A
ada04
Gość
LADY ja od godziny 12.00 idę na zakupy a mam blisko tylko się ubrać....też bym się walnęła na łóżko i nic nie robiła....nie chce mi się...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahhaha Iwonka z tym podszczypywaniem to sobie tak pomyslalam jka ty dlatego ile sie dopytywałam o szczegoly hahahahahhahaha...a jesli chodzi o rower to na nim zawsze szybko machne pedalami ze dwa razy i jedzie a za nim bym doczleptala...to bym tego auta nawet nie dogonila hahaha a juz nie wspomne o moich plecach:-)
Lady ty to zawsze masz fajne masz pomysły - rowerem pognała po lody
ja to już o tym masowaniu brzuszku i o suteczkach to dawno slyszlam ale jakos sie zebrac nie moge do tego podszczypywanie macicy - pierwsze słysze od razu nie moglam sobie skojarzyc jak tam podszczypywac i myslalm ze trzeba palce do pipki wkladac ale zeby prawie pod cycki to chyba bym juz cala reke musiala hahahahhaha