reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Nooooo musimy juz rodzic bo za naszymi lasakmi za duzo bysmy w tyle zostaly nooo...a wiesz co se pomyslalam tera? ze "one "nasze juz kwietniowe mamusie niedlugo nam beda opwiadac..ze ich maluski juz gloeki podnosza ze siedza juz a my jak zwykle na koncu i beziemy sie niecierpliwic kiedy i ten moment przyjdzie hahahahahahahahahaha no nie?:-D

Taaaaa Lady one beda sie chwalic pierwszymy zabkami a my bedziemy nadal wypatrywac porodu:-D:-D:-D:-D

Hejka Lucky :-) dzieki za zyczonka, przekaze ale jutro bo solenizant padl:-D.
Jak to masz juz 2 chopakow i jeszcze bys chciala:baffled:, a ja myslalam ze Ty wlasnie dla Niej jestes w ciazy:-);-), to choc sie zamienimy co;-)?

Ada my to jakies podejrzane:nerd:, termin ten sam, deprecha w tym samym czasie, humor jak dopisuje to obu, cholewcia dobrze ze daleko od siebie bo jeszcze by sie okazalo ze nasze Synki wyjatkowo do siebie podobne:-D:-D:-D

reklama
Hejka Lucky :-) dzieki za zyczonka, przekaze ale jutro bo solenizant padl:-D.
Jak to masz juz 2 chopakow i jeszcze bys chciala:baffled:, a ja myslalam ze Ty wlasnie dla Niej jestes w ciazy:-);-), to choc sie zamienimy co;-)?

Renatko T chiał mieć córkę. Jak zaciązyałm to miałam nadzieje że jednak chłopak:-p co by nie trzeba było uczyc sie dziecka od nowa;-), po usg rozpoznającym że baba dopiero zdałam sobie sprawę że o raju inna pcia we mnie siedzi:baffled: No i o. Teraz w sumie wiedząc ze kobitka ciesze się ale gdzieś tam w środku ... Sama wiesz:rofl2:

Jasne:-), ja pamietam jak core urodzilam i w szpitalu pierwsza zmiana pieluchy, ja ja rozbieram i nie wiedzialam jak sie do niej zabrac:-D, w koncu zawolalam polozna i mowie niech ratuje bo przy jajkach to wiem jak robic a tu:szok: szparki, dziurki i teraz to powycieraj:-D, no inna plcia- inna instrukcja obslugi:-D:-p:laugh2:

:-D:-D:-D
U nas to bylo podzielone moj T zawsze bral do obslugi to starsze, teraz sie dalam zrobic bo u mnie sarszyzna juz sama sie obrabia:tak:, wiec tylko ja bede miec robote:rofl2:

No ja ma mam jednego do całej obróbki wraz z ubraniem :baffled: Ale co tam;-)

I jeszcze coś. T stwierdził że Matylda to za mało dziewczęce imię i jest na etapie szukania nowego:laugh2: Ciekawe cóż takiego wynajdzie:rofl2: Teraz już nie biorę się za wymyślanie imion. Ja mam Dominika:-) Jedno dziecko z ładnym imieniem :rofl2::-D:-D:-D

Witajcie moje kochane Kwietniówki!

6 kwietnia o 5:50 na świecie pojawiła się nasza córeczka Patrycja. Waga 3750, długość 56 cm. Termin miałam na 1 kwietnia ale Mała sie nie spieszyła. Poród trwał ok 3 godzin. Jestem padnięta, mam nawał mleczka, baby blues szaleje :) więcej napiszę jak hormony sie ustatkują :)

Napiszcie czy któraś się rozpakowała, kto jest po terminie i siedzi na szpileczkach. Czy się coś ciekawe wydarzyło podczas naszej nieobecności.

No i pozdrawiamy Was WSZYSTKIE bardzo serdecznie z Patrysią!!!

Ogromne buziaki!

reklama
Izunia duża ta twoja Patrysia :-) Dobrze że zdrowa, w końcumamusia się jej doczekała :-) Czekamy na foteczki i dokładniejsze opowieści z porodówki ;-)
U nas dużo niecierpliwości hihi niunie dają jakieś znaki albo i same sobie te znaki wymyślamy hahahah nadzieja wiesz :laugh2: Silunia nasza w końcu też się doczekała swojego Alanka i on też duży chłop :tak: Kilka z nas było na ktg ale ani widu ani słychu do następnego porodu :baffled: No ale jak już wy urodziłyście to może teraz sprytniej pójdzie :-D

Do góry