoć mija i dopada cię wilczy apetyt gdzięś czytałam że między 12-14 tyg. więc czekam na niego
Lady życzę ci z całego serca żeby ci to przeszło.Nie martw się że schudłaś ja też mam 12 tygodni i schudłam 5 kilo ale ja nie mam apetytu po prostu nie chcę mi się jeść.Czekam cierpliwie aż to minie.A chudnięcie normalnie w pierwszym trymestrze jest.
Natalia bardzo mi przykro wiem co czujesz to moja druga ciąża pierwszą poroniłam.Musisz wykonać badania.Mi po pierwszej nie kazali powiedzieli zdarza się a teraz jestem u innego i pyta dlaczego nie zrobili.nie trafisz za nimi.Natalia koniecznie zaglądaj tu i pisz co u ciebie.
Silka gratuluję ruchów to na pewno to.Moja bratowa miała je też wcześnie i podobnie je mi opisywała.
Pozdrawiam resztę dziewczyn i życzę miłego dnia.Ja to nie mogę się doczekać tej jutrzejszej wizyty siedzę jak na szpilkach:-) BUŹIAKI

reklama
hej kobitki dziekuje za wsparcie...przyzmnam ze stracilam juz nmadzieje....ale teraz w duszy zyjme cicha nadzieja ze wkoncu bedzie ok.

silka...mialam wszystkie badania dotyczace mojemj osoby i jest ze mna wszystko ok.narzeczonego nmie zdarzylismy zbadac bo zaszlam w ciaze ale on ma 16 letniego synma wiec musi z nmim byc ok. 5 pazdziernika jedziemy na spotkanie z gemnetykiem, pozniejm imunolog, a ostatecznmie badanie nasienia....wiem jedno mjuz mnigdy nie chce zajsc w ciaze lipiec-sierpien bo moje ostatnie 3 ciaze wlasnie wtedy sie zaczynmaly....

pozdrawiam was kochanme!!!

...Jak ja sobie radze z nim? nie radze 5 dzien mi glowa peka...staram sie spać moze minie a tu nic... bol taki sam...

kochana dla POCIESZENIA POWIEM,ŻE W 2 TRYMESTRZE BÓLE POWINNY USTĄPIĆ... tak po 4. m-cu..... ja bynajmniej zapomniałam co to migrena......ale pod koniec ciąży znów powróciły... tylko że słabsze i rzadziej.......... spróbuj może homeopatie..... a jak nie pomoże to trzeba zwyczjnie przeczekać........ też niemiłosiernie cierpiałam łażąc z bólu po ścianach:-(
naatalio - bardzo mi przykro:-(

trzymajcie się kobitki

Natalia bardzo mi przykro że straciłaś swoją Dzidzię. Ja też poroniłam w kwietniu i wiem jaka to tragedia. Czy robiłaś już sobie jakieś badania np na zespół antyfosfolipidowy . Są to zaburzenia w krzepnięciu krwi . Takie badania i zresztą inne szczegółowe możesz zrobić w gdańsku na rajskiej w klinice leczenia niepłodności INVICTA. Bo np. w olsztynie nie robią takich badań.

kachurek ja jmestem z elblaga, w olsztynie studiuje tylko i jezdze od marca do tej wlasnie kliniki w madisonie:)))) takze mialam robione badanie wszystko mjest ok...teraz spotkanie z gemnetykiem, imunmologiem i badanie nasienia...ale dziekumje ze mi tak probujecie pomoc....kochane jestescie

Naataalia, ja również łączę się z Tobą w bólu, najważniejsze jest to abyś nie traciła nadzieii na lepsze jutro.....
Wiem, że wszystko będzie dobrze i że znów niebawem będziesz miała upragnione dzieciątko w brzuszku. Wszytkie za to mocno trzymamy kciuki.
Pokazuję się u nas raz na jakiś czas i pisz co u Ciebie....

Lady, współczuję tego bólu głowy, wyobrażam sobie co przeżywasz.....

Silka, rewelacyjna wiadomość o wyczuwalnych ruchach juniora...Niech da troche matce popalić od środka he he he........

Gryzelda, Izis a co u Was słychać?.....

Dziewczyny fotki wklejajcie na nowo załozonym forum...

Ja dopiero idę na pierwsze USG 9 października. Lekarka powiedziała, że nie ma potrzeby iść wcześniej. Mam nadzieję, że te moje jajo jest pełne, bo zaczynam się powoli martwić i wpadać w panikę......

reklama
mateRIA,
Nie martw się Kochanie. Z Twoim Dzidziulkiem z pewnością wszystko jest ok. Zobaczysz je już niedługo i będzie to jedna z najpiękniejszych chwil w Twoim życiu.

U mnie wszystko ok. Jutro odbieram wyniki krwi z Poradni Genetycznej.
Wiem,że to tylko formalność, ale wolałabym mieć to już za sobą.
Poza tym jestem szczęśliwa i czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy.
Dowiedziałam się dzisiaj,że moja koleżanka też będzie mieć Bebilonka.:-)Super.
To dopiero 3 tydzień, więc mocno trzymam za Nią kciuki.
Buziaki

Do góry