reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY ja od godziny 12.00 idę na zakupy a mam blisko tylko się ubrać....też bym się walnęła na łóżko i nic nie robiła....nie chce mi się...

reklama
Ada, no trochę to męczące jest... Dlatego ja jakoś się zabrać do tego nie mogłam. Ja czytałam, że na kolkę świetny jest Saab Simplex ( chyba jakoś tak ) kilka koleżanek, które mają już dzieci mi polecały, bo podobno świetnie się sprawdziło :tak: Ale poczytam jeszcze o tych czopkach, o których piszesz :-)

Mi jeszcze tylko fotelika do samochodu brakuje. NIev wiem czy kupować nowy czy używany. Najgorsze ze tego do wózka nie ma w sklepach - mówią ze bedzie w maju :(( wiec nawet nie zobacze na oko w necie musze kupić i chyba kupie używany taki do 200 zł.

Z kosmetykami nie wariuje mam kremy Linomag i szamponik bambino oraz parafine (zamiast oliwki)

Ja to narazie zadnych lekarstw nie kupuje, jak bedzie kolka to apteka pod bokiem :tak: a no i z kosmetykow tez narazie to tylko mydelko w plynie, zobaczymy co w zpitalu doradza i czego tam zaczna używac :tak:
Mysza to fajnie już mamy na bb 3 poznańskie dziewczynki - ja, ty i Asia, no i dwoch panów - u Masi i An :-) możemy zakładać przedszkole :-D:-D:-D ja mieszkalam do marca na jeżycach a teraz na grunwaldzie, os. kopernika :-)
Lady ty to zawsze masz fajne masz pomysły - rowerem pognała po lody :-D:-D
ja to już o tym masowaniu brzuszku i o suteczkach to dawno slyszlam ale jakos sie zebrac nie moge do tego :sorry2: podszczypywanie macicy - pierwsze słysze :szok: od razu nie moglam sobie skojarzyc jak tam podszczypywac i myslalm ze trzeba palce do pipki wkladac :-D:-D:-D:-D ale zeby prawie pod cycki to chyba bym juz cala reke musiala hahahahhaha :-D

:-)
Lady ty to zawsze masz fajne masz pomysły - rowerem pognała po lody :-D:-D
ja to już o tym masowaniu brzuszku i o suteczkach to dawno slyszlam ale jakos sie zebrac nie moge do tego :sorry2: podszczypywanie macicy - pierwsze słysze :szok: od razu nie moglam sobie skojarzyc jak tam podszczypywac i myslalm ze trzeba palce do pipki wkladac :-D:-D:-D:-D ale zeby prawie pod cycki to chyba bym juz cala reke musiala hahahahhaha :-D
hahahhaha Iwonka z tym podszczypywaniem to sobie tak pomyslalam jka ty dlatego ile sie dopytywałam o szczegoly hahahahahhahaha...a jesli chodzi o rower to na nim zawsze szybko machne pedalami ze dwa razy i jedzie a za nim bym doczleptala...to bym tego auta nawet nie dogonila hahaha a juz nie wspomne o moich plecach :):-D

Nastawilam na frytki odezwe sie pozniej buziole milego popoludnia :)

Iza cos popludni nie zagladnela moze cos tam sie kluje u niej:-p

Lady no w sumie to Iza ma na dzis terminek, ale tylko 5% dzieci rodzisie o terminie, więc myślę że jej uparta córunia raczej jeszcze w brzusiu :tak: Iza pewnei korzysta z pogody i z syneczkiem spedza czas na spacerku :-) choć tak miła byłaby jakaś niespodzianka na ten nasz dzisiejszy dzień jakby jakaś się chętna rozdwoiła :rofl2:

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Nie no, Wy to jesteście niemożliwe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mi nawet to do głowy nie przyszło, żeby szczypanie macicy robić od wewnątrz :-D:-D:-D:-D:-D:-D Jak Wy to chciałyście zrobić :-D:-D:-D:-D:-D:-D Nie wytrzymam chyba :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry