reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

no kochaniutkie, ale dziś jesteście aktywne! cały dzien tłok
Ja wróciłam ze szkoły rodzenia, napiekłam gofrów, którymi się jeszcze opycham i coraz mi senniej. W szkole mówili o znieczuleniu, same dobrodziejstwa. Mam pytanko, czy skurcze przepowiadające macie tez z krzyza? bo mnie własnie w szkole tak chwyciło ze dwa razy. dosyc nieprzyjemne i promieniowało na posladek, nie wiem czy to był skurcz czy co? rano mnie położna wkurzyła, bo pomacała sobie mój brzuszek i mówi, o jeszcze wszystko wysoko, więc do porodu poczekamy jeszcze trochę,:no:buuuu
Lady, ja też widziałam ten film z nacinaniem krocza w internecie i żałuję, ze go obejrzałam, bo jest bardzo drastyczny, ta sikająca krew i w ogóle. Do 6 miesiąca oglądałm takie bzdury, same traumatyczne porody, opowieści. Szkoda, ze dopiero teraz zmądrzałam. Nie ma się co kochane nakręcać, będzie dobrze i tej wersji się trzymajmy:-):-):-)

reklama
No gdzie wy takie filmiki ogladacie:szok:, az z ciekawosci ide sprawdzic:-)

Lene daj gofra;-) to dam ci delicje-toffi:tak::rofl2:- .......no bo przeciez mleczka nie oddam:-D!

Sila Ty napewno nie bo w ciazy sie chodzi 9 miesiecy;-);-):-D:-D:-D:-D
A ja sie turlam:laugh2: nic sie nie dzieje, ale czekam bo bylam u kolezanki na kawie i wlazlam na 14 pietro pieszo:-D:rofl2::laugh2:, moze to cos da;-)

Renia, no to kamień z serca :-D Tylko kur** czemu taki brzuch mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki :szok::szok::szok::szok::szok::szok: I powiedz mi jak Ty wlazłaś na 14te piętro :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Szacun dla Ciebie Kobitko :-D:-D:-D Co do antykoncepcji, to ja już pisałam... Ja tabletki będę brała, bo nie mam zamiaru za kilka miechów znów być w ciąży ( tabletki dla kobiet karmiących :tak: ) gadałam z moją ginką i one mi odpowiadają :tak:

Laski, a co to za umawianie się, hmmmmmmmm ?? Co tu się będzie działo ??

SILA bo ty ostatnio dużo zjadłas i to wzdęcie....:-D:laugh2: no co masz cos słodkiego to sie przyłaćzaj do gaworzenia a jak nie masz słodkiego to wysyłaj piotrka raz dwa.....ja pochłonęłam paczkę delicji właśnie i mi dziwnie po nich ciekawe czemu.... a cos t robiła cały dzien

Renia, no to kamień z serca :-D Tylko kur** czemu taki brzuch mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki :szok::szok::szok::szok::szok::szok: I powiedz mi jak Ty wlazłaś na 14te piętro :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Szacun dla Ciebie Kobitko :-D:-D:-D Co do antykoncepcji, to ja już pisałam... Ja tabletki będę brała, bo nie mam zamiaru za kilka miechów znów być w ciąży ( tabletki dla kobiet karmiących :tak: ) gadałam z moją ginką i one mi odpowiadają :tak:

Laski, a co to za umawianie się, hmmmmmmmm ?? Co tu się będzie działo ??

A z brzchem to juz Ci nie pomoge:no: nie wiem skad:-D
Jak wlazlam, no na nogach:baffled:, a to zeby porod przyspieszyc to mozna inaczej:szok::-D;-):-)
I sa tabletki dla mam karmiacych:baffled:? no popatrzcie jak ta mechanizacja do przodu idzie:laugh2:

Ale sie cholera naj.... tym mleczkiem bo bzdury plote:-D:-D:-D

reklama
Do góry