reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam kochane!!!
Ka32siu haha dobre to teraz ma za swoje i dobrze.gratuluję wierzgającej już dzidzi...

Gryzeldo witaj w klubie ja dziś równiutko zaczynam 2 trymestr i mam ograniczone jedzenie wszystko mnie obrzydza fuj fuj fuj i cofka na maksa :-:)-:)-(mdłości tyci mniejsze ale dalej nic mi nie wchodzi kompletnie zapachy tragedia.ale z czasem przejdzie mam nadzieję ogromną ogromniastąąąąą!!!

Niebo ja się dziwię że ma w ogóle pacjentów ale słyszałam że coraz mniej.Sprawiedliwość po naszej...

A ja dziś wracam mój szanowny małżonek po mnie przyjeżdża będę sama siedzieć w domu jeszcze nie mam tam internetu:wściekła/y: ale gdzieś się wbiję.

reklama
dzień dobry
Co się dzieje co tu tak pustawo??
ka32sia nie zła z ciebie aparatka, zdolną będzie miał maluszek mamusię:tak:
LadyLajla gdzie się podziewasz???? Odezwij się!

Ja już jestem po kontrolnej wizycie w przychodni mojego ginka, ciśnienie, osłuchanie i ważenie i tu szok:szok: mam 6.5kg na plusie od zeszłego przybyło mi1.5kg ojacie tej:-D no to teraz się nie dziwię, że nie wchodzę w portki, spódnicy też nie dopinam a większość opina się na tyłku. A nie tak dawno moją przyjaciółkę ostrzegałam by uważała na wagę. "Przygadywał kocioł garnkowi....."

Nikogo nie ma, to zmykam na spacer z psem.
A i w planach mam wyciągnięcie faceta na zakupy, bo kompletnie nie mam w czym chodzić no po za spodniami dresowymi na gumce.
Buziaki.
I odzywajcie się dziewczyny.
Chociaż dzieńdoberek powiedzcie, potwierdzić, że żyjecie, małe z danie co u was i papa. Żeby wątek nam pustkami nie świecił. Jak lodówka w piadki przed zakupami;-)

Ja siedzę dzisiaj z synem w domu bo mu się zachorowało. No i jak to z pięciolatkiem - raz z górki raz pod górkę.. Obecnie pod górkę ...

Witajcie!
Faktycznie, cichutko tu dzisiaj.
W takim razie tez uciekam.
Jastam na etapie wyczekiwania na znaki od mojej Kruszynki.
Co wieczor leze cierpliwie i czekam...
Cos mnie tam delikatnie gilgocze.... ale trudno powiedziec
czy to dzidzia...

Zycze Wam milej nocki, mam nadzieje, ze sypiacie lepiej niz ja.
Nie moge sobie znalezc odpowiedniej pozycji-brzuszek
zaczyna wchodzic w droge...:-)

reklama
hej :)

ja już się chwaliłam, ze po mdłościach, ale to chyba było mowienie hop zanim przeskoczyłam :-(

bo mdłości i wymioty dopiero się zaczęły. dziś mam lepszy dzien, ale ostatnich kilka spędziłam albo leżąc w łóżku, albo wymiotując... nie czułam sie az tak źle w pierwszej ciązy i zupełnie nie wiem czemu teraz az tak fatalnie się czuję. najbardziej szkoda mi Tymka, bo biedak siedzi ze mną w domu az do powrotu Taty i tylko czatuje pod drzwiami łazienki mówiąc zmartwionym głosikiem "mamusia ma bacha buzi, tak "

zazdroszczę wszystkim u ktorych mdłości to juz naprawdę przeszłość. zaczynam wątpić czy kiedykolwiek miną...

Do góry